Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκατόν δεκαεννέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας


Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 7.108 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Τετάρτης (24/11). Εκατόν δεκαεννέα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Σκληρή πραγματικότητα και δρόμος δίχως επιστροφή για την ΠΕ Πέλλας και τους όμορους νομους της ΠΚΜ. Καθημερινά όλοι διαβάζουν απλά νούμερα σε μολύνσεις, νοσηλείες, δισωληνωσεις (δυστυχώς επιπλεον εκτός ΜΕΘ) και θάνατους. Δεν αναλογίζεται κανείς ότι αυτά τα νούμερα είναι ανθρώπινες ψυχές; Πολίτες που παρασυρόμενοι από πληρωμένους φονιάδες αντιεμβολιαστες, από ιερωμένους και μοναχούς επαγγελματίες αρνητες, από γιατρούς επίορκους, από "επιστήμονες" του διαδικτύου, από απατεώνες συμβούλους υγείας, από..από..από.. Οι τεράστιες ευθύνες της Πολιτείας, της Αυτοδιοίκησης όλων των βαθμίδων, των Ελεγκτικών Αρχών, των Δικαστικών Λειτουργών κρύβονται κάτω από το χαλί. Ένα χαλί ακριβοπληρωμένο από τα χρήματα του Ελληνικού λαού. Σας ξαναγράψα σε προηγούμενο σχόλιο ότι ο ιός είναι πολύ πιο έξυπνος από εμάς και έχει στοχευμένη αποστολή την οποία θα πετύχει όσο εμείς είμαστε με τα όπλα παρά πόδας. Έπρεπε ήδη να τα έχουμε χρησιμοποιήσει για να μετατρέψουμε την πανδημία σε ενδημική υγειονομική κρίση. Η ανοσία άρχισε να κάνει παρέλαση, δυστυχώς με τον φυσικό τρόπο της νόσησης και όχι με τον τεχνικό-χημικο τρόπο του εμβολιασμού. Αν δούμε τα ποσοστά εμβολιασμού σε άλλες περιοχές της χώρας θα διαπιστώσουμε ότι η κατάσταση είναι αναλογικα καλυτερη απο αυτήν με τον χαμηλο εμβολιασμο. Το στοχευμένο εγχείρημα της διάλυσης του ΕΣΥ και η αναγκαστική καθοδήγηση στον ιδιωτικό τομέα της υγείας έχει πετύχει. Οι απέλπιδες προσπάθειες κάποιων μαχητών ιατρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πανδημίας δεν είναι αρκετές να σταματήσουν την κατρακύλα όταν ο μεγάλος ασθενής είναι το ίδιο το κράτος, η κυβέρνηση με συνεργό την αντιπολίτευση και γενικα το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Έρχεται δύσκολη περίοδος για όλους και το lockdown ανεξάρτητα που καθημερινά διαψεύδεται θα επιβληθεί με τις οποίες επιπτώσεις. Ο επόμενος μήνας θα είναι περίοδος γενοκτονίας και πένθους. Όσοι άκουσαν και συνεχίζουν να ασπάζονται την ορθολογική επιστήμη ίσως φανούν περισσότερο τυχεροί. Οι υπόλοιποι θα πάθουν όλα όσα ακούμε καθημερινα στα βοθροκαναλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την είπες την βλακεία σου,
      Ο επόμενος.

      Διαγραφή
    2. Σας συγχαίρω για τον τρόπο που σχολιάζετε όλα αυτά που πολλοί σκεφτόμαστε αλλά δεν μπορούμε να εκφράσουμε με την σοβαρότητα την δική σας και μακάρι έστω και στο παρά πέντε να έχουν αποτέλεσμα οι παρεμβάσεις σας.συνεχιστε να μας αντιπροσωπεύετε σας παρακολουθούμε με πολύ ενδιαφέρον

      Διαγραφή
    3. Κοιτα να δεις που ο ιδιος βλακας γραφει σαν απο κατω σαν ανώνυμος ενω σε ολα του τα σχολια μονο ενας σχολιάζει υπερ του….

      Διαγραφή
    4. Για το καλο σας ειμαι αυτος που εχουμε ερθει σε σύγκρουση αρκετές φορες ομως τωρα θα συμφωνήσω μαζι σου διοτι εδωσες έκταση σε ολη την πραγματικοτητα απλα να πουμε και οτι και οι εμβολιασμένοι να κανουν τεστ αν δεν ειναι καλα και να απομονονονται αν νοσουν και να πουμε και στον κοσμο οτι στην μετάλλαξη Δ δεν εχουν 93% προστασία αλλα 40% γιαυτο και η νοσηση γιαυτο και δεν υπαρχει ισχυρη ανοσία γιαυτο και κρουσματα και ΜΕΘ και θανάτους για εμβολιασμένους ειδηκα μεγάλης ηλικίας και να τονίσουμε και τα τρια όπλα που μας υποδυκνηει η επιστήμη εμβολιο εστω για όση προστασία παρέχει στους μεγάλους μετρα και οσο γινεται αποστάσεις. Συμφωνω μαζι σου διοτι δεν έμεινες μονο σε αυτο που λενε τα βόθροκαναλα και δεν παρουσιάζεις μονο τους ανεμβολιαστους σαν διασπορεις του ιου και καταλαβαινεις οτι σημαντικό ρολο παιζουν και οι εμβολιασμένοι με τους νοσούντες μιας και αγγίζουν περιπου το 75% του ελληνικού πλυθισμου.

      Διαγραφή
    5. 7:47 αντι να σχολιαζεις κοιτα γυρω σου τι γινεται, η κανε μια βολτα στο νοσοκομειο να δεις την ωμη πραγματικοτητα κι ασε τις π@π@ριες του καφενειου. Αι σιχτιρι δηλαδη.

      Διαγραφή
  2. εχετε απολυτο δικιο!! αλλα δυστυχως καποιο ειναι στο μεσαιωνα ακομη τοτε που η εκκλησια θεωρουσε τις γατες μαγισσες τις εξοντωσε γεμισε ο κοσμος ποντικους και βεβαια η πανουκλα τους αποδεκατισε ολους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8"53 είσαι μπούφος μεγάλος.Με τον για τ καλό σας συμφωνούμε όλοι οι σοβαροί και με πολλές ανησυχίες άνθρωποι γιατί είναι γνώστης και ακριβης σε αυτά που γράφει.Τα ριχνει σε όλους ανεξαιρέτως κυβερνήσεις δημάρχους δημοσιογράφους πατέρες της θρησκείας πετσινους γιατρούς και δεν μπορεί κανείς να τον αντικρούσει επιστημονικά.Δεν υποχρεώνει κανέναν για κάτι λέει την άποψη της ιατρικής και είναι υπέρ των εμβολίων όπως είμαστε οι πολλοί και όχι εσείς οι λίγοι βλαμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.