Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πυγμαχία: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο ομογενής Τζορτζ Καμπόσος



Ο Ελληνοαυστραλός, Τζορτζ Καμπόσος, είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στη Lightweight κατηγορία της πυγμαχίας, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του επί του Αμερικανού, Τεόφιμο Λόπεζ στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν».

Ο ομογενής μποξέρ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στο φαβορί του αγώνα, δείχνοντας από νωρίς τις προθέσεις του φτάνοντας σε νοκ ντάουν επί του αντιπάλου του στον πρώτο γύρο. Τελικά η νίκη ήρθε με split decicion, που του χάρισε τον τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Λόπεζ μετά την ήττα του απώλεσε τρεις τίτλους (WBA, WBO, IBF), ενώ δήλωσε πως μπορεί να αλλάξει κατηγορία.

Ο μεγάλος νικητής μετά την τεράστια επιτυχία του αφιέρωσε τη νίκη στον Έλληνα παππού του: «Πίστεψα στον εαυτό μου και τον στήριξα. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον παππού μου, τον Τζορτζ Καμπόσος, ο οποίος πέθανε πριν από δύο μήνες, αλλά ξέρω ότι είναι εδώ μαζί μου» ανέφερε εμφανώς συγκινημένος ο 28χρονος πυγμάχος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αντίπαλό του:

«Θέλω να απολαύσει τον γιο του. Ξεχάστε τα όλα αυτά, τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο σημαντικό.»

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.