Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομήντα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.422 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (14/9). Εβδομήντα τέσσερα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Όλοι οι αγράμματοι,ακροδεξιοί -αρνητές του COVID,υπερπατριώτες, ολοι οι αναλφάβητοι που δεν ξέρουν ούτε το όνομα τους να γράφουν ,με την επιρροή φανατικών ιερωμένων αρνητών -αντιεμβολιαστών, έχουν μελετήσει όλα τα σενάρια συνωμοσίας των Μασόνων,του Μπιλ Γκεητσ ,και κυκλοφορούν ανενόχλητοι χωρίς μάσκα , χωρίς μέτρα προστασίας ,μεταδίδοντας τον Ιό! Φυσικά ο Κούλης δεν τους τραβάει το αυτί διότι δεν θέλει να τα τσουγκρίσει με το ακροδεξιό ακροατήριο διότι τον βοήθησαν στα συλλαλητήρια των Πρεσπών προκειμένου να ρίξει την κυβέρνηση του Σύριζα! Άρα ποιοί έμειναν να εμβολιαστούν ; Οι Μαθητές και οι φοιτητές που μέχρι πέρυσι ο Μαγιορκίνης και οι λοιποί εγκάθετοι τηλεμαιντανοι μας ζάλιζαν ότι δεν μεταφέρουν τα παιδιά των ιό, προκειμένου να μην επενδύσουν στην εκπαίδευση, σπάζοντας τα σχολικά τμήματα σε ολιγομελή,προσλαμβάνοντας εκπαιδευτικούς, νοικιάζοντας επιπλέον σχολικές αίθουσες! Τα χρήματα χρειάζονταν να ταΐσουν τα βοθροκάναλα της τσόντας, για να προπαγανδίσουν το ανύπαρκτο κυβερνητικό έργο! Αποτέλεσμα ; ΜΗΔΕΝ! ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ , ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ κάηκε η μιση Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχισαμε... Θα χουμε δύσκολο χειμωνα στην πελλα... Αλλα θα φευγουμε για τον αλλο κοσμο περηφανοι τουλαχιστον που δεν εμβολιαστηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΆΝΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΌΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Ή ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ Ή ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΊΖΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΕΡΊ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΣΟΜΠΑΝΗΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Εσύ ούτε τσοπάνης δεν μπορείς να γίνεις 2:24 αλλά βλέπω ότι οι προσπάθειές σου να λοιδωρησεις το εμβόλιο καλά κρατούν. Πες μου εμένα να σου απαντήσω σε όποια ερώτηση θέλεις αρκεί να ψεκαστεις μετά το μπάνιο (αν κάνεις φυσικά) με άρωμα ηλιθιότητας. Ξέρεις έχουν ξεπουλήσει στο είδος αυτό και σε λίγο θα το αγοράζεις στην παράνομη. Περιμένω τις ερωτήσεις σου αφού πρώτα μελετήσεις τους ακροδεξιούς συναγωνιστες σου και κάτι ανθρωπάκια μετρημένα στα δάκτυλα που αυτοαποκαλούνται ιατροί ενώ είναι πιο αγράμματοι και από σένα το τούβλο από επιστημονικής πλευράς.

      Διαγραφή
  3. Ας γίνουν σχολαστικοί έλεγχοι στα εργοστάσια,στις υπηρεσίες ,στα μαγαζιά,να δούμε τι γίνεται με τα τεστ και με τα πιστοποιητικά νόσησης και εμβολιασμού ...κυκλοφορούν πολλοι χωρίς να έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά....για θυμηθείτε περισυ τέτοιο καιρό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.