Στον διαρκή και καθημερινό -αυτή την περίοδο- αγώνα των παραγωγών για την συγκομιδή του ''λευκού χρυσού'' συμβαίνουν και ατυχήματα όπως αυτό που κατέγραψε ο φακός μας λίγο έξω από τα Άθυρα του δήμου Πέλλας.
Οι καιρικές συνθήκες είναι εξαιρετικά αλλοπρόσαλλες το τελευταίο χρονικό διάστημα και οι βαμβακοπαραγωγοί βρίσκονται σε... "εμπόλεμη" κατάσταση για να προλάβουν να μαζέψουν την παραγωγή τους. Εξάλλου φέτος τα λεφτά είναι περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά καθώς η τιμή του βάμβακος κινείται σε υψηλά επίπεδα φθάνοντας τα 70-76 λεπτά το κιλό αυτή την περίοδο.
0 Σχόλια
Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.
Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.