Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Ουδεμία λειτουργία αναστέλλεται και καμία Κλινική δεν κλείνει στο Νοσοκομείο έδεσσας



Για το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Έδεσσας, ο Γιώργος Καρασμάνης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου, την ηγεσία της 3ης  Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) καθώς και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και υπεύθυνα ανακοινώνει τα εξής:
Καμιά λειτουργία δεν αναστέλλεται! Υπάρχει μόνον ανακατανομή λειτουργιών προσωρινής φύσεως προκειμένου να αντιμετωπιστεί η υφιστάμενη έξαρση κρουσμάτων της πανδημίας στον Νομό μας, ώστε η κατάσταση να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.
Παρατίθεται και το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας που προ ολίγου απεστάλη στον πρώην Υπουργό : 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Πήγα στο κέντρο υγείας της Σκύδρας για εξέταση ΑΜΕΑ 75% για (ακροαστικα)και δεν την εξέτασαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελτίο τύπου θέλουμε με πρωτόκολλο τέτοια χαρτάκια βγάζει και ο κάθε ταλαίπωρος
    Δηλαδή τώρα που θα φύγουν οι ΜΕΘ μου εξασφαλίζει και καλύτερη παροχή υπηρεσιών θα μας χειρουργούν σε νεκροκρέβατο ρε ποιόν κοροϊδεύετε βρεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μπεις στην ΜΑΦ πρέπει να είσαι ήδη στην ΜΕΘ. Η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) παρέχει νοσηλεία υπό συνθήκες εντατικής παρακολούθησης και φροντίδας, κυρίως σε ασθενείς που η κλινική τους κατάσταση είναι αρκετά βελτιωμένη και χωρίς την ανάγκη μηχανικών μέσων υποστήριξης, ώστε να μπορούν να εξέλθουν από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

    Νοσηλεύει επίσης ασθενείς των οποίων η κλινική κατάσταση είτε είναι επιβαρυμένη είτε ευμετάβλητη, όπως σε ασθενείς μετά από επεμβατικές καρδιολογικές, ακτινολογικές ή χειρουργικές πράξεις.Είναι εξοπλισμένη με σύγχρονες συσκευές καταγραφής ζωτικών σημείων και κλινικών παραμέτρων, με πλήρη συλλογή μέσων και φαρμάκων ανάνηψης, συστήματα ελεγχόμενης χορήγησης ενδοφλέβιας αγωγής (αντλίες), καθώς και εφεδρικά συστήματα μηχανικής υποστήριξης.

    Η γενικότερη λειτουργία του Τμήματος οργανώνεται και εποπτεύεται κατ΄απόλυτη αναλογία προς εκείνη της ΜΕΘ, της οποίας αποτελεί, τρόπον τινά, τη φυσική συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε γιατρούς πιέστε τα υπουργεία να αυξήσουν το μισθό τους για άλλα και αλλού τα σκορπάτε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σηκωθείτε, πάμε! Χειροκροτούμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί μου ακούγεται ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, αν και είχα την εντύπωση ότι ήταν εκπρόσωπος του λαού της Πέλλας;
    Μην ξεχνιόμαστε ότι προέρχεται από τα Γιαννιτσά, οπότε η ενίσχυση αυτή της μονάδας των Γιαννιτσών εις βάρος της Έδεσσας, ακολουθεί η γυναικολογική όπως ακούγεται, ικανοποιεί εν μέρει και το αίτημα της προέδρου των φίλων του παραπάνω νοσοκομείου.
    Μια δήλωση που μπορεί κάλλιστα να αποκοιμησει και τους τελευταίους που πιθανόν αναγκάζονται να αντιδράσουν για τα μάτια του κόσμου είναι ότι χρειάζεται την παρούσα στιγμή.
    Κοιμηθείτε ωραία μου πουλάκια.

    Η μοναδική πηγή υπεύθυνης ενημέρωσης θεμάτων υγείας στην Πέλλα.
    Είναι ικανοί να μας πουν ότι η εκδιωχθεντες υγειονομικοί έφυγαν προσωρινά μόνοι τους για να ξελαμπικαρουν, να αλλάξουν παραστάσεις και μόλις στανιάρουν, από το εμβόλιο που εκβιαστικά επιχειρούν να τους επιβάλλουν, θα επιστρέψουν φρέσκοι φρέσκοι και οικονομικά εξαντλημένοι.
    Μπάρμπα Γιώργο,............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν αναλαμβάνει πρόεδρος ένα ισχυρό πρόσωπο με ισχυρές διασυνδέσεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.