Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απετράπη η εισαγωγή στη χώρα μεγάλης ποσότητας κάνναβης από μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς (φωτο)



Από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, απετράπη η εισαγωγή στη χώρα ποσότητας κάνναβης που ξεπερνά τα 32 κιλά.

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες (15 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, που διαπιστώθηκε να μεταφέρει τις ποσότητες κάνναβης σε φορτηγό.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε κοντά σε μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς και σε έρευνα του φορτηγού οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σάκοι με 30 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 32 κιλών και 860 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω ποσότητες κάνναβης είχαν εισαχθεί στην ελληνική Επικράτεια από γειτονική χώρα και τις παρέλαβε ο συλληφθείς με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση στο εσωτερικό της χώρας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω φορτηγό όχημα ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.