Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κλείνει η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Έδεσσας - Μετακίνηση γιατρών στα Γιαννιτσά




Οριστικοποιείται το κλείσιμο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του νοσοκομείου Έδεσσας.
Σύμφωνα με απόφαση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Χρήστου Δόντσου που λήφθηκε και εκδόθηκε στις 15 Οκτωβρίου, μετακινούνται στην Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Γιαννιτσών η Διευθύντρια και ένας Επιμελητής Α' της ΜΕΘ του νοσοκομείου Έδεσσας προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν από την πανδημία.
Έτσι επαληθεύονται τα όσα είχαν ακουστεί στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την Δημοτική Σύμβουλο και Δντρια της Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Έδεσσας, Έφη Ταμβίσκου, ότι αναστέλλεται η λειτουργία της μονάδας της Έδεσσας προκειμένου να ενισχυθεί σε προσωπικό η Μ.Ε.Θ. Γιαννιτσών για τις ανάγκες από τον covid19.
Στο εξής, και από αύριο Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, τις ανάγκες της περιοχής για τα αντίστοιχα περιστατικά θα καλύπτει η Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου Γιαννιτσών.



 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Δεν κλίνει η κλινική απλά αναστέλλεται προσωρινά όπως γράφει και η ανακοίνωση. Το έχω πει για πολλοστή φορά ζούμε καταστάσεις πρωτόγνωρες παγκόσμιο υγειονομικού πολέμου με έναν εχθρό αόρατο για αυτο και οι κλινικές συγχωνεύονται και ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό μεταφέρεται όπου χρειαστεί. Όπως έχω πει όταν με το καλό γυρίσουμε στην κανονικότητα τότε θα επανέλθουμε στην ορθότητα. Ας πάψουν οι ηθικοί αυτουργοί να ξεσηκώνουν με τις βλακείες τους να των κόσμο οι δήθεν ενδιαφερόμενοι για το νοσοκομείο. Έλεος πια στο λαϊκισμό και στην ανευθυνότητα και στην υστερία.
    Υγειονομικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πια υστερία ρε υγειονομικές;Υστερικός είσαι εσύ που προσπαθείς υστερικά να κάνεις το άσπρο μαύρο,αρκεί να μη θίγει η κυβέρνηση σου.Ειναι άτιμο αυτό που κάνεις και επειδή δηλώνεις υγειονομικός είναι εκ του πονηρού βλακωδες.Θυμιζεις κάτι από αυτούς που βγαίνουν στα ΜΜΕ και αντί να πείσουν τον κόσμο, τον απωθούν από το σωστό.Αντε στο λαγούμι σου και πνίξουν.

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι ο Κούλης ή κάποιος πολιτευτής της ΝΔ με το ψευδώνυμο υγειονομικός, δικαιολογείται.
      Αν όχι και βλέπεις πόλεμο, τότε θα πρέπει να ελέγξεις την εγκεφαλική τρικυμία που σε ταλαιπωρεί.
      Μέχρι τότε αν είσαι από καρατζοβα, Έδεσσα ή Σκύδρα, φρόντισε μην χρειαστείς επειγόντως ΜΕΘ, γιατί πολύ πιθανόν να καταγραφείς ως ένα από τα θύματα του πραγματικού πολέμου διάλυσης του ΕΣΥ

      Διαγραφή
  2. Διαλύσανε τα πάντα.
    Μην βγει κανένας και αρχίσει όχι ο Κούλης , όχι ο Αλέξης και πράσινα άλογα.
    Αυτοί έχουν σίγουρα κρατημένα κρεβάτια αν κάτι χρειαστεί.
    Τα πρόβατα και οι χειροκροτητές θα την πληρώσουν.
    Και μη θεωρήσουν κάποιοι ότι επειδή έχουν χρήμα, θα βολευτούν σε ιδιωτικά γιατί όταν θα χρειαστεί κάτι σε επείγουσα κατάσταση μέχρι να φτάσεις Γιαννιτσά ή Θεσσαλονίκη, χαιρετίσματα.

    Κάτι ακόμα αφιερωμένο σε κάποιους ανεγκέφαλους που πανηγυρίζανε για τους γιατρούς που έθετε σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του νοσοκομείου Έδεσσας κατόπιν εντολών της κυβερνησης Κούλη.
    Εκφράσεις του τύπου: στο σπιτάκι τους κ.λ.π , υπάρχουν στα σχόλια του Καρατζόβα.

    Απολαύστε τα αποτελέσματα των ενεργειών αυτών που μας κυβερνούν.
    Από 7:45 - 11:31 και αφορά την κατάσταση των ΜΕΘ.
    https://www.youtube.com/watch?v=QeRllb1uogc

    Μπορείτε να ασθενήσετε άνετα, από οποιαδήποτε ασθένεια, και θα σας φροντίσουν οι εναπομείναντες εμβολιασμένοι υγειονομικοί χωρίς τον κίνδυνο σας ¨¨μολύνουν¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πια μεθ αυτή που πέρσι είχε 100% στους θανάτους από covit;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
      Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ POY DIAMENEI STHN EDESSA, FEYGEI KAI AYTH;

      Διαγραφή
  4. Πάρα πολύ ωραία. Κατά τα άλλα τέσσερις βολευτές από Γιαννιτσά κάναν το θαύμα τους. Τώρα που θα πάνε στην Αριδαία, στην Έδεσσα, Σκύδρα χρυσό χαλι να τους στήσουν οι ψηφοφόροι τους. Να αρκούνται στις υποσχέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε 09.08 μ.μ αδικείς τον Λακη πήγε στον υπουργό έβγαλε την φωτογραφία του όπως πάντα πήρε και την λύση αλλά ξανά πήγε στην υφυπουργό μετά από πέντε μέρες φωτογραφήθηκε και ζήτησε να του εξήγηση την λύση που του έδωσε ο υπουργός. Αλλά δεν του έδωσε την λύση και ψάχνει στο λεξικό να ερμηνεύσει την λύση. Χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδια οι διοικητες με τον παχουλο μισθο τι κανουν? Που κρυφτηκαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι κάνουν όλοι οι διορισμένοι διοικητές.
      Εισπράττουν τον παχυλό μισθό, υποδέχονται Γκάγκα, Γραμματείς Υπουργείου και γενικά εκτελούν τις εντολές της κυβέρνησης.
      Όταν χρειαστεί, με μια τζίφρα στέλνουν σπίτι τους Υγειονομικούς και γενικά προστατεύουν τους ασθενείς από τους ανεμβολίαστους ανεύθυνους προφανώς υγειονομικούς.
      Όταν εμφανίζονται θετικά κρούσματα μεταξύ των εναπομείναντων εμβολιασμένων υγειονομικών, προφανώς ξεχνάνε να ενημερώσουν τους πολίτες μην τύχει και καταρρεύσει το αφήγημα.
      Αν έχουν εντοπίσει ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό, υποθέτουμε ότι ενημερώνουν την κεντρική εξουσία.
      Το να φτάσουν στο σημείο να απειλήσουν με παραίτηση αν δεν υλοποιηθούν οι προτάσεις τους περί αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών, το βλέπω χλωμό ως αδύνατον, εκτός και αν θεωρούν ότι όλα βαίνουν καλώς.
      Αν είναι διοικητής που δεν προέρχεται από τον χώρο της υγείας, ας επικαλεστούμε την άγνοιά του.
      Όταν όμως ανήκει στον κλάδο των υγειονομικών, τότε............κλάφτα

      Διαγραφή
  7. Ο Μπογιατζιδης που ειναι; ρουφαει τον XLπαχουλι μισθο; Απο την εδεσσα ειναι....υπαλληλος του νοσοκομειου Εδεσσας ειναι που ειναι;;;; που αμολαειαετο; Ντροπη σας.οσο για τους γιατρους σιγουρα ειναι αυτοι που με τιποτε δεν θα ηθελαν να πανε στα Γιαννιτσα.Με πολλες δυσκολιες κρατησαν την εντατική τοσα χρονια...εδωσαν πολλα απο την ζωη τους εκει μεσα...με τιποτε δεν θα ηθελαν αυτη την κατάληξη!!Πουληστε σπιτια και χωραφια για να νοσηλευτητε εαν χρειαστει γιατι προς τον ιδιωτικο τομεα θελουν να καταληξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.