Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έρανος σε εκκλησία για τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού



Την ενίσχυση των εργαζομένων υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή γιατί δεν έκαναν το εμβόλιο κατά του covid-19, με την συγκέντρωση χρημάτων, ζήτησαν ιερείς ενορίας των Γιαννιτσών.
Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τη Θεία Λειτουργία την περασμένη Κυριακή στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στα Γιαννιτσά, ιερείς έβγαλαν δίσκο προκειμένου οι πιστοί να ενισχύσουν τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που βρίσκονται σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού.
Οι ιερείς ζήτησαν από τους εκκλησιαζόμενους να συνεισφέρουν με χρήματα για την αντιμετώπιση άμεσων αναγκών των απλήρωτων εργαζομένων, οι οποίοι, όπως έλεγαν, "έχουν μεγάλη ανάγκη και περνάνε δύσκολα οικονομικά αυτή την περίοδο".

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

26 comments:

  1. Τώρα είναι παπουληδες που μας μπερδεψατε για τα καλα..Ενώ η επίσημη εκκλησία εκλιπαρεί τους πιστούς να εμβολιαστούν για την δική τους προστασία και των πλησίον,εσείς στηρίζεται τους ανεμβολιαστους υγειονομικούς για να αντέξουν περισσότερο στην αντιανθρωπιστικη τους απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο τη θα κάνουμε . …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΙΝΑΝ ΙΕΡΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΜΕΣΟ ΠΟΛΙΤΗ (ΘΡΗΣΚΟ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ''ΗΡΩΕΣ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΄΄ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ''.
    ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΙΕΡΕΙΣ) ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να κανετε έρανο για τα ορφανά των θυμάτων του covid. Αισχρός!! Ντροπή !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να εμβολιαστουν και να πανε να δουλεψουν!! Δεν τους εδιωξε κανενας απο τις δουλειες τους. Αφου δεν πιστευουν στο covid και στην επικινδυνότητα του ειναι απροσεκτοι και πιλυ γρηγορα θα μεταφερουν τον ιο στους νοδκλευομενους αν τους επαναφερουν ανεμβολιαστους στα νοδοκομεια!! Θυμάστε τελευταια την νοσηλευτρια παπαδια που ετρεχε στους διαδρομους του νοσοκομείου γυμνη ενω νοσηλευοταν για covid? Φανταζεστε αυτην να εργαζετε... ας κάτσουν στα σπίτια τους και οι κσλοι χριστιανοι θα τους δινουν τον οβολο τους.Φτανει πια τοση καλοσυνη ...μας επνιξαν οι καλοι χριστισνοι απο την πολυ αγαπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσο πρόθυμη η εκκλησία για ανεμβολίαστους? Κάτι τρέχει..... Ενισχύουν το αντιεμβολιαστικό κίνημα εναντίον της ηγεσίας της εκκλησίας όλων των Ελλήνων. Πόσο θέλετε ρε ψεκασμένοι να μας τρελάνετε? Και είστε ακόμη σε λειτουργία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν οι όλοι οι παπάδες κάνανε σωστά την δουλειά τους θα είχαμε τους μίσους θανάτους, όλοι οι ψεκ ανήκουν σε ακραίες εκκλησιαστικές ομάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να κάνουν το εμβόλιο!!!!περισι που κάποιοι συνανθρώποι μας ήταν σε αναστολή λόγω του λοκνταουν δεν έκανε κανένας έρανο για τις οικογένειες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντροπή σας !! Οδηγείτε το λαό στην καταστροφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οι δημόσιοι υπάλληλοι των 1200 καθαρά και μια σακούλα μαύρα και βάλε το μήνα κάνουν έρανο από τα φτωχαδάκια ποιον δουλεύετε ρε πλάκα μας κάνετε; γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μητροπολίτης μας τί λέει για την πρωτοβουλία αυτή;αν δεν πάρει θέση ενισχύει σιωπηρά τον αντιεμβολιασμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.φτανει πια η διγλωσσία τους καινα τα έχουμε με όλους καλά επειδή είμαστε τάχα δημοκρατικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λίγη ανθρωπια δε βλάπτει, βρηκανε μερικοί ευκαιρια να βγάλουν τα σκοτεινα εσώψυχα τους , τι θα πει εμβολιασμενος και μη εμβολιασμενος ανθρωποι ειναι , λιγους μηνες πριν εμπιστευοσασταν την ζωη σας στα νοσοκομεια αυτους τους ανθρωπους και χειροκροτουσατε απο τα μπαλκονια , αλλά εισαστε οι ίδιοι που την μια κυριακη υποδεχτηκαν τον Ιησου μετα βαιων και κλαδων και την αλλη ουρλιαζανε σταυρωσον σταυρωσον , ειναι νσ λυπατε κανεις για καταντια του ανθρωπου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με τη δική σας λογική,αγαπητοί ανώνυμοι όλοι,ο Χριστός δε θα έπρεπε να πλησιάσει κανένα άρρωστο π.χ. τους 10 λεπρούς για να μη μολυνθεί,κανένα αμαρτωλό για να μη χαλάσει το όνομά του...Ξεχνάτε ότι η Εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού,που κεφαλή της είναι ο ίδιος.Δεν μπορεί λοιπόν να μην ενδιαφέρετε για όλα τα μέλη της.Μήπως στο Κοινωνικό παντοπωλείο δίνουν τρόφιμα μόνο σε όσους εμβολιάστηκαν;Ας μη γινόμαστε απάνθρωποι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσείς που μιλάτε για ανθρωπιά να σας θυμίσω τα παρακάτω: α.Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αναστολή τον περασμένο χειμώνα δίνανε αγώνα σε όλα τα Νοσοκομεία και μάλιστα υπήρχε ομάδα "ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΊΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ". β. Πέρυσι το χειμώνα όσοι ήταν σε αναστολή όλοι πληρώνονταν με 534 ΕΥΡΩ. γ. Κάποιοι από αυτούς που είναι σε αναστολή, αν όχι όλοι, αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να εμβολιαστούν. δ. Από αυτό που εισέπραξα που μίλησα με υγειονομικούς σε αναστολή όλοι είναι κατά τις υποχωρητικότητας και όχι αρνητές. ε. Μέχρι τις 31 Αυγούστου αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν κάνοντας δύο RAPID TEST. Τι άλλαξε από 1η Σεπτεμβρίου; στ. Αφού τον ιό τον μεταδίδουν και οι εμβολιασμένοι γιατί δεν κάνουν και αυτοί RAPID TEST; ζ. Είναι ντροπή να λέγονται ψεκασμένοι οι άνθρωποι που για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. η. Αυτό που ήθελαν οι πολιτικοί το πέτυχαν με το " διαίρει και βασίλευε" και μαλώνουμε μεταξύ μας ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ και αυτοί περνάνε στο απυρόβλητο και δεν ασχολείται κανένας με τα νομοσχέδια που περνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο στους ιερείς για την πράξη τους.
    Μακάρι να αποτελέσει την αρχή για μια δυναμική αντίδραση κατά του φασισμού και υπέρ της ελεύθερης βούλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας ρε άπλυτε ψεκασμένε κ εσυ με την ελευθερη βούληση

      Διαγραφή
  16. Κανένας διαχωρισμός. ΜΠΡΑΒΟ στην Εκκλησία και στους Ιερείς.
    ΟΛΟΙ νοσούν και μεταδίδουν αλλά η διασπορά αρχίζει και τελειώνει από τον έλεγχο με τεστ που πρέπει να γίνετε σε όλους. Όσο δεν το εφαρμόζουν τόσο διασπείρεται ο ιός. Ή μήπως αυτό θέλουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο στον 11.36 μπράβο έτσι είναι πρέπει να ενωθουμε όλοι μαζί και να τους πετάξουμε έξω από την πατρίδα μας όλους ξυπνατεεεε ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;ΟΤΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΕΡΝΕ 3-4000 ΕΔΕΙΝΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ;ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ;ΕΔΕΙΝΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙ;ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ;ΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  18. Με συγχωρείτε καλοί μου παππουλιδες...Αν θα θέλατε να βοηθήσετε τους καλούς μας υγειονομηκους μας καλυτερα θα ήταν να το κανετε κρυφά... Να λίγο από τα χρήματα σας... Νομίζω πιο πολύ αξία θα είχε πάρα να σκανδαλιζετε την κάθε ψυχή.. Λυπάμαι μήπως και μπερδεύτηκε κάπου ή ενορία αυτή... Λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΟΥ!!!
    Τα ακριβή λόγια του Υπουργού Υγείας της Κύπρου!!
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο στους ιερείς!!! ΆΞΙΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σοῦ δὲ ποιοῦντος ἐλεημοσύνην μὴ γνώτω ἡ ἀριστερά σου τί ποιεῖ ἡ δεξιά σου,ὅπως ᾖ σου ἡ ἐλεημοσύνη ἐν τῷ κρυπτῷ,καὶ ὁ πατήρ σου ὁ βλέπων ἐν τῷ κρυπτῷ ἀποδώσει σοι ἐν τῷ φανερῷ. " (Ματθαίου 6, 2-4).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άξιοι! Περιμένουμε και από τις άλλες ενορίες αντίστοιχες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ; ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΑΠΤΙΣΘΕΙ!! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ; ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ... ΑΠΟΛΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΡΙΑΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΜΕΝΩΝ !! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.