Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το Ρουκ Ζουκ! - «Κατάπτυστη αναφορά για Βουλγαρία!»



Ο ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1 για την αναφορά της λέξης Βουλγαρίαστο μαγνητοσκοπημένο «Ρουκ Ζουκ» δίπλα στο όνομα του συλλόγου!

Εξώδικο στον ΑΝΤ1 έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την εκπομπή-τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», όπου συνδυάστηκε το όνομα του ΠΑΟΚ με τη λέξη Βουλγαρία και μάλιστα πέρασε από το μοντάζ για να προβληθεί στον αέρα!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τούμπα κατά την μαγνητοσκοπημένη προβολή του «Ρουκ Ζουκ» (ώρα 15.00-16.00), που παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, και έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή, ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον ΑΝΤ1, δίνοντας ένα περιθώριο 48 ωρών στο κανάλι προκειμένου να απολογηθεί και να επανορθώσει για την «κατάπτυστη», όπως τη χαρακτηρίζουν οι «ασπρόμαυροι» αναφορά, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του.

Οι Θεσσαλονικείς μέσω του εξωδίκου, επισημαίνουν πως επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο δικαίωμά τους.

«Τo ακόμα πιο προκλητικό της υπόθεσης -που επισημαίνεται και στο εξώδικο- είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δηλαδή δεν ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού», αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.

Πηγή: sportime.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ξεφτίλα εκπομπή οχι μονο για την περίπτωση του ΠΑΟΚ αλλά για την χαζή νεολαία που μαζεύει εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη είναι η μορφωση που δίνει το σχολειο στα παιδια..

    Αλλα και συτο που πιστευουν οι χαμουτζιδες και περναει σπο γενια σε γενια!! Μια ειναι η Ελλαδα μας...μια η Μσκεδονια μας και μια η ομαδαρα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνουν συλλογή τους πιο ηλιθιους νέους που με την χαζομάρα τους και την ασχετοσύνη τους γελάει όλη η χώρα. Δεν έπρεπε να βγει στον αέρα έπρεπε να το είχαν κόψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πόλη τρεις ομάδες και όχι μια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΈΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΙΔΙΆ ΟΙ ΑΘΗΝΑΊΟΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ. ΡΕ ΚΑΛΆ ΣΑΣ ΓΑ..... ΕΙ Ο ΒΟΡΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΝΆΕΙ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΑ ΣΑΣ ΦΊΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΛΎ ΩΡΑΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΆΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. 2:02 8:12 10:50 9:43

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στημένο, έβαλαν να διάλεξει ανάμεσα σε "Ρίτσο" και "Βουλγαρία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.