Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στο νοσοκομείο Έδεσσας- Καμία ενημέρωση στο Σωματείο εργαζομένων




Το Νοσοκομείο της Έδεσσας επισκέφθηκε ξαφνικά σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, με αφορμή την "συνεχή υποβάθμισή του λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού" που ενδεχομένως να οδηγήσει μέχρι και στο κλείσιμο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.), όπως καταγγέλθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Τον κ. Γιαννάκο υποδέχθηκαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου που βρίσκονται σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για την επίσκεψη αυτή το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου, το οποίο ανήκει στην δύναμη της ΠΟΕΔΗΝ.  
Η Πρόεδρος του Σωματείου, Ανδρονίκη Σάγγα, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της: "Δεν ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη αυτή, ούτε εγώ προσωπικά, ούτε κανένα μέλος του Δ.Σ., αλλά ούτε και η Διοίκηση του νοσοκομείου μας και αυτό είναι απαράδεκτο. Ο κ. Γιαννάκος με την συμπεριφορά του αυτή ακυρώνει τον θεσμικό ρόλο του Σωματείου μας για πολιτικούς λόγους. Αυτό δεν θα περάσει έτσι".
Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο οποίος στην διάρκεια της επίσκεψής του συνοδευόταν από την προηγούμενη πρόεδρο του Σωματείου, Ελένη Σταυρουλάκη, συναντήθηκε με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Δόντσο. Επίσης, ενημερώθηκε από το ιατρικό προσωπικό για τα προβλήματα των κλινικών.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Άσε Σαγγα,όλοι ξέρουν τι ρόλο παίζετε εδώ και ένα χρόνο σαν σωματείο.Αραξε,κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις,που θέλεις και σεβασμό από τους συναδέλφους σου.Αυτο που σου αξίζει,αυτό εισπράττεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Σταυρουλάκη ανησυχεί για ΜΕΘ?Ή μήπως για την θέση της προϊσταμένης που θα χάσει εάν κλείσει η ΜΕΘ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σταυρουλακη θα παιρνει τον μισθο της ειτε δουλευει στην ΜΕΘ ειτε σε καποιο αλλο τμημα!! Εσυ ομως προσεξε αν χρειαστεις ΜΕΘ προς τα που θα σε δρομολογισουν για θα σε στειλουν!! Και θα εισαι τυχερος αν καταφερεις να φτασεις σε αλλη ΜΕΘ και οχι κάπου πολυ ψηλα!! Ποσο ηληθιος μπορει να εισαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλώστε ηλίθιοι και βγάλτε τη χολή σας. Το νοσοκομείο κλείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.