Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας: Δεν πέρασαν (για μια ακόμη φορά) οι Ισολογισμοί 2018 και 2019 - Ο Απ. Φάκκας νέος πρόεδρος στη ΔΗΚΕΠΑΠ



Δεν πέρασαν για μια ακόμη φορά από το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας (συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη το βράδυ της Δευτέρας) οι εγκρίσεις Ισολογισμών και αποτελεσμάτων χρήσης του Δήμου Πέλλας για τα οικονομικά έτη 2018 (το θέμα ήρθε για τρίτη φορά) και 2019 (το θέμα ήρθε για δεύτερη φορά), καθώς δεν ψηφίστηκε η σχετική εισήγηση από την αντιπολίτευση, εκτός από τον Ηλία Θεοδωρίδη, ο οποίος ψήφισε θετικά.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο, το θέμα επανήλθε μετά από εντολή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς προκλήθηκε διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Πέλλας από την μη ψήφιση των Ισολογισμών την πρώτη φορά.  

Ο Απόστολος Φάκκας νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας ψηφίστηκε ο νέος πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑΠ. Μετά από πρόταση του Δημάρχου Γρηγόρη Στάμκου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Φάκκας αναλαμβάνει νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά τον πρόσφατο ορισμό του απερχόμενου Προέδρου της Επιχείρησης, Αθανασίου Επιτροπάκη, ως Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Δήμο Πέλλας, ο οποίος παραιτήθηκε από την Δημοτική Επιχείρηση. Λευκό ψήφισε η Ολυμπία Παπαδοπούλου. Τα μέλη του ΔΣ παραμένουν τα ίδια.

Παραμένει ο Νίκος Βαλνάρης ατο ΚΕΚΑΠΠΑ
Στην ίδια συνεδρίαση έγινε η εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής (ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α.), ενώ παράλληλα έγινε ο ορισμός των 11 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.
Μετά από σχετική πρόταση του Δημάρχου, Πρόεδρος παραμένει ο Νίκος Βαλνάρης, ενώ παραμένουν και τα ίδια μέλη του Δ.Σ. Λευκό ψήφισε η Ολυμπία Παπαδοπούλου.

Διενέργεια Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Παραμυθούπολη στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου 
Επίσης αποφασίστηκε η διενέργεια Χριστουγεννιάτικης Αγοράς – Παραμυθούπολης Δήμου Πέλλας 2021, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου, με παράλληλη ψήφιση κανονισμού λειτουργίας τους. Η έναρξη της Παραμυθούπολης θα γίνει 10 Δεκεμβρίου 2021 και η λήξη της στις 9 Ιανουαρίου 2022.
Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε επίσης η παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου στην πλατεία ΕΠΟΝ για την εγκατάσταση παγοδρομίου για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πέλλας. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Μέχρι το 3021 να τα φέρει προς ψήφιση ο Σταμκος θα καταψηφίζονται. Τα 2 δεκανικια του κατακαημένου Ηλία δεν μπορούν να αλλάξουν την λαϊκή βούληση. Ο δήμαρχος ήταν ετοιμόρροπος γιατί είναι με την πλάτη στον τοίχο και πολύ παρακαλητο ο καημένουλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Ηλιας είναι αλλου για αλλου
      Υπομονη κάνει και αυτός αλλα και οι γυρω του να τελειωνει αυτη η θητεια
      οι μεταγραφες αρχισαν

      Διαγραφή
  2. τα ιδια και τα ιδια...ανακυκλωση προσωπων σε θεσεις
    Ρουσφετολογικη λογικη μεταξυ Δημαρχου και Συμβουλων του!!
    Εργο 0!!
    Όραμα ΜΕΙΟΝ!!
    Ο μονος μελλοντικός σχεδιασμός είναι οι επόμενες εκλογές!
    Η βελτίωση της καθημερινοτητας του κοσμου δεν περνάει ούτε απο το μυαλό τους!!
    Στάμκος: του φρεναρουν λεει το έργο!!Ποιό έργο ρε Γρηγόρη?
    Μήπως όταν λες έργο ,εννοείς καμμιά ταινία στο Netflix?
    Γιατί εαν εννοείς κατι άλλο με την λέξη "εργο" , κοροιδευεις και τον ίδιο σου τον εαυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Σταμκος συμπεριφερεται σαν να ανελαβε τον Δημο χθες και του φταινε πάντα οι άλλοι,
    παντου σκιες και φαντασματα οραματιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ασχολείστε με έναν Δήμαρχο που μόνο καρέκλα κατέχει; Ούτε ουσιαστικά, ούτε τύποις δεν πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις. Ανήμπορος, ανίκανος, εγωκεντρικός αλλά συνάμα λαβωμένος από την αποτυχημένη θητεία του. Ανάπτυξη μηδέν, Όραμα μόνο στην φαντασία και από λόγια καφενείου γεμάτος. Και όπως πάντα με δεξανικια τον ανορθόδοξο Συριζα (Θεωδωριδης Ηλίας, Στεργίου Γεώργιος, Περτσινιδου Κυριακή) γιατί ο ορθόδοξος ΣΥΡΙΖΑ του γύρισε την πλάτη σεβόμενος την εντολή που πήρε από τους ψηφοφόρους του. Ο περιπλανώμενος Ηλίας με την υποομάδα του είναι πιο ξεφτίλες και από τους ακροδεξιούς συναγωνιστές του Στάμκου. Εκείνοι πάνε πακέτο λόγω ιδεολογίας, ο μπαρμπα-γιατρός όμως είναι σαν την αλεπού στο παζάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Joker πάντα ουσιαστικός
      Συμφωνω μέχρι κεραίας
      Οι συναγωνιστες του Σταμκου τουλάχιστον παίρνουν το κατιτις τους, ο Ηλίας τι περιμενει να παρει?

      Διαγραφή
  5. O Φωκας τι έχει παθει; Καβαλησε κανενα καλαμι; Γιατι;
    Πως την έχει δει; Ειπε μαλιστα οτι τον προσεγγισαν για να παρει μεταγραφη στον Σταθη! Εαν αληθευει, απόδειξη
    Αλλιως δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο περιφερόμενος κατά το παρελθόν Φωκάς καλά θα κάνει να σιωπει. Όχι γιατί η σιωπή είναι χρυσός αλλά γιατί ο ίδιος είναι μπακίρι ευτελούς αξίας που ούτε οι αθίγγανοι δεν αγοράζουν. Γιαννάκη άλλαξε πλευρό όταν κοιμάσαι γιατί με το ζόρι εκλέχθηκες και δεν ελκυεις ως υποψήφιος ούτε τον Γκορτσο. Ας μην σου θυμίσω σε δημόσιο διάλογο πως αποκαλούσε τον Στάμκο λίγα χρόνια πριν...

      Διαγραφή
    2. O JOKER ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΘΥΣ ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο STAR ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ!!

      Διαγραφή
  6. γραψτε γραψτε γραψτε να ξεσπάσετε γιατι μονο αυτο θα κανετε για πολλα χρονια ακομα
    ΣΤΑΜΚΟΣ Δημαρχος αλλα 6 χρονια τουλαχιστον ! Παγκοσμιο ρεκορ θα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Στάμκος γιατί το γραφεις με κεφαλαία;
      Αρτικόλεξο είναι;
      Ή νιωθεις δέος;
      Ή είσαι καλοταισμένος;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.