Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι είπαν στον Γιώργο Τράγκα οι κάτοικοι της Έδεσσας (φωτο)



Βουλιάζει η οικονομία σε ολόκληρη την Πέλλα!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Γιώργου Τράγκα στο νομό Πέλλας. Στην Έδεσσα έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Πέλλας, Εδέσσης και Αλμωπίας Ιωήλ Φραγκάκο και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα της Εκκλησίας και γενικά της περιοχής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν μοναχοί από τις κοίτες του Αγίου Όρους, οι οποίοι έδωσαν πρόσκληση στο πρόεδρο του "Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι" να επισκεφθεί το Άγιον Όρος και να τύχει της φιλοξενίας τους.

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής του Κ.ΕΛ.ΑΝ είχε συνάντηση με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου, των επιχειρήσεων εστίασης και του εργατικού κέντρου της περιοχής, οι οποίοι του περιέγραψαν την οικονομική καταστροφή που επέφεραν και επιφέρουν, τα ακραία περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για τον COVID – 19, όπως και οι ανατιμήσεις στο ρεύμα, την ενέργεια και στα διάφορα προϊόντα που μειώνουν το βιοτικό επίπεδο στις ήδη φτωχές οικογένειες του νομού.

Οι επιχειρηματίες της εστίασης, αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν, όπως και οι υπάλληλοι τους. Η παράνοια των μέτρων φτάνει στο σημείο ένας υπάλληλος πιτσαρίας που κάνει δύο rapid test την εβδομάδα και πληρώνει από τον μικρό μισθό του 80 ευρώ τον μήνα (όπως και ο ιδιοκτήτης), να μην μπορεί να πάει στην απέναντι ψησταριά να φάει, γιατί ως πελάτης, ενήλικας, έστω και με rapid test δεν μπορεί να πάει!!! Οι άνθρωποι βρίσκονται σε απόγνωση και έχουν καταλάβει τι ρόλο παίζει η κυβερνητική προπαγάνδα, αλλά και το σικέ παιχνίδι με την αντιπολίτευση.

Πολλά από τα μαγαζιά έχουν κλείσει και υποστεί ζημιές, εμπορικά ή επιχειρήσεις εστίασης, γιατί ακούστηκε ότι κάποιος πελάτης ή επισκέπτης τους έπαθε COVID. Οι εκπρόσωποι των εμπόρων ανέφεραν ότι αν τώρα με τις αυξήσεις του ρεύματος τα εμπορικά κλείσουν τα φώτα τους από νωρίς το βράδυ, οι πόλεις θα γίνουνε φαντάσματα. Οι πάντες χρωστάνε στο δημόσιο και τις τράπεζες. Οι εκπρόσωποι του εργατικού κέντρου ανέφεραν ότι μπορεί η επίσημη ανεργία να λένε ότι κινείται στο 20 με 25%, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι με αυτή που δεν γράφεται, ανέρχεται σε 35 με 38%.

Οι εστιάτορες κατήγγειλαν ότι 4000 καινούρια ΑΦΜ εστιατορίων δεν πήραν αποζημίωση. Το εκπληκτικό, όπως είπαν στον Γιώργο Τράγκα, είναι ότι ενώ απαγόρευσαν δια ροπάλου τη μουσική, οι νεαροί που έμπαιναν να φάνε σε εστιατόρια, αλλά και όσοι ήθελαν να ακούσουν μουσική, έβαζαν τα κινητά τους (διάφορες εφαρμογές) και άκουγαν μουσική μέσα από αυτά!!!

Δεν υπάρχει ένας που να μην είναι δυσαρεστημένος ή εξοργισμένος με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το κόστος ζωής έγινε αφόρητο. Οι έμποροι κατήγγειλαν στον Γιώργο Τράγκα ότι το click away ήταν μια μεγάλη απάτη, γιατί έδινε την ψευδαίσθηση ότι τα μαγαζιά είναι ανοιχτά, ενώ ουσιαστικά δεν δούλευαν. Ένα ακόμη παράλογο είναι ότι επιβάλλουν σε ήδη εμβολιασμένους εργαζόμενους σε διάφορες επιχειρήσεις, να κάνουν rapid test.








Γραφείο τύπου "Ελεύθεροι Άνθρωποι"
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. Όταν πας επίσκεψη στον Δεσπότη κ. Τραγκα δεν πας με το μπλου τζην και τα σταράκια για παπούτσια. Δείχνεις πόσο σέβεσαι την εκκλησία και κατ επέκταση και εμάς τους χωριάτες που τάχα ήρθες επίσκεψη. Εγώ ξέρω όταν οας επίσκεψη σε κάποιον τον τιμάς και με το ντύσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρα πολυ σωστα τα λετε! Με τζην? Που πας ανθρωπε μου? Ακομη και στην αγορα που κυκλοφορησε επρεπε να ηταν καλυτερα ντυμενος!!! Που πηγε στην αυλη του σπιτιου του ή στο κοτετσι να μαζεψει τα αυγα!! Αρα απεδειξε οτι ειναι για αποσυρσει και οχι για την βουλη που θελει να μπει!!!

      Διαγραφή
  2. Αν βγάλεις την δημοσιογράφο τον εκπρόσωπο των καταστημάτων τον οδηγό του μένει ένας που δεν είναι και από την εδεσσα τυχερός την έβγαλε με 10 ευρώ από τους καφέδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμασμένη συνταγή. Εύπεπτος αντιπολιτευτικός λόγος, παπαδαριό και ετοιμαζόμαστε να καλύψουμε την κενή θέση στα δεξιά της ΝΔ.
    Όσο για το "κοίτες του Αγίου Όρους" ... ουδέν σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας σωτήρας φτάνει χορτάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιοι κάτοικοι ρε πλάκα μας κάνατε ήμουν στο βράχο αυτός με 2 άτομα ήταν έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουτε το συμπεθεριό δεν ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΙΔΙΆ,ΝΑ. ΕΊΣΤΕ ΉΣΥΧΟΙ,Ο ΤΡΆΓΚΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΌΣ ΦΥΛΑΞΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες οι φωτογραφίες με κατεβασμένη μάσκα ήταν ένα αριστούργημα τέχνης και καφρίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ) ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΠΑΜΠΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παίζει να είναι και σε χαρτοπετσέτα !!! αλλά τους έγραψε και ...αλλού

      Διαγραφή
  10. καλά πόσοι χωράνε στα δεξιά του Κούλη σαν αντιπολίτευση;Πάει Κούλη ! Από τα δεξιά σου θα την βρείς! Πρώτα -πρώτα από τον Βελόπουλο με τις γνήσιες χειρόγραφες επιγραφές του Ιησού! τι την ήθελες την ΔΕΘ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα τόσο πρόθυμος και ο Δεσπότης μας? Τί παιχνίδια παίζονται ρε παιδιά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από συριζα που ψήφιζα τώρα δαγγοτο Τράγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεμίσαμε Παπατζήδες: Βελόπουλος, Βαρουφάκης, Τσίπρας, Τράγκας, Καρατζαφέρης, Λεβέντης, Λαφαζάνης και γραφικούς όπως ο Κουτσύμπας, Πολάκης, Μπογδάνος κτλ
    Τι ψηφίζουμε...οι ψεκασμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.