Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα επισκέφθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου (βίντεο)



Τα Γιαννιτσά και την Έδεσσα επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργος Παπανδρέου, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. 
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέφθηκε στις 12.00 το μεσημέρι το καφέ "ΕΣ ΑΕΙ", στα Γιαννιτσά και συνομίλησε με φίλους και πολίτες.
Λίγο αργότερα ο πρώην πρωθυπουργός αναχώρησε για την Έδεσσα, όπου στο Τουριστικό Περίπτερο Καταρρακτών συναντήθηκε με υποστηρικτές, φίλους και ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ.  
Στην συνάντηση των Γιαννιτσών παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην βουλευτές Θόδωρος Γεωργιάδης και Δήμος Παπαδημητρίου, ο πρώην Δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος βουλευτής Νίκος Παπανικολάου, ο πρόεδρος των Φαρμακοποιών Ν. Πέλλας και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Πάνος Ζαρογουλίδης, ο πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Χρήστος Χατζηαντωνίου, ο πρώην Δήμαρχος Κύρρου Παύλος Τσαβαλάκογλου  κ.α.  
Στην Έδεσσα, μεταξύ άλλων, τον υποδέχθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Γιουματζίδης.
Σε όλες τις επαφές του ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής παρουσίασε τις θέσεις του και αντάλλαξε απόψεις για την πορεία του Κινήματος, ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα θέματα του Ν. Πέλλας, όπως το οδικό δίκτυο.

 

 

 

 
Βίντεο: ''Συμβαίνει τώρα'' - Αντώνης Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Καλά ρε, όλοι οι πρώην μαζεύτηκαν; Κανένας νυν δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης ο πρώην αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του πρώην Δ. Γιαννιτσων, ο πρώην αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πρασίνου του πρώην Δ. Γιαννιτσων, ο πρώην general manager της ΚΑΣΟ του πρώην Δ. Κύπρου κλπ κλπ

      Διαγραφή
  2. Όλη η νεολαία εκει: φαλακροι και ασπρομαλληδες. Έτσι ρε ΓΑΠ οραματιζεσαι την Ελλάδα του μέλλοντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ανεπιθύμητος στ νόμο δεν τρέπεται κ ήρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα που έβαλε εσκεμενα την χώρα στο Δ.Ν.Τ. τολμάει και μιλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά αναρωτιόμαστε τι φταίει...το ότι η βλακεία δεν έχει όρια και υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που στέκονται δίπλα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όλο νεολαία βλεπω ,χαχαχα .ρε τι τραβάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δυστυχώς ούτε μια τρίχα απο τα ...του πατέρα του δεν είναι, δεν ισχύει το μήλο θα πέσει κάτω από την μηλιά, η μηλιά ήταν σε μεγάλη πλαγιά και έτσι το μήλο κατρακύλησε και πήγε στα μπρόκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλοι οι ψηφοφόροι του Γιαννού δώσανε το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αστείο είναι ότι όλοι αυτοί ψηφίζουν ΓΑΠ για το όραμα. Το Γιάννου γιατί το ψηφίζουν όμως κανείς δεν ξέρει! λες και κανένας του γιάννου ψήφισε ποτέ ΠΑΣΟΚ και ειδικά τον ασπρομάλλη στα δεξιά του ΓΑΠ όταν κατέβαινε στις βουλευτικές!

      Διαγραφή
  9. το θέμα είναι ο Νομός να μπει στον πολιτισμό.Ο Γιώργος δεν έχει ανάγκη κανέναν.Ο Νομός μας έχει μείνει πίσω και το δείχνουν και οι ανεμβολίαστοι κλπ και οι εθνικιστικές φωνές και όλα αυτά που μας πάνε πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νυν ή τέως δεν έχει σημασία. Εγώ που δεν είμαι ασπρομάλλης ούτε φαλακρός δεν μπόρεσα να παραβρεθώ παρόλα αυτά τα έργα του ως σήμερα έσωσαν πολλά δις από το κράτος (βλέπε ηλεκτρονική συνταγογράφιση και διαύγεια) . Επίσης ήταν ο πρώτος και ο μόνος που μιλούσε για ηλεκτρονικό κράτος και πράσινη ανάπτυξη και τώρα που φτάσαμε προ τετελεσμένων τρέχουμε και δεν φτάνουμε την υπόλοιπη Ευρώπη! Οπότε η δεξιοί κοντόφθαλμοι καλύτερα να επικεντρωθούν στη συμφωνία των Πρεσπών που ψήφισαν τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.