Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρεις συμβουλές για να επιλέξετε την τσάντα στην οποία θα επενδύσετε



Αποφασίσατε πως έχει έρθει επιτέλους η ώρα να επενδύσετε σε μια πιο ακριβή τσάντα χειρός. Είτε χρειάζεστε μια τσάντα για καθημερινή χρήση είτε για το γραφείο, ή ίσως για πιο επίσημες περιστάσεις, η διαδικασία επιλογής δεν είναι και η πιο εύκολη. Αλλά ούτε είναι και τόσο περίπλοκη όσο μπορεί να φαντάζεστε. Φυσικά, το γεγονός ότι θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτή τη μία τσάντα μπορεί να σας αγχώνει και λίγο. Πρόκειται, εξάλλου, για μια επένδυση που θα κάνετε μία φορά ή τουλάχιστον πολύ σπάνια. Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει ορισμένες συμβουλές, ώστε να κάνετε την πιο σωστή επιλογή για εσάς.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή τσάντα

1. Το υλικό είναι πολύ σημαντικό
Και είναι μάλλον από τα πρώτα πράγματα που θα πρέπει να κοιτάξετε. Δεν είναι μυστικό ότι οι δερμάτινες τσάντες είναι πολύ πιο ανθεκτικές σε σχέση με τις υφασμάτινες. Αντέχουν περισσότερο, ακόμη και αν τις χρησιμοποιείτε καθημερινά, ενώ μια υφασμάτινη τσάντα μπορεί να φθαρεί πιο εύκολα, όσο καλά και αν τη φροντίζετε. Επομένως, η υψηλή ποιότητα των υλικών είναι κομβικό στοιχείο. 
2. Κάτι πιο minimal
Επενδύετε σε μια τσάντα για να μπορείτε να τη συνδυάζετε με πολλά διαφορετικά ρούχα, αλλά και να την έχετε για πολλά χρόνια. Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε μια ακριβή μάρκα, ωστόσο φροντίστε να μην υπάρχει ένα τεράστιο λογότυπο στην τσάντα, καθώς η μόδα συνεχώς αλλάζει. Τη μια μέρα ένα τεράστιο λογότυπο είναι in και την άλλη είναι out. Πολύ out... Συν του ότι δεν υπάρχει λόγος να «φωνάζετε» την προέλευση της τσάντας σας. Ακόμη και αν επιλέξετε μια τσάντα για να λειτουργήσει ως statement piece, προσπαθήστε να κρατήσετε την επιλογή όσο πιο minimal γίνεται, έτσι ώστε να μπορείτε να την κρατήσετε για περισσότερο καιρό. Υπάρχουν πολλές δερμάτινες τσάντες, σε ουδέτερα χρώματα, που έχουν αυτό το στυλ, επομένως δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει.

3. Σκεφτείτε το σχήμα
Είναι καλύτερη ιδέα να επιλέξετε ένα σχήμα το οποίο είναι σταθερά στη μόδα. Προφανώς και μπορείτε πάντα να διαλέξετε κάτι εντελώς διαφορετικό και ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό μπορεί να μην λειτουργήσει μακροπρόθεσμα. Σίγουρα, ψάχνοντας θα ανακαλύψετε στο εμπόριο διαφόρων σχημάτων τσάντες όπως είναι οι ames τσάντες σε σχήματα που θα σας βολέψουν στις καθημερινές και όχι μόνο εμφανίσεις σας. Επίσης, μια τσάντα που διατηρεί το σχήμα της, αντέχει περισσότερο την καθημερινή χρήση. Μια τσάντα που σακουλιάζει δεν δημιουργεί καλή εικόνα και, από ένα σημείο και μετά, δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτό που αγοράσατε.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό να επιλέξετε κάτι με το οποίο θα είστε ευχαριστημένες. Όπως προαναφέρθηκε, πρόκειται για μια σημαντική επένδυση. Επομένως, καθορίστε το budget σας, κάντε μια καλή έρευνα αγοράς και αποφασίστε με προσοχή. 

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.