Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξάνθη - Αλμωπός 2-0



Άδοξη ήττα γνώρισε ο Αλμωπός απέναντι στην Ξάνθη στο γήπεδο της Ακριτικής πόλης. 
Ο Γιώργος Τυριακίδης ξεκίνησε με τους Dokic κάτω από τα δοκάρια που έκανε σπουδαία εμφάνιση αλλά και τους Γιαλαμούδη, Παρασκευά, Κολλαρά, Αδαμίδη, Ασλαμπάλογλου, Ζαχαρό, Ρόβα, Καράμπελα, Μπακούτση και Γιουκούδη.
Οι ποδοσφαιριστές μας σε όλο το πρώτο ημίχρονο κρατούσαν με ευκολία το μηδέν στην άμυνα ενώ δεν έδειχναν να απειλούνται ιδιαίτερα από τους ακρίτες, οι οποίοι έψαχναν το γκολ.
Ωστόσο στο δεύτερο μέρος, η αποβολή του Πέτρου Μπακούτση λίγο πριν την ανάπαυλα, στοίχησε όπως φάνηκε στην ομάδα μας, η οποία εν τέλει ηττήθηκε με 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Izzo, Μπάτζιος, Ουνγιαλίδης, Παπάζογλου, Τζανακάκης (Δεληγιαννίδης 70′), Ginsari, Δόρης, Ibraimi (Κοτόπουλος 90′), Monrose (Διαμαντόπουλος 56′), Πλατέλλας (Τσιλιγγίρης 90′), Gomez.

Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Γιαλαμούδης, Παρασκευάς (Πρίκας 78′), Κολλαράς, Αδαμίδης, Ασλαμπάλογλου (Σταμπουλίδης 91′), Ζαχαρός (Κέρθι 46′), Ρόβας (Rivas 91′), Καράμπελας, Μπακούτσης, Γιουκούδης (Τριανταφυλλάκης 78′).

 almoposfc.gr

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.