Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στο Δήμο Αλμωπίας



Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων επισκέφθηκε, στο γραφείο του, τον Δήμαρχο Αλμωπίας, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμάχων και ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας μας, Χρήστο Μπάτση.
       Την αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Μακεδόνων αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Δ.Γιουματζίδης, ο αντιπρόεδρος κεντρικής Μακεδονίας κ. Γ.Δόντσιος και ο γραμματέας κ. Γ.Τσαμπούρης. Στην σύσκεψη συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Αλμωπίας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας κ. Δ. Βέσκος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Ι. Κετικίδης. 
        Συζητήθηκαν εκτενώς οι επιπτώσεις των περιορισμών λόγω κωροναϊού στην λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων, και οι τρόποι αντιμετώπισής τους, όπως και οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ιστορική πορεία του Μακεδονικού Ελληνισμού και γενικότερα του Ελληνισμού. 

Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας          
Δημήτριος Γιουματζίδης                                 Γεώργιος Τσαμπούρης


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Σας τελείωσαν και εσάς ο Τσίπρας και ο Κούλης. Τζάμπα γυρίζετε. Ούτε οι Δήμαρχοι σας Θέλουν τώρα. Μόνο για κανένα στεφάνι είσαστε πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλάχιστόν ρε "πατριώτες"Μακεδονομάχοι είσαστε εμβολιασμένοι ή τρέχοντας στις συναντήσεις θα μεταφέρετε τον κορονωιό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας αφορά η γνώμη τους για τη συμφωνία των Πρεσπών? καθόλου.Δεν τους αφορά δεν είναι στα αντικείμενα τους.Εάν έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τέτοια θέματα ας κάνουν πολιτικό κόμμα.Να μιλάμε ελληνικά με σαφήνεια και καθαρότητα αν αγαπάμε την Ελλάδα.
    Όχι δίπορτο και πονηριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Γιουματζιδης, με αυτήν την εμφάνιση τι σχέση έχεις με Αρχαία Ελλάδα και Μακεδονία;;;Επειδή θέλεις, δεν σημαίνει ότι έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ω....γραφικοί ξαναζωντανέψατε? Πάτε και από τον Κούλη σας να ξαναζεστάνετε την σούπα των Πρεσπών να δούμε τί θέση θα πάρει. Όσο για σας...πόσο μπορείτε να λέγεστε Μακεδόνες και από ποιο καβούκι βγήκατε? Από το γνωστό χρυσαυγίτικο αυγό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.