Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νοσοκομείο Έδεσσας για την Μ.Ε.Θ. (βίντεο)



Δυναμική συγκέντρωση πολιτών και εκπροσώπων φορέων, με πρωτοβουλία της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Οκτώβρη, στις 10 π.μ., στην πύλη του νοσοκομείου Έδεσσας για να μην κλείσει η ΜΕΘ.  
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Ν.Ι. Πέλλας "για την διεκδίκηση, την ενίσχυση και την ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής", όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης του Ν. Πέλλας, Μπάμπης Αποστολίδης, προσθέτοντας: "Σήμερα απεργούμε όλοι εμείς που αρνούμαστε να υποτάξουμε την επιστήμη μας στην λογική του κόστους οφέλους. Που αρνούμαστε να στερούμε από τους ασθενείς μας αναγκαίες εξετάσεις, θεραπείες και φάρμακα, στο όνομα της «καταπολέμησης τη σπατάλης» και «του εξορθολογισμού των δαπανών» προκειμένου να  αξιολογούμαστε θετικά και να παίρνουμε μπόνους! 
Σήμερα ορθώνουμε τείχος αντίστασης στα σχέδια τους, για να μην κλείσει η ΜΕΘ της Έδεσσας, για να διεκδικήσουμε την ενίσχυση και την ανάπτυξη των δύο νοσοκομείων και των κέντρων υγείας της περιοχής", κατέληξε ο κ. Αποστολίδης. 
Στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκτός των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, μαθητές σχολείων της Έδεσσας, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σηφάκης και πλήθος πολιτών.

Κοινό αίτημα να μην κλείσει η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Έδεσσας
Το κοινό αίτημα των γιατρών αλλά και σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας είναι: 
Να μη κλείσει η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Έδεσσας! Να μην γίνει καμία μετακίνηση κλινικής ή τμήματος των νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών. 

Παράλληλα ζητούν: 
Να γίνουν άμεσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, 
Να γίνει ανάπτυξη νέων κλινικών στα δύο νοσοκομεία με βάση τις σύγχρονες υγειονομικές ανάγκες του λαού της περιοχής. 
Πλήρης διοικητικός διαχωρισμός των δύο νοσοκομείων. 
Επίσης, ζητούν μαζικές προσλήψεις προσωπικού μόνιμου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. 
Άμεση μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Να σταματήσουν οι αναγκαστικές μετακινήσεις. 
Να ανακληθούν όσες είναι σε ισχύ και να επιστρέψουν οι γιατροί στις δομές όπου εργάζονται. Αποφασιστική ενίσχυση των Κέντρων Υγείας με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και κάλυψη όλων των κενών οργανικών θέσεων. 
Να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά οι συνάδελφοι μας που είναι σε αναστολή. 
sdnos
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Που είσαι Τζαμτζη;Που κρύφτηκες;Μπράβο,απούσα η περιφέρεια.Για να ξαναψηφησετε πάλι Τζίτζι να πάρει 65%,να σας ξαναγράψουν εκεί που ξέρουν.ΠΡΟΒΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 25 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 20 ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΕΔΕΣΣΑΣ, ΣΚΥΔΡΑΣ.
      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
      ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΊΑ, ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ

      Διαγραφή
  3. ΑΠΣΤΟΛΙΔΗ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΆ ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΆ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕΣ ΔΉΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΕ ,ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΟΙ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΕ ΈΓΡΑΨΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και αυτοί που πήγαν, σιγά που ήθελαν να πάνε, για τους ψηφοφόρους τος το εκάναν μπας και πάρουν κανένα σταυρό παραπάνω στις εκλογές.Δεξιοι,σε συγκέντρωση Συριζοκουκουε!!!κοι και να ξέρουν ότι σε λίγο θα σκάσει μύτη ο Πολακης μπρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτοί τουλάχιστον πήγαν.εσεις που σχολιάζετε που πεινάτε καφε:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουσ περνάν τηλέφωνο τα κομματοσκυλα για να πάνε στην διαμαρτυρία.σα δεν ντρέπονται λίγο οι παλιοξεφτυλεσ.μονοι τουσ τα λέγανε σε γνωστό καφέ..αλλά δεν τους έκατσε γιατί καταλαβενε ότι μόνο για την Μαρκάτης νοιαζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. έχει σημασία σε τέτοια θέματα αν είσαι ΝΔ ή Σύριζα ? ειλικρινά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.