Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραίτηση Γιάννη Κακουλίδη από το νοσοκομείο Γιαννιτσών!



Σαν "βόμβα" έσκασε στην τοπική κοινωνία η είδηση της παραίτησης του Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γιαννιτσών, Γιάννη Κακουλίδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός παθολόγος υπέβαλε την παραίτησή του χωρίς να αναφέρει τους λόγους για την απόφασή του αυτή, ωστόσο όμως είναι γνωστή η έντονη δυσαρέσκεια του για τις πρόσφατες μετακινήσεις γιατρών στο νοσοκομείο Έδεσσας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Κακουλίδης φέρεται να εξέφρασε στο περιβάλλον του "την αδυναμία του να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες".
Η παραίτηση του Διευθυντή της Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γιαννιτσών έρχεται μετά την πρόσφατη απόφαση της Διοίκησης του νοσοκομείου Πέλλας για άλλες δύο μετακινήσεις γιατρών Παθολόγων στην Έδεσσα.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

28 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ! ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚ΄,ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν αντεδρασε οταν μετακινηθηκαν ολοι οι γιατροι της ΜΕΘ Εδεσσας στην ΜΕΘ Γιαννιτσων? Αυτο του αρεσε φσινεται. Προσφερουν ολοι οι γιατροι ...
      Και οι γιατροι της ΜΕΘ Εδεσσας κατω σπο πολυ ασχημες συνθηκες κρατησαν και αναβαθμησαν το τμημα τους. Η Διευθυντρια επι μηνες ηταν η μοναδικη γιατρος στην ΜΕΘ Εδεσσας ....εκανε ει εικοσι εξι συνεχομενες μερες εφημερια με βαρια περιστατικα να νοσηλευονται! Και σιγα σιγα ηρθαν γιατροι κσι αρχησε να δουλευει η ΜΕΘ κατω απο φυσιολογικες συνθηκες! Αυτους τους γιατρους μετεθεσαν στα Γιαννιτσα και ακυρωσαν το μεχρι τωρα εργο τους!

      Διαγραφή
    2. Θα μας πειτε πόσοι κατέληξαν από την ΜΕΘ Έδεσσας στην διάρκεια της πανδημίας; Για ποια αναβάθμιση μιλάτε;

      Διαγραφή
    3. Στο νοσοκομριο σας ποσοι ασθενείς χαιρετησαν θα μας πεις? Απο την αλλη γιατι πηρατε αυτούς τους γιατρους στα Γιαννιτσα αφου δεν σας κσλυπτουν με τις γνωσεις τους?

      Διαγραφή
  2. Εν ώρα πολέμου δεν πετάς το όπλο και φεύγεις. Λιποτάκτης Θα πρέπει άμεσα να κηρυχθεί. Και μάλιστα αρχιστράτηγος. Εγκαταλείπει τους συμπολίτες του στην πιο δύσκολη φάση της ζωής τους. Να κινηθούν οι διαδικασίες της παραδειγματικής τιμωρίας. Στο εκτελεστικό απόσπασμα. Χωρίς οίκτο .Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα....στα δυσκολα να σταθει στην θεση του και να βαλει πλατες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμα σκουλήκια συνεχίστε το έργο σας..

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπουδαίοι άνθρωποι, διευθυντές με ήθος. Δώστε το παράδειγμα στους νεότερους συναδέλφους σας και σ´όλο τον κόσμο της Πέλλας που ψυχορραγεί καθώς το νέο κύμα της «πανούκλας» σαρώνει!
    «Αφήστε τις επάλξεις, εγκαταλείψτε τις θέσεις μάχης…». Αυτό ας είναι λοιπόν το μήνυμα των επόμενων ημερών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας σπουδαίος άνθρωπος και λαμπρός επιστήμονας
    Είναι εξαιρετικά λυπηρό να φεύγει.
    Ντροπή στη κυβέρνηση και στο λαό που τρώει κουτόχορτο.. περί πατρίδας θρησκείας και οικογένειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι οι συριζαιοι σχολιάζουν και δεν ντρέπομαι. Αντε στην τρύπα σας, ποντικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σε αυτούς που στις δύσκολες στιγμές, πηδαν από το καράβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nτροπη στην πλοιοκτήτρια εταιρεια που στις δύσκολες στιγμες αντι να θωρακίσει τα πλοία ,τους ανοιγει συνεχεια νεες τρύπες κ πυροβολαει τον καπετάνιο κ τους ναύτες.
      Ειπαμε να ειστε κομματόσκυλα αλλα να ξερετε τα σαββανα δεν εχουν τσέπες.
      Η επικίνδυνη κυβερνηση μερα με τη μερα διαλύει το ΕΣΥ μεσούσης της πανδημίας κ κατηγορεί τους γιατρούς κ τον κοσμο.

      Διαγραφή
  8. Επιτεύγματα της κυβέρνησης των αρίστων. Θάνατο στην υγεία και στην παιδεία. Οι άριστοι πολίτες δεν έχουν θέση για τα άριστα κοπρόσκυλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή που κι αυτήν την στιγμή κομματικοποιειτε τα πάντα και οι μεν και οι δε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ανθρωποι τονίζουν τις ελειψεις στα νοσοκομεια δεν σας κοβει οτι θα αρχίσουν να βγαινουν και γιατροί και ολλοι πλεον γιατι δεν εχουν τα όπλα να πολεμήσουν διοτι οι κυβερνησεις ολες δεν δαπάνησαν λεγτα για την υγεια και τωρα σε καιρο πανδημιας κλεινουν και ΜΕΘ απο πανω κατα τ´αλλα μας λενε οτι μονο το εμβοκιο θα μας σωσει λες και ο κοσμος δεν θα πεθανει απο κατι αλλο. Ομως το συστημα υγειας πρεπει να εξυπηρετεί τους πολίτες αναλογα με τα δεδομενα τωρα εχουμε πανδημια οπωτε τα πρωτόκολλα υγειας λενε αλλα ομως η κυβερνηση δεν θελει να δαπανήσεις λεφτα να φτιάξει νοσοκομεια να προσλάβει γιατρούς νοσηλευτές. Πολλοι θα βγουν σιγα σιγα και δεν το βαζουν στα ποδια οπως λενε καποιοι απλα το μερίδιο ευθύνης θα πεσει σε αυτους χωρις να φταινε αντι να πεσει στους πολιτικους και τους λοιμοξιολογους που μιλανε στον σκαι οπως την γριά που λεει μονο εμβολιο και δεν φωναζει να πει οτι θα χρειαστούν ενισχυση τα νοσοκομεια διοτι πλεον και εμβολιασμένοι νοσημλευονται και απο περισι εχουμε πιο πολλους νεκρούς θα ανεβαινουν και αλλο τα νούμερα οσο περναει ο καιρος το 37% των εμβολιασμένων δεν θα εχει πλεον αντισωματα τον χειμονα διοτι η μετάλλαξη δέλτα ειναι εκτος του σχεδιασμού του εμβολιου διοτι τοτε δεν υπηρχε αυτη η μετάλλαξη επισης τωρα θα ερθουν και αλλες ειναι η εποχή ευνοϊκή για τον ιο. Ο ιος παντα ειναι 10 βήματα μπροστα απο την επιστήμη ειναι αναπνευστικός ιος με δυνατότητα μετάλλαξης και δεν ειναι ενας ιος οπως της ιλαράς ενα εμβολιο και 95% ανοσία σε ολον τον πλυθισμο. Πληρωνεται ολλοι ασφαλεια φορους απαιτήσετε να εχετε υγεια και νοσοκομεια και οχι να τα φόρους στους ιδιώτες τα λεφτα σας. Οταν γεμίζουν οι ΜΕΘ τι χρειαζεται;;; Νεες ΜΕΘ λογο πανδημιας. Καποιοι λενε δεν εχει γιατρούς εχει αν θελεις και να μην εχει τόσους ειναι πιο ασφαλές να ειναι πιο αραιά ο κοσμος που νοσηλεύεται και οχι στιβαγμένοι ολλοι. Και να θελει καποιος να θεραπευτεί ειτε ειναι εμβολιασμενος η οχι προκαλείτε βλάβη απο ενδονοσοκομειακών λοιμώξεις και πολλοι ξανακολανε οπως το λεω ΞΑΝΑ κολλάνε οι ασθενείς κορονοιο απο τους αλλους ασθενείς και φεύγουν οχι λογο εμβολιασμου η μη εμβολιασμου η μη προστασίας απο εμβολιο αλλα επειδη υπολειτουργεί το συστημα υγειας. Οπωτε καιρος ο κοσμος να καταλαβει ποιος φταίει κ τι γινεται και να αφησει την καραμέλα κάνουνε το εμβοκιο και τελος. Προστατεύει το εμβολιο ομως δεν αρκεί μονο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ. ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 10 ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ 2 ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ Δ/ΝΤΗΣ ΑΡΝΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΖΩΕΣ…Ε, ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΓΙΑΤΡΟ ΜΙΛΑΜΕ; ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ρε ξερόλα δεν έχει γιατρούς η Έδεσσα ας προσλάβει ο Κούλης μιας και υπάρχει ανάγκη και όχι να κάνει εσωτερικές αλχημείες. Ο στόχος όμως είναι άλλος. Να αποδυναμώσει τα δημόσια νοσοκομεία για το χατίρι των ιδιωτών. Αυτό δεν καταλαβαίνεις. Χέστηκε ο Κακουλίδης και έχει στόχο την Έδεσσα. Το αντίθετο.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ.

      Διαγραφή
    3. 1:14 Σωστά τον γνώρισα προσωπικά ως γιατρό.Πολυ εγωιστής και στην άσκηση του λειτουργήματος του αλλά και πολύ εγωιστής ως άνθρωπος.Πρεπει να ξέρεις που κ που να κοιτάς και χαμηλά και ταπεινά γιατρέ δεν είσαι παντογνώστης!!!!

      Διαγραφή
    4. Επειδή τον γνώρισα κι εγώ, μιας και είμαι οικολογικός ασθενείς, είναι ένας εξαιρετος γιατρός με γνώσεις του αντικειμένου ισάξιες με αυτές μεγάλων , όπως συνηθίζεται να λέμε, ογκολόγων.

      Διαγραφή
  12. Για πρώτη φορά Διοικητής της 3ης ΥΠΕ είναι από το Νομό μας και με τις ενέργειες του κατάφερε να διαλύσει και τα δύο Νοσοκομεία του Νομού μας. Εκτός και αν έχει πάρει εντολές άνωθεν για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Όλα για τον ιδιωτικό τομέα γίνονται.

      Διαγραφή
    2. Μεσα επεσες φιλε !!! Ο υπεαρχης σκοπεύει να βάλει και για βουλευτής.

      Διαγραφή
  13. Με 300 ασθενείς της Ογκολογικής και 150 του COVIT 19 του πήραν όλους τους γιατρούς για Έδεσσα κι αλλού πόσο θα αντέξει ο άνθρωπος. Φεύγει και η Ράνια και κλείνει η Ογκολογική, φεύγει κι ο Λαγονίδης και γίναμε Αμερική. Κανένας βολευτής και Δήμαρχος δεν νοιάζεται γιατί υπάρχει λίστα και ο Κούλης όλα καλά. Αλλοίμονο στον λαουτζίκο. Τόπαν και τόκαναν οι....αλήτες όλα σε ιδιώτες. Αυτό κιαν είναι αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κύριος Κακουλίδης είναι εξαίρετος γιατρός και έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα στο ογκολογικό τμήμα,μακάρι να επιστρέψει στην θέση του γιατί έχει να προσφέρει πολλά ακόμη,δεν πεθαίνει ο κόσμος μόνο από covid,ξεχάσαμε όλες τις άλλες ασθένειες,άμεση πρόσληψη γιατρών και στελέχωση των νοσοκομείων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ως γιατρός του Νοσοκομείου Γιαννιτσών θα ήθελα να επισημάνω σε κάθε ανώνυμο που δεν να έχει το θάρρος να καταθέσει την άποψή του ενυπόγραφα αλλά έχει το θράσος να αποδίδει στον Κύριο Κακουλίδη χαρακτηρισμούς του τύπου "είναι λιποτάκτης", ότι θα πρέπει να γνωρίζει κανείς ποιόν και τι σχολιάζει γιατί αλλιώς πληροί τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστεί ο ίδιος αδαής,κακοήθης ή και ενδεχομένως φερέφωνο. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ στο έργο του. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι συνεργάτες του και ακόμα καλύτερα οι - ουκ ολίγοι - ασθενείς που βρήκαν βοήθεια και θεραπεία στην Παθολογική Κλινική υπό την διεύθυνσή του, αλλά και στο Ογκολογικό Τμήμα που με ακούραστες προσπάθειες δημιούργησε ο ίδιος εκ του μηδενός και στήριξε, προς όφελος πάντοτε των ασθενών και από αγάπη γι' αυτούς, και ποτέ με υστεροβουλία. Θα πω μόνο ότι, από τον Φεβρουάριο του 2020 (που το πρώτο κύμα της πανδημίας έκανε την εμφανισή του), δεν απουσίασε ούτε μέρα από την εργασία του, δουλεύοντας ακούραστα ακόμα και όταν ήταν ο ίδιος άρρωστος, κάνοντας έως και 10 εφημερίες το μήνα (κι ας μην γνωρίζουν οι περισσότεροι από σας τι σημαίνει 24ωρη εφημερία και τι κόπωση και ευθύνη έχει αυτή). Στη μάχη με τον κορονοϊο πολέμησε συνεχόμενα επί ενάμιση και πλέον έτος για να στηρίξει το Νοσοκομείο ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΣΑΣ, υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, χωρίς να πάρει ούτε μια μέρα άδεια ή ρεπό γιατί "ο καπετάνιος δεν εγκαταλείπει το καράβι", και δίνοντας και σε μας δύναμη με το παράδειγμά του. Αν το ΕΣΥ είχε άλλους 10 τέτοιους διευθυντές, η Ελλάδα θα είχε ενα τελείως διαφορετικό συστημα υγείας. Ως εκ τούτου, σε όλους του παραπάνω ανώνυμους κακοήθεις, δεν χρειάζεται άλλη απάντηση πλην της ακόλουθης: "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος".
    Α.Μ. Βασιλείου Επιμελητρια Παθολογικής Κλινικής Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητή Επιμελήτρια της Παθολογικής Κλινικής,

    Μην προσπαθείτε να πείσετε για τα αυτονόητα. Είναι ένας πόλεμος όπου όλοι οι γιατροί υπερβαλατε εαυτούς ως οφείλατε. Για εμάς τους πολίτες των Γιαννιτσών είναι δεδομένο αυτό. Και αν βλέπετε ανώνυμα σχόλια είναι για τον λόγο ότι όσες φορές έγραψε κάποιος παράπονο επώνυμα τον ωθήσατε εκτός Νοσοκομείου ως ασθενή (μιλώ ως παθών). Αν δεν είχε στήριξη ο κ. Κακουλίδης θα είχε φύγει εδώ και χρόνια. Αν δεν κάνω λάθος το είχε ξαναδοκιμάσει και επέστρεψε. Είναι δικαίωμα του κάθε ιατρού να ασκήσει ιατρική εκεί που θέλει. Την ώρα του πολέμου όμως δεν αποχωρεί κανείς. Οργανωθείτε κάντε υπομονή και εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας επικροτήσουμε.

    Τ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.