Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σκύδρα: Σύλληψη τριών ατόμων για την ληστεία σε φαρμακοποιό



Στη σύλληψη τριών ατόμων (ημεδαπών) προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας για την ληστεία του φαρμακοποιού στη Σκύδρα.
Όπως πρώτοι αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας, ένας 76χρονος άνδρας στη Σκύδρα που επέστρεφε στο σπίτι του μετά από εφημερία στο φαρμακείο του, όταν του επιτέθηκαν άγνωστοι και του άρπαξαν το τσαντάκι με χρήματα και τραπεζικές κάρτες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες είναι τρία άτομα ηλικίας 23, 24 και 29 ετών, τα οποία νωρίτερα είχαν κρυφτεί στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου. Τη στιγμή που ο ίδιος έφτασε σπίτι του, οι δράστες εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του, τον χτύπησαν και στη συνέχεια άρπαξαν το τσαντάκι του, στο οποίο υπήρχαν μέσα προσωπικά έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δύο από τους συλληφθέντες είχαν κρυφτεί στην αυλή του παθόντα και τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του, τον ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας και του αφαίρεσαν ένα τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ περίπου, διάφορα προσωπικά έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και έναν σάκο που περιείχε φάρμακα, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.
Το τρίτο άτομο παρέμενε σε κοντινή απόσταση έχοντας τον ρολό του «τσιλιαδόρου». Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα. 
Η έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας συνεχίζεται για την αναζήτηση των κλεμμένων αντικειμένων και χρημάτων.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Αν πρόκειται για κλέφτες κατά επανάληψη γιατί παραμένουν έξω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ατιμωρησία αυτά έχει επαναλαμβανόμενη παρανομία αν κλέβεις δεν τρέχει τίποτα αν δεν φοράς μάσκα 300ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.