Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΙΝ.ΑΛ.: Τι αλλάζει η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά για φαβορί, ημερομηνία των εκλογών



Η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ φέρνει τα πάνω-κάτω και αλλάζει το προεκλογικό σκηνικό.
Η μάχη για την ηγεσία μετατρέπεται σε παράσταση για δύο. Τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Χάρης Καστανίδης δεν έχει ελπίδες νίκης σε αυτή την αναμέτρηση.
Το νέο στοιχείο είναι ότι με τρεις υποψηφίους το πλέον πιθανό σενάριο είναι να έχουμε νικητή από τον πρώτο γύρο των εκλογών.
Στις 5 Δεκεμβρίου θα ξέρουμε αν ο Ανδρέας Λοβέρδος ή ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι το πρόσωπο που θα οδηγήσει το ΚΙΝΑΛ στις εθνικές κάλπες.

Οι εκλογές
Θα γίνουν όμως οι εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου; Από χθες αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά.
Σε κάθε περίπτωση, αυτοί που θα κρίνουν το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ είναι οι ψηφοφόροι της Φώφης Γεννηματά.
Το κλίμα που υπάρχει είναι ότι θα κινηθούν, στο μεγαλύτερο μέρος τους, προς την κατεύθυνση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Το πλεονέκτημα Ανδρουλάκη
Ο ευρωβουλευτής, σε αντίθεση με τον Ανδρέα Λοβέδρο, δεν έχει έλθει σε σύγκρουση με τη βάση της Γεννηματά που θεωρεί ότι η αρχή της αμφισβήτησης της προήλθε από την πλευρά του κ. Λοβέρδου.
Αν πράγματι επιβεβαιωθεί αυτή η εκτίμηση τότε ο κ. Ανδρουλάκης προβάλλει ως το φαβορί των εκλογών.
Η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά αλλάζει και το μετεκλογικό σκηνικό. «Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης» ανέφερε.
Η δήλωση αυτή αποδυναμώνει τα σενάρια που ήθελαν την επόμενη μέρα της εκλογής το ΚΙΝΑΛ να διασπάται και να υπάρχουν αποχωρήσεις και δημιουργία νέου κόμματος στο κέντρο.
Όπως και να έχουν τα πράγματα η εποχή της Φώφης Γεννηματά έληξε και μια νέα περίοδος ξεκινάει για το ΚΙΝΑΛ το διάδοχο σχήμα του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.
Πηγή: aftodioikisi.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Επιτελους και ενα καλο νεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω τα κασθίκια του Σημίτη ,Λοβέρδος,Βενιζελοι και άλλα .υποκείμενα να αναλάβουν την ηγεσία; Α! και μην ξεχάσετε τον Χρυσοχοίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ η καταστροφή της Ελλάδας αυτό ήταν και τίποτα άλλο με το να διορίζουν τον κάθε αγράμματο στο δημόσιο επειδή κολλούσε άφισες η όποιον είχε μεγάλο σόι και πολλούς ψήφους και πολλά άλλα όχι ότι από ΝΔ μεριά ήταν διαφορετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λάθος του ΠΑΣΟΚ είναι όπως τα είπες ανάποδα διόριζε μόνο άτομα από την δεξιά νεοδημοκράτες και η καταστροφή ήρθε με την κυβέρνηση Καραμανλή μίστερ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.