Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης, με τους «κίτρινους» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στην Τούμπα από τον Οκτώβριο του 2010.
Το γκολ του Μαντσίνι στο 41ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, η οποία στιγματίστηκε από τα θλιβερά επεισόδια που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της στις καθυστερήσεις.
7 Σχόλια
Εδώ ο κόσμος καίγεται η Ελλάδα καταρρέει και νέος θυμόμαστε.Αν ήθελε η κάθε κυβέρνηση να τα κόψει αυτά θα το χε κάνει.Δεν θέλει όμως.Αποβλακωνομαστε με το ποδόσφαιρο επιτυχώς όπως και με την τηλεόραση και από πίσω περνάνε τερατουργηματα εις βάρος μας και χαντακωνουν τα παιδιά μας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό μας αξίζει.
Καληνύχτα μας.
Covid free????
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτο ίδιο έργο θεατές. Αυτοί δλδ αγαπάνε την ομάδα τους; Ζώα ε ζώα. Μόνο κακό της κάνετε. Αι σιχτηρ πια. Ένας αγνός παοκτσης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν χωνεύεται εύκολα η ήττα από τον Άρη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘέλουν και νεο γήπεδο ; Ημαρτον .
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι τους έκανες ρε Άκη;
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτα μαλακά θα πέσει πάλι η αγαπημένη ομάδα του συστήματος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.