Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Viral μήνυμα καθηγητή σε φοιτητές για τον εμβολιασμό



Με ένα μήνυμα αρκούντως διαφορετικό από όσα αναμένει κάποιος από έναν καθηγητή προς τους φοιτητές του και τόσο ισχυρό ώστε να γίνει εν τέλει viral στα social media, ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας στο ΕΚΠΑ, Γιώργος Διαλλινάς, έκανε μια εξαιρετική καμπάνια για τα εμβόλια.

Ο καθηγητής, στο μήνυμα του, ενημερώνει τους φοιτητές πως εάν επιλέξουν να παρακολουθήσουν το μάθημά του η παρουσία τους είναι υποχρεωτική.

Σημειώνει δε πως θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός κι όσα λέει συνιστούν «προτροπή».

Το κερασάκι το κρατάει για το τέλος, όπου καταλήγει λέγοντας: «Ωστόσο, 3ετης φοιτητής/τρια Βιολογίας που αγνοεί ή δεν αποδέχεται την σημασία των εμβολίων έχει ήδη αποτύχει στο μάθημα μου. Συνεπώς δεν έχει νόημα να επιλέξουν το μάθημα».

Διαβάστε την ανακοίνωση:
Ο καθηγητής Μοριακής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Διαλλινάς έχει εκλεγεί μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Μοριακής Βιολογίας (ΕΜΒΟ).

Σπούδασε Μικροβιολογία στο βρετανικό Πανεπιστήμιο του Έσεξ (1984) και πήρε το διδακτορικό του στη Μοριακή Γενετική από το Πανεπιστήμιο Paris-Sud (XI) του Παρισιού το 1989.

Ο ΕΜΒΟ, ο οποίος έχει στις τάξεις του άλλους 14 Έλληνες επιστήμονες, περιλαμβάνει περίπου 1.800 από τους καλύτερους ερευνητές που υπάρχουν διεθνώς στο πεδίο της βιολογίας και γενικότερα των επιστημών της ζωής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Αν κανένα βράδυ τον στριμωξουν καμμία 10αρια φοιτητές θα είναι τραμπούκοι.Θα είναι καταδικαστέα η επίθεση απ' όλους.Αυτο το κοπρόσκυλο που βρίσκεται σε μια θέση ισχύος απέναντι στους φοιτητές είναι αποδεκτό να κρίνει το μέλλον τους και να τους κόβει στο μάθημα επειδή δεν εμβολιαστηκαν.Αλλα όταν γυρίσει ο γ.......ς ο τροχός θα τρέχει να κρυφτεί μαζί με τους δημοσιογράφους κ τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είπε το πάραπαιδί του σωρρα

      Διαγραφή
    2. Αυτό κατάλαβες;Τι σχέση έχει ο Σώρρας και για πιο παραπαιδι μιλάς.Πιο άσχετο δεν υπάρχει.Δεν μπορεί κάποιος επειδή κατέχει μια θέσει να κανονίζει τις ζωές του άλλου.Αλλα εσύ κατάλαβες αυτό που ήθελες.

      Διαγραφή
    3. συγνώμη σε μπέρδεψα με τα παιδιά του σωρρα αλλά είχα να κάνω με ναζι της χ.α εσυ τα εγραψες οχι εγω τα παρακαω ''να κρυφτεί μαζί με τους δημοσιογράφους κ τους πολιτικούς.'' μπαμ κάνεις οτι εισαι ΝΑΖΙ

      Διαγραφή
    4. Και συ μπαμ κάνεις ότι είσαι μεγάλος μπούφος βολεμένος και πιόνι.Ουτε υποστήριξα ποτέ την Χ.Α ούτε την ασπάστηκα ποτέ.Σου επισημαίνω κ πάλι ότι δεν μπορεί ένας που κατέχει μια θέση να κανονίζει την ζωή των άλλων.Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό τότε κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω .

      Διαγραφή
    5. και σου απαντώ δεν μπορεί να λες ''να κρυφτεί μαζί με τους δημοσιογράφους κ τους πολιτικούς''απο τι να κρυφτεί; απο τον όχλο με τα ρόπαλα από τι ;.είναι εκφράσεις της χ.α όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε
      θέλει η τατιανα κα κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

      Διαγραφή
    6. Εσένα που σε επηρεάζει η ανακοίνωση του καθηγητή?
      Εσύ ούτε απο έξω δεν μπορείς να περάσεις στο πανεπιστήμιο

      Διαγραφή
    7. Τότε ρε φίλε η δημοσιογράφος είσαι ή πολιτικός.

      Διαγραφή
    8. Ας εμβολιαστούν!! Κατι παραπανω γνωριζει ο κσθηγητης που ειναι το αντικείμενο του από εσενα τον @@@@@@@@ και τους ομοιους σου!! Φτανρι πια αντε σε κσνρνζ βουνο τσακιστείτε!! Εχετε γνωσεις κσι μουτρα να αμφισβητησετε κσι υους επιστημονες!!

      Διαγραφή
  2. Καθηγητά άντε πάνε να μη πω τίποτε χοντρό και κόψουν το σχόλιο μου άντε άντε γιατί έχετε πάρει ψηλά τον αμανέ ,να πάρε να τρυπησετε τα δικά σας παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα ενα πιονι με μυαλο πουρε. Ποιος ειναι αυτος που θα αναγκασει τα παιδια ποις ειναι αυτος που υποχρεωτικα θελει μπολι για το μαθημα του? Αντε με τον καθε καμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπόλι το λένε οι βλακες, αντε μας τα έχετε κάνει τσουρέκια,περίμενε στην αναμονή για την ανοσία θα κρίνεις εσύ αν μετά την ανάρρωση σου αν θα κάνεις η δεν θα κάνεις το καλοκαίρι εμβόλιο.

      Διαγραφή
  4. Ποιο ξεκάθαρος και ποιο σαφς δεν θα μπορούσε να γίνει! Μέγας γνώστης του αντικειμένου του μέγας επιστήμονας! Αλλά αν κάποιος είναι κούτσουρο πού να καταλάβει? Σαφής από την αρχή ο άνθρωπος! Πολύ πολύ σωστά πράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο φασιστικό δεν υπάρχει.Η κανείς το εμβόλιο η κόβεται στο μάθημα.Ουτε καν σκέψη για δικαίωμα δεύτερης αποψης.Γι'αυτο,πρωί τον εκθείαζε ο Πορτοσαλτε στο ΣΚΑΪ με λόγια "ο λάμπρος επιστήμονας" "ο μέγας καθηγητής".ΤΙΝΑΦΤΟΙΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιδοπροβατακια που κανατε το μπολι,ποσο κοροιδα και μακακες ειστε? Σας επεισαν ποιοι? Ο κουλης,ο ευαγγελατος, η παγωνη??? Αληθεια???? Χαχαχαχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πειστήρια για πάρα πολλούς είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία. Και μόλις σήμερα ένα άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου μου έγινε μέρος της στατιστικής (των νεκρών στη χώρα λόγω κορωνοϊού). Παρ' όλα αυτά θα ευχηθώ να μη σε βρει κάτι παρόμοιο.

      Διαγραφή
    2. Τα κρεβάτια στις ΜΕΘ λιγοστεύουν ,πρόσεχε

      Διαγραφή
  7. Για τους ηλίθιοιυς αρνητές ,συνωμοσιολόγους και λοιπούς αναλφάβητους ,ιεροδηλωσίτες , που δεν έχουν κάν, αποδεικτικό Γυμνασιου ο καθηγητής είναι δυσνόητος,ακατανόητος! Σαν να τους μιλάει εξωγήινος!Είναι σαν να εξηγείς σε αρκούδα χορεύτρια τη μουσική του Μπετόβεν ,τον Μότσαρτ! Για έναν τριτοετή Βιολογίας που μαθαίνει την λειτουργία,την δημουργία των μηχανισμών των Φαρμάκων είναι αδιανόητο να μην καταννοεί την σημασία των εμβολιαστικών μηχανισμών! Δεν θα γίνει ποτε Βιολόγος ,Χημικός!Είναι σαν απαρνείται την ίδια του την Επιστήμη! Έχει αυτοαπορριφτεί! Δεν υπάρχει λογος να συνεχίσει να σπουδάσει , τουλάχιστον για όσους έχουμε στοιχειώδη γνώση Χημείας,κλπ θετικών επιστημών! Η ισχυρογνωμοσύνη των αρνητών είναι γνώρισμα των, αμαθών, ανίκανων και εγωιστών! Δεν πειράζει ,μη κάνετε εμβόλιο! Αφήστε τη Φύση να επιτελέσει το έργο της! Το 95-97 % των κρουσμάτων ειναι ανεμβολίαστοι! είτε στις ΜΕΘ, είτε νεκροί! Θα απαλλαγούμε από ηλίθιους ,θα ελαφρύνετε και τα Ασφαλιστικά ταμεία! Κάνετε επι τέλους κι ένα καλό στην πατρίδα , την απαλλάσσετε μακροπρόθεσμα από τις κοινωνικές παροχές προς εσάς! Ούτως ή άλλως δεν αντιπροσωπεύετε και κάποιο κοινωνικό, πολιτισμικό ή οικονομικό κεφάλαιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν κάποιος που δεν θέλει να κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο ενώ έχει κάνει ΟΛΑ τα άλλα δεν μπορεί να θεωρείται αντιεμβολιαστης. Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι φοιτητές μπορούν να μην εμβολιαστούν και να κάνουν 2 rapid/εβδομάδα, άρα ο φοιτητής 21 ετών που δεν εμβολιαζεται είναι ΝΟΜΙΜΟΣ. Ο καθηγητής ώριμης ηλικίας είναι αυτός δεν τηρεί το νόμο. Ποιός είναι ο παράνομος, ο φοιτητής ή ο καθηγητής;;; Κάνει κατάχρηση εξουσίας και κανονικά πρέπει να τον ξηλώσουν!!! Αυτό προβλέπει το Σύνταγμα σε τέτοιες περιπτώσεις. Το μάθημα της μοριακής βιολογίας λέει ότι χρησιμοποιούμε ένα πειραματικό εμβόλιο του οποίου δεν γνωρίζουμε τις παρενέργειες και τις αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα στον παγκόσμιο πληθυσμό;;; Περιέχεται στην εξεταστεα ύλη κάτι τέτοιο; Ποια αρχή της Ιατρικής λέει ότι κάνω ένα εμβόλιο για να προστατέψω τους αλλους; Φτάνει πια!!! Να τον πάνε στα δικαστήρια οι φοιτητές του.

      Διαγραφή
    2. Διαβάστε όλοι οι από πάνω ΑΥΤΌ ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ και αφήστε τις λαλακιες σας,όλη η ουσία βρίσκετε σ'αυτο.Ο καθηγητής γενικεύει αναφερόμενος στα εμβόλια και όχι στο συγκεκριμένο εμβόλιο όπως αναφέρετε στο πιο πάνω σχόλιο.

      Διαγραφή
  8. Το εμβόλιο σώζει ζωές βλήματα, κλείστε ραντεβού ,κάντε το τουλάχιστον για να προστατέψουμε τα παιδάκια που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
    Βλήματα,σε περιοχές με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη των ενηλίκων ,τα κρούσματα σε παιδιά είναι 4 φορές περισσότερα.
    ΒΛΗΜΑΤΑ η υγεία των μικρών παιδιών ,πλέον εξαρτάται ,δυστυχώς και απο εσάς.
    Στις ΜΕΘ 9/10 ειναι ανεμβολίαστοι ,πρέπει να μπείτε μέσα για να το καταλάβετε ,αλλά πλέον θα είναι αργά.
    Ηλίθιοι κλείστε ραντεβού για το εμβόλιο και μην πιστεύετε οτι μακακια σας λένε 2-3 γραφικοί και μερικοί παπάδες.
    Βοηθάτε ρε βλήματα και τα παιδάκια με το να εμβολιαστείτε, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.