Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή επίθεση Πολάκη στον Τσιόδρα: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που είπες



Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίος σήμερα επισκέπτεται την Πέλλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του τελευταίου ότι γλιτώσαμε 8.400 θανάτους από κορονοϊό στην πατρίδα μας με τα εμβόλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
"Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτακη, καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ, για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!
Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)
ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!
Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αυτό το ξερεις καλά ! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν (φωτο3-4)
Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. #Τσιοδραςακαταδιωκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσους θανάτους αν δεν υπερισχυαν οι θρησκοληπτοι?

    Πόσους θανάτους αν δεν έλεγαν ότι με το κουταλάκι δε κολλάει?

    Πόσους θανάτους εάν δεν έκαναν πλάτες στο παπαδαριό?

    Πόσους θανάτους αν ίσχυαν τα μέτρα για αεροπλάνα & βαπόρια?

    Ούτε ένα δάκρυ #ακαταδιωκτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε το θέλουν μερικοί,είτε όχι, ένας σαλτιμπαγκος είναι, που στο βωμό των πολιτικών του ιδεών, ξέχασε το καθήκον του ως επιστήμων, ως γιατρός ως άνθρωπος.
      Μας εξευτέλισε,μας υποτίμησε, μας θυσίασε !!!
      Η απαξίωση στο πρόσωπό του είναι η απάντησή μας !

      Διαγραφή
  3. Ξαναβγήκε ο δεξιός ψάλτης να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα;
    Είναι καιρός λιτανειων άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερνάω μαλακες με το δεξί ψαλτηρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τσαμπα μαγκας της Κρητης ηθελε να φερει φαρμακο κατα του κοβιτ που προοριζονταν για αγελάδες!!! Και εχει το θρασσος να μιλάει? Ουστ ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες βρε ομερτο,ο μάγκας της Κρήτης κι όλης της βουλής δεν ήταν που ούρλιαζε για τα μονοκλωνικα τον Νοέμβρη του 20 και πήγε μετά ένα χρόνο το τζοβενο σας με την ουρά στα σκέλια να υπογράψει μαζί με άλλες 17 χώρες σαν την κότα;
      Τι λες;;;;
      Άντε στην τρύπα σου ερπετό της ακροδεξιάς κυβέρνησης.

      Διαγραφή
    2. Έτσι σε είπε ο Κούλης και το εχαψες;Τοσο γράσο στα μάτια και στα αυτιά;Τον γιατρό δεν ακούς και ακούς το Κούλη.Ποσο γκασμας μπορεί να είσαι;

      Διαγραφή
    3. Άμα ήταν έτσι οι μάγκες, ζήτω που καηκαμε.Ενας παρανοϊκός γιατρός,που ο Θεός μας φύλαξε και δεν ήταν στο Υπουργείο Υγείας όταν ξέσπασε η. Πανδημία.

      Διαγραφή
  6. Ρε αναρχοαπλυτε αριστερε η εκκλησία σε μάρανε, για τους όμοιους σου απλυτους που κάνουν πορείες κάθε μέρα μούγκα? Ρε τραβάτε στις σπηλιές που ζούσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ζακέτα να βάλεις όταν θα αρρωστήσεις μην πας σε κανένα νοσοκομείο εκείνη 7α σε κάνει καλά
      Ταλιμπάν.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.