Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αμύνταιο: Επεισοδιακός αγιασμός σε λύκειο (βίντεο)



Επεισοδιακός ήταν ο αγιασμός ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς στο Γενικό Λύκειο Αμυνταίου.
Ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανό Τοπάλη, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας, Ιωάννη Κιοσέ, του Δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη και εκπροσώπων του διδακτικού προσωπικού και των μαθητών, με τη τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, λόγω της πανδημίας.

Την έντονη αντίδραση του Αρχιμανδρίτη π. Σεβαστιανού, προκάλεσε η παρέμβαση -εν μέσω της τελετής- και προτροπή της Λυκειάρχη του ΓΕΛ Αμυνταίου προς τους μαθητές, ώστε να μην βγάλουν την προστατευτική μάσκα κατά τον χαιρετισμό του Τιμίου Σταυρού, καθώς και η απαγόρευση της εισόδου του ιερωμένου στις τάξεις του σχολείου, εφόσον δεν φορούσε την απαιτούμενη μάσκα προσώπου.

«Ο σταυρός θα μολύνει τους ανθρώπους;», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Αρχιμανδρίτης και πρόσθεσε: «Ντροπή σας. Τουλάχιστον να το κλείνετε μπροστά μου. Οι άρχοντες του τόπου φιλήσανε τον σταυρό χωρίς μάσκα και εσείς θα μου κάμετε επεισόδιο εδώ την ώρα του αγιασμού. Και να μου απαγορεύετε να μπω μέσα στις τάξεις επειδή δε φοράω μάσκα. Να κρατάω τον σταυρό του Χριστού και να φοράω μάσκα; Ντροπή σας. Είναι αναίδεια. Οι άρχοντες του τόπου έδωσαν παράδειγμα ευλάβειας στα παιδιά μας και εσείς τι δίνετε;».

Ο επεισοδιακός αγιασμός στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: eperiskopio.blogspot.com


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ας τον μαζεψει καποιος!! απολυση!! υπουργειο παιδειας ειναι!! εμας δυο rapid την εβδομαδα μας εβαλαν να κανουμε!! απαγορευση εισοδου στα σχολεια επρεπε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι 2 είναι για τις μπάτσες πιάσαμε τις 2 άκρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο δημόσιος υπάλληλος με τα ράσα δε μπαίνει σε αναστολή ΓΜΤΧΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρ παπά, ο Σταύρος δεν μολύνει τον κόσμο, τα σάλια που ανταλλάσετε μολύνουν τον κόσμο.
    Το πολύ κακό είναι ότι οι άρχοντες του τόπου δεν έδωσαν το καλό παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο πολύ καλη μετατροπή βίντεο από ασπρόμαυρη βερσιόν σε έγχρωμη.
    Ποιας εποχής είναι κάπου στο 1500 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορθώς έπραξε ο διευθυντής!προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των μαθητών!η μάσκα είναι υποχρεωτική για όλους,!δεν γίνονται εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί θράσος....πληρώνεται και σαν δημόσιος υπάλληλος και απαξιοί τα μέτρα του υπουργείου και του κράτους? Απόλυση ρε γιατί να την πληρώνουν οι νομοταγείς ήσυχοι πολίτες και όχι οι θρασείς??? Πήγε σε σχολείο για να δείξει πως να μην εφαρμόζονται οι νόμοι?? Ποιος είσαι ρε και σνομπάρεις τους πάντες? Ξύρισμα και σπίτι σου ρε....φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.