Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χωρίς παρελάσεις ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Ν Πέλλας


Να μην διεξαχθούν παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου
1940 στο Νομό Πέλλας αποφασίστηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Οκτωβρίου 2021 στο Διοικητήριο λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων με στόχο τη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας από την επιπλέον μετάδοση του ιού λόγω συνωστισμού κατά τη διεξαγωγή των παρελάσεων. 
Στη σύσκεψη που κάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος Γρηγόρης, η Δήμαρχος Σκύδρας κ. Ιγνατιάδου Κατερίνα, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρούλα Κατσάρα ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Έδεσσας, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάντσης Δημήτριος ως εκπρόσωπος Δημάρχου Αλμωπίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ζέρζης Πέτρος, κ.Νουσηκύρου Άλκης, και ο εκπρόσωπος του κ. Βασιλειάδη Βασίλειου, ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Λόγγος Ευάγγελος εκπροσωπώντας και τις 2 νοσοκομειακές μονάδες, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας κ. Καλούδης Στέργιος, ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Αγγελίδης Νίκος, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Γερεμτζές Δημήτρης, η διευθύντρια της Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη και ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Περδικάτσης Πέτρος. 

Μετά την τοποθέτηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και την εισήγηση της Διευθύντριας Δημόσιας Υγείας της ΠΕ Πέλλας κ. Καραντώνη Ελένη, η οποία περιέγραψε την υφιστάμενη κατάσταση, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν όλοι οι παρόντες. Κοινή διαπίστωση όλων ήταν ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων Covid 19 στο Νομό Πέλλας. Τα κρούσματα στην Πέλλα καθημερινά αυξάνονται σημειώνοντας και τριψήφιο αριθμό με αποτέλεσμα ο νομός σημειώνει υψηλότερο ποσοστό κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό του και κρίθηκε ότι η διασφάλιση της υγείας των πολιτών είναι πρωταρχικός σκοπός. Δυστυχώς και φέτος θα τιμήσουμε την Εθνική Επέτειο και τους Ήρωες της 28ης Οκτωβρίου με την καθιερωμένη δοξολογία, την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων στα Ηρώα. Η διεξαγωγή των παρελάσεων θα δημιουργήσει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού λόγω συνωστισμού και επειδή έχουμε την ευθύνη να διασφαλίσουμε τις ανάλογες συνθήκες που θα προστατέψουν την υγεία των συμπολιτών μας αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή των παρελάσεων.


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. Επιτέλους και μια σωστή απόφαση από τους τοπικούς άρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλή σωστή απόφαση γίνεται χαμός ας αποφύγουμε την συγκέντρωση ακόμα περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώς να γίνει παρέλαση ρε Στάμκου σκέφτεται τα παιδιά μην πέσουν μέσα στης τρύπες στης οποίες δώδεκα χρόνια δεν έκλεισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό!!! Τώρα με τα ηλεκτρικά σκούτερ υπάρχει θέμα

      Διαγραφή
  4. Τζαμτζή στις παρελάσεις κολλάει στις εκκλησίες που γίνεται χαμός δεν κολλάει??? Θα πάτε όλοι οι πολιτικάντιδες στην μητρόπολη? που είναι εσωτερικός χώρος και θα έχει 400 άτομα!!!! Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας ανακοίνωσε την ακύρωση των παρελάσεων από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο κ.Τζαμτζής και η κα Καραντώνη ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της παρελάσεως. Την Παρασκευή δεν ήξεραν πόσα κρούσματα είχαμε? Τι άλλαξε έως σήμερα? Η κα Καραντώνη που εισηγείται είναι γιατρός ή επιδημιολόγος? Όλοι οι γονείς προμηθεύτηκαν στολές για τα παιδιά και τα ίδια τα παιδιά είχαν ενθουσιαστεί στην ιδέα ότι θα παρελάσουν. Για ποιο λόγο εμπαίζουν τους πολίτες του νομού? Βέβαια το ίδιο έκαναν και πέρυσι τον Σεπτέμβρη όταν σε όλη την Ελλάδα άνοιξαν τα σχολεία πλην του Ν. Πέλλας, γιατί η προισταμενη του τμηματος Υγειινης Πέλλας αποφάσισε να σώσει τον νομό. Όμως και πέρυσι δεν έγιναν οι παρελάσεις. 28η στην Έδεσσα γινόταν χαμός και τον Νοέμβριο άρχισαν να πεθαίνουν. Κάνείς δεν βγήκε να ελέγξει τι γινόταν. Μόνο οι παρελάσεις τους χαλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους έφυγε η τυρόπιτα από το μυαλό κάποιων αιρετών. Αργά μεν αλλά ουσιαστικά. Τώρα η ευθύνη είναι όλων μας και πρέπει να τηρήσουμε με ευλάβεια και χωρίς εκπτώσεις τα μέτρα προστασίας. Σήμερα για όσους "επιστήμονες" του διαδικτύου δεν το ξέρουν ανακοινώθηκαν (κατόπιν εντολής του εισαγγελεα Αρείου Πάγου) από το Υπουργείο Υγείας ότι στις ΜΕΘ όλης της χώρας δίνουν την μάχη 342 πολίτες. Οι εμβολιασμενοι είναι 2 και οι ανεμβολιαστοι 340. Χρειάζεται να γράψω κάτι επί πλέον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας θα τρίζουν τα κόκαλα αυτόν που πολέμησαν για να είμαστε ελεύθερη. Περιμένατε την εθνική εορτή για να μας πείτε τι? δεν θα γίνουν οι παρελάσεις τόσο καιρό που ήσασταν που γίνεται της πουτ...ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ ωραία θα σας σώσουν η πολίτικη και τοπική άρχοντες πήρανε τη κλιτσα και βοσκανε εμάς τα πρόβατα τη δε καταλαβαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι δεν καταλαβαίνεις από το δεν υπάρχουν κρεβάτια στα νοσοκομεία;

      Διαγραφή
  9. Με λυπησε το γεγονός. Αλλά καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφου δε θα γινει παρελαση τελος το θεμα του ιου παιδια το λυσαμε...ας κλεισουμε στην Εδεσσα το νοσοκομειο δε μας χρειαζετε δε θα υπαρχει πλεον αρρωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλένε το στόμα σου πριν μιλήσεις για την Κ Καραντώνη τσομπάνη Έχει περισσότερα πτυχία καθ μεταπτυχιακά και διδακτορικά απ όσα βιβλία έχεις στο σπίτι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πτυχίο λοιμωξιολογου όμως δεν έχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο σωστός πολίτης ακούει την πατρίδα του.Σήμερα η πατρίδα έχει πόλεμο με τον κορονοιό. Όποιος διαφωνεί εν καιρώ πολέμο πως ονομάζεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πάντως υπερπατριώτης και συνταξιούχος απ τα 55 είναι ανέκδοτο αδέρφια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.