Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επανέρχεται δυναμικά στηρίζοντας Νίκο Ανδρουλάκη!



Μ
ετά από πολυετή συνειδητή αποχή από το "πολιτικό γίγνεσθαι", φαίνεται ότι επανέρχεται δυναμικά στηρίζοντας σθεναρά την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη, με τον οποίο τον συνδέει πολιτική φιλία
Ο λόγος για τον Γιώργο Τσαβδαρίδη, ο οποίος συντάσσεται ανοιχτά με τον ευρωβουλευτή Νίκο Ανδρουλάκη ως αρχηγό του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, ενόψει των επικείμενων εκλογικών διαδικασιών του κόμματος για ανάδειξη αρχηγού του κινήματος το Νοέμβριο του 2021, καθώς συμπληρώνονται 4 χρόνια από την προηγούμενη εκλογή.
Το πολιτικό "come back" του πρώην Γραμματέα της Νομαρχιακής Οργάνωσης Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, οφείλεται στο γεγονός ότι "η επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη αποτελεί ένα σαφές μήνυμα ανανέωσης που είναι και το ζητούμενο για την παράταξη, ενώ παράλληλα αποτελεί σταθερή βάση για την ενότητα του χώρου", όπως έλεγε πρόσφατα σε πολιτικό "πηγαδάκι" στην Έδεσσα. 

(Στη φωτο ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Γιώργο Τσαβδαρίδη και τον συντάκτη μας Δημήτρη Μπουλουσάκη μετά από συνέντευξη τύπου που έδωσε ο ευρωβουλευτής στην Έδεσσα.)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Χρειαζόμαστε νέες ιδέες νέες πρακτικές ο Τσίπρας απογείωσε ένα ιδεολόγημα και το κατακρημνισε καλύτερα λίγα και εφικτά παρά αρλουμπες και δημαγωγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To kalitero paidi empros na pame mazi tou to pasok pali psila!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξω το δεξιό ΠΑΣΟΚ ξανά δεν την ξανά πατάμε και έξω από αρπακτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.