Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε η Εθνική Επέτειος στην Πέλλα (φωτο)



Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα εορτάσθηκε και φέτος σε όλη την Ελλάδα και στην Πέλλα, η Εθνική Επέτειος του «ΟΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Σε όλες τις πόλεις και τα χωριά της Πέλλας τελέσθηκαν δοξολογίες στους κατά τόπους Ιερούς Ναούς και ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων, χωρίς όμως τις καθιερωμένες παρελάσεις, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού, με στόχο τη διαφύλαξη της υγείας της τοπικής κοινωνίας από την επιπλέον μετάδοση του ιού.  

ΕΔΕΣΣΑ
 28edes

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

28g

AΡΙΔΑΙΑ 

28AR 
ΣΚΥΔΡΑ

28sk
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πιθανόν να σας διέφυγε η παρέλαση που διεξήχθη στα Γιαννιτσά των εθνικοφρόνων,των πατριδοκαπηλων,των "Μακεδονομάχων" ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπων,των ξεροκεφαλων υμνητών της επταετίας με την συνδρομή των θρησκόληπτων και των αντιεμβολιαστων. Τώρα να ρωτήσω ποιος φταίει; Η δημοτική αρχή; Η αστυνομία; Ο φούρναρης της γειτονιάς; Ο Τσίπρας που τους φέρνει αλλεργία; Ο Βελόπουλος που τους εξυμνεί καθημερινά; Ο Μητσοτάκης που είναι και με τους Ρωμα και με την ΕΛΑΣ; Ο Πρωτοσαλτε που κάθε μέρα γαυγιζει και διώχνει τον κόσμο από τα εμβολιαστικα κέντρα λόγω αντίδρασης; Η Ματίνα Παγώνη με το κόκκινο κραγιόν που άλλα έλεγε τον Αύγουστο,αλλά τον Σεπτέμβριο και τώρα δεν λαλαει; Πιθανόν να φταίω εγώ που είμαι πληρως εμβολιασμενος, φέρω πάντα μασκα, κρατάω τις απαιτούμενες αποστασεις, κάνω συχνά τεστ covid και προσπαθώ να μην διασπείρω την λοίμωξη γιατί όπως λένε οι ψεκ την διασπορά την δημιουργούν οι εμβολιασμενοι και όχι οι ανεμβολιαστοι. Καμμία ευθύνη των κληρικών, των ανεμβολιστων εκπαιδευτικών, αυτών που κρατουν ανοικτά τα σχολεία, αυτών που επιτρέπουν την παστεριωποιηση των ανθρώπων σε λεοφορεια και αστικά και άλλων πολλών. Σε λίγες ημέρες θα ψάχνουμε ανοιχτα σχολεία στην Πέλλα με τα κυάλια. Χρόνια Πολλά σε όλους για την εθνική μας εορτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΑΣ Κ ΕΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ? ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!! ΖΗΤΩ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΟΤΑΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟ.

      Διαγραφή
    2. να αγιάσει το στόμα σου! και το χέρι σου!

      Διαγραφή
  2. Ανθελληνας εισαι?η ιαχωβας παντως δεν εισαι χριστιανος ορθοδοξος μπορει να εισαι πακιστανος θασουν μεσα στην παρελαση που κανανε προχτες χωρις μετρα,μασκες κ.τ.λ. Εκτος αν εισαι μαο μαο και δεν εχης τα μεσα για να ενημερωνεσαι κριμα που αναπνεης τον Ελληνικο αερα και απολαμβανης τον ηλιο της ομορφοτερης γης αμορφωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληναρά μου εσύ που δεν ξέρεις τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου! το β', γ' ενικό των ρημάτων παίρνει -ει ! Μη γράφεις,όσο γράφεις εκτίθεσαι! Είσαι σαν τον άδειο τενεκέ! όσο πιο άδειος είναι ο τενεκές ,τόσο πιο πολύ βροντάει! Εσείς οι ακροδεξιοί ,πατρηδοκάπηλοι,ξενοφοβικοί εκτός από υποκριτές είσαστε και αμόρφωτοι!

      Διαγραφή
  3. Η κυβέρνηση θέλει να τα έχει καλά και με την Ακροδεξιά των παραθρησκευτικών-ακροδεξιών αντιδραστικών οργανώσεων,μιάς και καταδίκασε την Χρυσή Αυγή ,έχει δηλώσει προστάτιδα όλων των ακροδεξιών,τους οποίους διεκδικεί και ο Βελόπουλος! Εξάλου οι ακροδεξιά εκφράζεται δια της εκπροσώπησης Μπογδανου,Βορίδη,Πλεύρη,Αδωνι! Για αυτό δεν τραβάει τα αυτιά των αρνητών -αντιεμβολιαστών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τα μπάζα είμαστε.. και μετά λέμε γιατί δεν έχουμε δρόμους, νοσοκομεία κλπ. κλπ. με τέτοια πανηγύρια ποιος θα μας παρει σοβαρά; Ντρέπομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.