Επτά Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για τρόπο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. μεταξύ άλλων σημειώνουν "Λυπούμαστε από τη μεριά μας που συνεχώς βλέπουμε την πόλη μας να υποβαθμίζεται πρωτίστως με τη φυγή και το κλείσιμο όλων των τραπεζών στη Σκύδρα". Συγκεκριμένα αναφέρουν:
Μετά από ένα χρόνο συνεχών κι επίμονων αιτημάτων της Αντιπολίτευσης του Δήμου Σκύδρας για διεξαγωγή Δημοτικών Συμβουλίων με τηλεδιάσκεψη, η κ.Ιγνατιάδου είναι αυτή που κατά προσωπική βούληση επιλέγει πότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση κατ’ αυτόν τον τρόπο και πότε όχι. Επιλέγει ξεκάθαρα τη φίμωση και την κρυφή διοίκηση.
Για ποιο λόγο όταν όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι συνεδρίαζαν με τηλεδιάσκεψη η ίδια δεν το έκανε;
Για ποιο λόγο αποφασίζεται να πραγματοποιείται η συνεδρίαση στις 14:00 το μεσημέρι –τις φορές που μας κάνει τη χάρη να προχωρήσει σε τηλεδιάσκεψη- όταν οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι εργάζονται αυτήν την ώρα;
Γιατί παραληρεί στις συνεδριάσεις και βλέπει παντού φαντάσματα;
Γιατί άραγε απειλεί Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης; Φοβάται ή έχει κάτι να κρύψει;
Προσπαθεί μονίμως να ωραιοποιεί καταστάσεις, ισχυριζόμενη πως όλα βαίνουν καλώς στο Δήμο Σκύδρας, σε σημείο που πολλές φορές αναρωτιόμαστε αν ζούμε στον ίδιο τόπο.
Λυπούμαστε από τη μεριά μας που συνεχώς βλέπουμε την πόλη μας να υποβαθμίζεται, πρωτίστως με τη φυγή και το κλείσιμο όλων των τραπεζών στη Σκύδρα. Και αν ακόμη θεωρείτε πως πρόκειται για σχέδιο των Τραπεζών, εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως τουλάχιστον ένα κατάστημα ήταν εφικτό να διατηρηθεί στην πόλη μας, εάν δρούσατε με συντονισμένες ενέργειες κι αποφασιστικότητα εν καιρώ με όλους εμάς στο πλευρό σας, αλλά και με τη συμπαράσταση όλων των βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη του Νομού μας. Κινητοποιήσεις με σκοπό τη διαμαρτυρία μας για το κλείσιμο των Τραπεζών έχουν ουσία κ. Ιγνατιάδου, όταν πραγματοποιούνται εν καιρώ και όχι κατόπιν ειλημμένων αποφάσεων. Εν προκειμένω, δε διστάσατε να αναφέρετε πως φίλος σας Δήμαρχος, «κολλητός Υπουργού» έκανε αντίστοιχες προσπάθειες για τη διατήρηση Τράπεζας, αλλά δεν απέδωσαν. Λυπούμαστε που αντιλαμβάνεστε την πολιτική με κολλητούς φίλους.
Ενδεχομένως να μην έχετε συναίσθηση της βαρύτητας του θεσμικού σας ρόλου και χειρότερα δε, αντιλαμβάνεστε την αποτυχία στην πόλη μας ως επιτυχημένη προσπάθεια από την πλευρά σας.
Η υποβάθμιση της Σκύδρας και όλου του Δήμου μας θα έπρεπε να σας προβληματίσει και όχι να σας βρίσκει πεπεισμένη πώς δεν υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν λύσεις, όταν υπάρχει διάθεση, σωστός χειρισμός και αποφασιστικότητα.
Μην προσπαθείτε να μετατοπίζετε πάντα το βάρος της ευθύνης, αλλά σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.
Από την πλευρά μας θα πρέπει να γνωρίζετε πως είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό των συνδημοτών μας, ωστόσο δεν απειλούμαστε και δεν θα σιωπούμε, όταν πρόκειται να διασφαλίσουμε το συμφέρον τους με κάθε κόστος.
Να αναφερθεί πως μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι ακίνητα μεγάλης περιουσίας, το ένα μετά το άλλο επιστρέφουν κατόπιν ενεργειών του κ.Πεφτούλιου Κακουλίδη στον τόπο μας και θα περιμέναμε την ίδια αντίδραση και από την πλευρά σας.
Αιτηθήκαμε μάλιστα την παρουσία του σε επόμενη συνεδρίαση για να ακούσουν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι πολίτες του Δήμου μας τις θέσεις και τα πεπραγμένα του, καθώς μας προβληματίζει πολύ που συνεχώς φέρεστε με απαξίωση στο πρόσωπό του εν απουσία του.
Διερωτόμαστε τους λόγους.
Μας χαροποιεί επιπλέον, να πληροφορούμαστε την είδηση για αξιοποίηση των Λουτρών του Λουτροχωρίου μέσω επένδυσης.
Ποιος όμως είναι ο επενδυτής κ.Ιγνατιάδου; Θα επωφεληθεί ο Δήμος και η τοπική Κοινότητα Λουτροχωρίου από αυτήν την επένδυση; Γνωρίζετε τον επενδυτή; Γνωρίζετε πώς προχώρησαν οι εργασίες στην Κοινότητα χωρίς την έγκριση της Περιφέρειας όπου ανήκει η εν λόγω έκταση;
Θα ήταν χρήσιμο να μας απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω, για να δούμε εν τέλει πώς αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς την επιτυχημένη προσπάθεια, αλλά και την πολιτική γενικότερα.
ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΑΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
13 Σχόλια
Μας τα έχετε πρήξει με τις τράπεζες. Έχω να πάω τουλάχιστον 4 χρόνια, όλες τις συναλλαγές ηλεκτρονικά τις κάνω και αν θέλω μετρητά στο ΑΤΜ.Τώρα γιατί μας θεωρείτε για μαλα/ ες, το τελευταίο διάστημα σε πόλεις σαν την Σκύδρα κλείσανε δεκάδες τράπεζες. Και επειδή αναφέρεστε σε βουλευτές, την βουλευτίνα δλδ η ιδιαίτερα του Σταμενίτη με τα μεγάλα μέσα (και του πολλούς φίλους υπουργούς, ρίχνοντας το επίπεδο πολύ χαμηλά),τι έκανε με το αφεντικό της να μην κλείσει η Τράπεζα; Πραγματικά λυπάμαι που έχετε ρήξει το επίπεδο τόσο χαμηλά .Μα τόσο ανόητη αντιπολίτευση με τόσο χαζά επιχειρήματα! Πού προσπαθεί να πουλήσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς ,υποτιμώντας την νοημοσύνη μας. Θου Κύριε φυλακή τω στόματί μου. Και μην τολμήσετε και με χρεωσετε στην ιγνατιάδου( γιατί στην παραπληροφόρηση πρώτοι είστε) θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ αλεπού κρυβοτανε,μα η ουρά φαινότανε.
ΔιαγραφήΘέλει η π@@@@να να κρυφτεί,μα η χαρά δεν την αφήνει.
Ποιο από τα δύο σου ταιριάζει;!!!!!
Μας έπεσες τώρα , ήσουν συγκινητικός .Η Σκυδρα υποβαθμίζεται κ εσυ 3 πουλάκια χαίρονται . Καθημερινές το πρωί έχει 5 άτομα στον δρόμο , φύγαν τα πάντα κ εσυ ασχολείσαι δήμαρχο την καρδιά σου ,κ@ροιδο
Διαγραφήθα ειμαι τζέντλεμαν θα πω οτι ο τρόπος γραφής σου κ τα σημεία στίξης σε προδίδουν
ΔιαγραφήΕνώ εσένα ; Η λέξη αφεντικό την έχεις γράψει 4/5 φορές στα ποστ σου , είσαι προβλέψιμος /η
ΔιαγραφήΕπιτέλους σας ακούσαμε.Η αλήθεια είναι ότι η δήμαρχος έχει παρατήσει τη Σκύδρα και ασχολείται μόνο με τα χωριά.Όλοι το λένε αυτό
ΑπάντησηΔιαγραφήΒρε ουτε με τα χωρια δεν ασχολητε!Ασφαλτόστρωση ακουμε τοσα χρόνια και δεν την βλέπουμε.Βέβαια έχουμε και έναν ανύπαρκτο τοπικο προεδρο
ΔιαγραφήΗ δήμαρχος έχει παρατήσει τα πάντα , ασχολείται μόνο ποιος έκανε like σε ποιον κ ποιος μίλησε με ποιον ! Big Brother .Γελάνε πλέον όλοι .Κρίμα για την Σκυδρα
Διαγραφήποιοί όλοι ρε λεβέντη . μήπως εννοείς τον χάρη ,τον σάκη ,την γεωργίτσα κλπ δημοκρατικές δυνάμεις .χαχαχα .το όλοι το δείχνει η κάλπη γιαυτό άστο καλύτερα ,δεν σε συμφέρει .
ΑπάντησηΔιαγραφήΕντάξει Κώστα κατέβηκες στις εκλογές με την ταμπέλα του Σταμενίτη. Όταν βλέπει ο άλλος ότι η γραμματέας του είναι στο ψηφοδέλτιο δεν θα πάει απέναντι; Να γιατί έχασες απο τα αποδυτήρια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌχι θα ασχοληθούμε με τον μεγάλο Λακη που αλλά λέει το πρωί , άλλα το μεσημέρι αφού φάει κ αλλά το βράδυ . Ξεχνάει κ τι λέει στον καθένα , τα έχει μπερδέψει κ όλοι γελούν
ΔιαγραφήΑντε βρε κατερινα στη ΝΔ να κανεις παρεα με τους μπογδανους.
ΑπάντησηΔιαγραφήε τότε ας πάει στο ΠΑΣΟΚ εε συγνώμη στο ΚΙΝΑΛ να κάνει παρέα με τον Γιάννο , τον Μαντέλη ,τον Τσουκάτο κλπ .δυστυχώς πέθανε ο Ακης .
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.