Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απάντηση της εταιρείας Χριστάκης ΑΒΕΕ στο ΥΠΑΑΤ στην ανακοίνωση περί Ελληνοποίησης 7,7 τόνων βουλγάρικου τυριού



Η εταιρεία "Χριστάκης ΑΒΕΕ" με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στο ΥΠΑΑΤ περί "Ελληνοποίησης 7,7 τόνων βουλγάρικου τυριού". Μέσω της επιστολής η εταιρεία εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της απέναντι σε όσους ανεύθυνα και χωρίς να έχουν συνείδηση της πραγματικότητας, θεωρούν ότι μπορούν να συκοφαντούν το όνομά μας προς εξυπηρέτηση συμφερόντων, αναφέρει.
Αναλυτικά η απάντηση της εταιρείας:







  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Κρίμα να υποτιμούν με αυτόν τον τρόπο το iq τόσων ανθρώπων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Δεν είμαστε ελέφαντες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θεμα στην τοπικη κοινωνια της Εδεσσας ψηθιριζοταν απο το Πασχα. Πολλοι ελεγαν οτι ειναι ψεμματα αλλα τελικα να που δεν ειναι. Με λιγα λογια λενε ψεμματα οι ελεγκτικες υπηρεσιες και ο ιδιωτης αληθεια....
    Λουκετο χθες επρεπε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι λέτε ρε λουκέτο τώρα και διάφορες παπάρες δίνει εργασία σε τόσα άτομα από την πόλη και την γύρω περιοχή έξυπνοι λακαμαδες τόσα χρόνια μια χαρά τυρί τρώμε από όλους που παράγουν τυρί στην περιοχή κόψτε την ζήλια σας να ανεβάσετε την ποιότητα και όλα καλά θα πάνε προσφορά και ζήτηση είναι όχι μικρότητες και ζηλοφθονίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσφορά!!!!Τυρί Βουλγαρίας, βαπτισμενο φέτα Ελλάδας σε τιμές Γερμανίας..... GREKO MASKARA!!!!!! 66

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.