Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τέμπη: Και σήμερα κλειστές οι σήραγγες – Ο προγραμματισμός των έργωνΩς γνωστό, η ΠΑΘΕ έχει κλείσει από τον κόμβο του Ευαγγελισμού μέχρι την Λεπτοκαρυά για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων.
Αγανακτισμένοι οι οδηγοί που περνούν τις τελευταίες δύο μέρες από την κοιλάδα των Τεμπών.
Η ΠΑΘΕ έχει κλείσει από τον κόμβο του Ευαγγελισμού μέχρι την Λεπτοκαρυά για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων.
Αποτέλεσμα είναι όλος ο όγκος των οχημάτων διοχετεύεται από την παλιά εθνική και την κοιλάδα των Τεμπών με την γνωστή επικινδυνότητα του δρόμου.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν και σήμερα Τετάρτη 13 Οκτωβρίου ενώ θα επαναληφθούν και την επόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα αυτό που εξοργίζει τους οδηγούς που καλούν στον Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ότι η τροχαία διοχετεύει τα οχήματα από τα διόδια της Λεπτοκαρυάς με αποτέλεσμα και να χρησιμοποιούν τον παλιό δρόμο και να αναγκάζονται να πληρώσουν το κόμιστρο για έναν δρόμο που δεν χρησιμοποίησαν.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει ανακοινωθεί ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων του αποκλειόμενου τμήματος επί του Aυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού μέχρι το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Α) ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε., από τον ανισόπεδο κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως το νοτιότερο άκρο του ανισόπεδου κόμβου Πλαταμώνα (χ/θ 400+265) και
Β) αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, για τα χρονικά διαστήματα:
- από 11 έως 13 Οκτωβρίου 2021 κατά τις ώρες 07:00 – 19:00 και
- από 18 έως 21 Οκτωβρίου 2021 κατά τις ώρες 07:00 – 19:00 ή μέχρι το πέρας των εργασιών.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις -2- κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Εθνική Οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού (νέα χ/θ 377+150) έως τα διοικητικά όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας και Πιερίας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.