Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εβδομήντα πέντε κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 2.322 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Πέμπτης (16/9). Εβδομήντα πέντε από αυτά εντοπίσθηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή σε όλη την Ελλάδα:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

28 comments:

  1. Τέταρτοι ή πέμπτοι πανελλαδικά. Μια χαρά το πάμε. Βουρ για κατακόκκινο. Προσοχή ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο νόμος Πέλλας φαινόμενο. Έχουμε εμβολιαστεί κατά 85 τις εκατό, έχει νοσησει πάνω από 10 τις εκατό έχει πεθάνει το 2 τις εκατό, σύνολο 97 τις εκατό. Ποιοι επιστήμονες μπορούν να εξηγήσουν το φαινόμενο και έχουμε πάνω από 70 κρούσματα την ημέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 85%; Σε άλλον κόσμο ζεις μάλλον.

      Διαγραφή
    2. Εσένα ποιος σου είπε ότι έχει εμβολιαστεί το 85%?

      Διαγραφή
    3. Το 49% έχει εμβολιαστεί.

      Διαγραφή
    4. Το 85 που το ειδες

      Διαγραφή
    5. Κάνεις λάθος φίλε. Δεν εμβολιαστηκε το 85%. Περίπου το 50% έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Μην αθροιζεις αυτούς με τη μια δόση με αυτούς με τις δύο δόσεις.

      Διαγραφή
    6. ποιός σου είπε ότι έχει εμβολιαστεί στη Πέλλα το 85% ;ούτε το 65% δεν έχει εμβολιαστεί! το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασθέντων είναι των εκπαιδευτικών,ιατρών κι ορισμένων άλλων κατηγοριών δημοσίων υπαλλήλων! μη ξεχναμε ότι ο νομός μας έχει και από τα μεγαλύτερα ποσοστά αντιεμβολιαστων-συνωμοσιολόγων ,ιεροδηλωσιτών και άλλων φιλοσοφημένων!Για να μην αναφερθώ και στον μητροπλολίτη μας που αποτελεί πρότυπο αρνητή παίρνοντας στο λαιμό του τους αφελείς ακροδεξιούς "πατριώτες"!

      Διαγραφή
    7. που το ειδες το 85%???μεχρι και χθες 15-9-2021 σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα emvolio.gov.gr στην στο Νομό Πέλλας είχαν πλήρως εμβολιαστεί 64.720 πολίτες... Με βάση την απογραφή του 2011 ο πληθυσμός της πέλλας είναι 139.680. Με απλά μαθηματικά το ποσοστό του γενικού πληθυσμού της πέλλας που έχει πλήρως εμβολιαστεί είναι : 64.720/139.680 = 46,33% ... Ούτε κάν οι μισοί !!! άντε να βγάλουμε τα παιδιά μέχρι 12 ετών που δέν μπορούν να εμβολιαστούν που σύμφωνα με την απογραφή είναι γύρω στο 10% πάμε στο 56%....το 80% απέχει πολυ!!

      Διαγραφή
    8. Προς 6:39 Πως μεταφέρονται ανακρίβειες και οι παραπληροφορη. Δυστυχώς αυτό κυριαρχεί στο διαδίκτυο!!!

      Διαγραφή
  3. Εμενα οι πληροφοριες μου απο μεσα μου λενε πως εχει εμβολιαστει πανω απο το 160% κ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙ-ΝΑΙ Ο-ΛΑ ΚΡΟΥ-ΣΜΑ-ΤΑ.
    Μην βλεπεις που συμφωνα με τα επισημα στοιχεια το ποσοστο πληρως εμβολιασμενων στην Πελλα ειναι στο 46%.
    Οι σιωνισται τα λενε αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήστε να κολλήσουν και οι ψεκ να τελειώνουμε με τα αντισώματα. 70 φανερά= 500 σύνολο καλά πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον Ιούνιο είχε βγει ανακοίνωση ότι έχουν εμβολιαστεί 101980 άτομα ψέματα γράφανε; υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Έχουμε ακούσει τα πάντα ,απο τσιπάκια στο εμβόλιο μέχρι και μπατονέτες που προκαλούν καρκίνο.
    Έχουμε γνωρίσει απο αρνητές του ιού, μέχρι αρνητές του εμβολίου για πολιτικούς και θρησκευτικούς λόγους.
    Η πανδημία πέραν των τόσων δεινών που προκάλεσε, ανέδειξε με πρωτοφανή τρόπο μια ομάδα συνανθρώπων μας που αγνοούσαμε. Λίγο πολύ ξέραμε για ορισμένους γραφικούς που πιστεύαν στις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού , που πίστευαν οτι μας ψεκάζουν,ότι η γη είναι επίπεδη και άλλα τέτοια,αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν γνωρίζαμε το μέγεθος αυτών που σε μια απο τις δυσκολότερες και κρισιμότερες στιγμές της ανθρωπότητας ,είχαν αυτήν την αδιανόητη συμπεριφορά.
    Πρέπει να μας προβληματίσει όλους οτι τα πιστεύω τους σε σχέση με τα πιστεύω που έχουν οι ταλιμπάν ,μόνο η θρησκεία διαφέρει ,είναι ακριβώς τα ίδια(ανατολίτες στο σπίτι,μισούν τους αλλόθρησκους, πιστεύουν οτι γραφικότητα ακούσουν κτλπ),
    Δυστυχώς αναδύεται μια νεα "ιδεολογική" ομάδα που αν υπερισχύσει ,θα μας γυρίσει στον μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΨΕΚ ΟΤΙ 85% ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ δηλ περνιεσαι για εξυπνος φιλαρα?τραβα να πεξης μπαλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην το κουράζουμε άλλο ρε παιδιά. Ήδη στον νομό μας η εμβολιαστικη κάλυψη ξεπέρασε το 110% και οδεύει προς το 130% με τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις. Αν ακούσουμε την αισιόδοξη πλευρά τότε θα φτάσουμε σε ποσοστό ρεκόρ που θα αγγίζει το 200%. Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί "χτυπάμε" εβδομηνταρια και ογδονταρια ημερησίως και οι διασωληνωσεις πάνε τραίνο; Σαφώς επειδή ξεπεράσαμε τις προσδοκίες των ειδικών επιστημόνων και αντί να εμβολιαστούμε από τους 125.000 πολίτες οι 85.000, εμείς υπερβαλλαμε και πήγαμε για εμβόλιο όλοι συν τους αγέννητους απογόνους των παιδιών μας και των παιδιών των παιδιών μας. Τι το θέλετε βρε αγέννητα τρισέγγονα το εμβόλιο; Αφού η covid δεν είναι λοίμωξη αλλά ένα απλό κρυολόγημα που γιατρευεται με ένα φλυτζάνι φασκόμηλο και λίγα λαχανικά. Βλέπεις ότι στατιστικά από τα ογδόντα ημερήσια κρούσματα οι εβδομήντα εννέα είναι εμβολιασμενοί και από τους συνολικά 54 νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία μας, οι πενήντα τρεις είναι επίσης εμβολιασμενοι. Στις ΜΕΘ όλοι όσοι νοσηλεύονται και υποφέρουν είναι πλήρως εμβολιασμενοι, ενω αυτοί που δεν φέρουν την λοίμωξη είναι οι ανεμβολιαστοι γιατί ο ιός τους βλέπει και τρέχει να κρυφτεί. Ελπίζω σήμερα να σας έκανα χαρούμενους γιατί οι παλαιότεροι έλεγαν ότι τους μελλοθάνατους στις τελευταίες τους στιγμές πρέπει να τους δείχνεις την αγάπη σου με κέφι και όμορφες ιστορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Ο ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ. Ο ΓΡΑΦΩΝ ΠΑΝΤΑ ΣΟΦΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΆΖΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚ. #ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ# ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!!! ΈΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛ.ΑΚΙΕΣ.

      Διαγραφή
  10. Ο βλάκας δεν αλλάζει γιατί του έχουν τάξει θέσεις. Τα νοσοκομεία όμως γεμίζουν ειδικά στην Πέλλα. Και αλίμονο αν αρρωστήσουμε από άλλη αιτία που θα νοσηλευτουμε; Σκεφτητε το λίγο βάλτε το μυαλό να δουλέψει εμβολιασμενοι,
    και ανεμβολιαστοι, φορέσετε μάσκες και κρατήστε αποστασεις. Δεν είναι καιρός για διαμάχες και διχασμό. Φτάνει πια. Οι Έλληνες στα δύσκολα πάντα γινόταν μια γροθιά. Οι νεοέλληνες πάμε να τα γκρεμίσουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή κάνετε όλοι τους έξυπνους μπητε στα στατιστικά του gov. Gr που γράφει ότι ο νόμος Πέλλας έχει 130000 εμβολιασμούς αν γράφουν ψέματα τα βέλη σας επάνω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι 130.000 είναι οι συνολικοί εμβολιασμοί που έχουν γίνει (τα συνολικά τσιμπιματα πιο απλά).Αυτό σήμαινε ότι αθροίζονται οι δύο δόσεις που έγιναν στους πλήρως εμβολιασμενους με Pfizer και astrazenica , η μια δόση του μονοδοσικου Johnson αλλα και όσοι έχουν κάνει την πρώτη δόση από pfizer και astrazenica..Δεν σημαίνει ότι έχουν εμβολιαστεί 130.000 άτομα...

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε ΒΛΑΚΑ εμβολιασμους όχι εμβολιασμενους ΒΛΑΚΑ άλλο εμβολιασμούς και άλλο εμβολιασμενους ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  12. Κάντε το εμβόλιο και τα λέμε σε 5 χρόνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη κάνεις το εμβόλιο και σίγουρα θα τα πεις σε 1 μήνα με τους διασωληνωτές σου.

      Διαγραφή
    2. Σιγά μην σε βρούμε εσένα σε 5 χρόνια

      Διαγραφή
    3. Βάλε εσύ το μπολι και μην μιλάς!

      Διαγραφή
  13. 11.06 Εμβολιασμούς όχι Εμβολιασμενους.Καθε εμβολιασμενος έκανε 2 δόσεις. 47%*130000*2 δόσεις 122200 εμβολιασμοί. Μη κάνεις τον έξυπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δηλαδή τζάμπα εμβολιαστηκαμε; Χειρότερα και από πέρσι το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.