Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η καταγγελία του Γιάννη Φωκά που ''πυροδότησε'' ένταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (βίντεο)



Πήρε "φωτιά" η χθεσινή συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας καθώς μια καταγγελία του δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Γιάννη Φωκά προκάλεσε αντιδράσεις και "πυροδότησε" μεγάλη ένταση στην συνεδρίαση, αλλά και συζητήσεις στο παρασκήνιο.
Όλα ξεκίνησαν όταν, εκτός Ημερήσιας Διάταξης, ο κ. Φωκάς ζήτησε την παραίτηση της Αναστασίας Δαρδανελιώτη από μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΠ για το γεγονός ότι κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκη τριών πρώην εργαζομένων ΑμΕΑ της επιχείρησης οι οποίοι κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας την μονιμοποίησή τους. Η κα Δαρδανελιώτη, σύμφωνα με τον κ. Φωκά, έπραξε στον βωμό της ψηφοθηρίας και της μικροπολιτικής και λειτούργησε κατά των συμφερόντων του Δήμου, χαρακτηρίζοντάς την στάση της ως "δικονομικά ανεπίτρεπτη και πολιτικά ανήθικη". Ζήτησε δε από την συνάδελφό του της αντιπολίτευσης ή να επιδείξει μεταμέλεια ή να παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ της επιχείρησης.  
Παίρνοντας τον λόγο ο Στάθης Καστερίδης, επικεφαλής της παράταξης "Πέλλας- Δήμος για Όλους" που ανήκει η κα Δαρδανελιώτη, εξήρε το ήθος της και επισήμανε ότι η συνάδελφός του δεν λειτούργησε κατά των συμφερόντων του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ, απλά υποστήριξε το δίκαιο των εργαζομένων, οι οποίοι ζητούν να βγάλουν το ψωμί τους", τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Δαρδανελιώτη απαντώντας επιτέθηκε στον κ. Φωκά και αναρωτήθηκε "τι παρακαταθήκη άφησε και τι έργα έκανε ως αντιδήμαρχος Οικονομικών;". Για το επίμαχο θέμα υπογράμμισε: "Υποστήριξα το δίκαιο των εργαζομένων, δεν τάχθηκα κατά των συμφερόντων της ΔΕΥΑΠ, απλά η δική μου συνείδηση έγκρινε να υπερασπιστώ τους εργαζομένους", είπε.
Σε αυτό το σημείο κ. Φωκάς πέταξε την "βόμβα" απευθυνόμενος στο σώμα, τονίζοντας ότι όταν παύθηκε από αντιδήμαρχος πριν από ένα μήνα περίπου, "τον καλέσανε για να πάει στην παράταξή τους θεωρώντας ότι είναι ενοχλημένος"!
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Κατερίδης αντέδρασε έντονα τονίζοντας ότι "αυτό δεν έγινε ποτέ" και κατήγγειλε τον κ. Φωκά ότι λέει ψέματα επισημαίνοντας ότι "είναι ντροπή να λέγεται κάτι τέτοιο". 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Όρε ρεζιλίκιακαι επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου! κ.Φωκά κανένα δρόμο βλέπεις να γίνεται στην πολη που μεγάλωσες; Κανένα λουλούδι να φυτευτεί;Αφήστε τους σκυλοκαυγάδες ανευ ουσίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη Φωκά ο Δήμος για σάς έχει λύσει φαίνεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και είπατε να ασχοληθείτε με την κ. Δαρδανελιώτη. Λίγο ντροπή

      Διαγραφή
    2. Αυτός το έλυσε το οικονομικό του πρόβλημα για αυτό δεν τον νοιάζει για τους άλλους που έχουν απολυθεί από την δουλειά τους!!!

      Διαγραφή
  2. Αν και δεν είναι του επιπέδου μου να σχολιάζω κατινιες και ανούσια κουτσομπολιά τύπου ειπα-ειπες, θα ενημερώσω τους φίλους αναγνώστες του Karatzova ότι ο νεοσσος πλην όμως υπέρμετρα φιλόδοξος κ. Φωκάς έχει άγνοια και μνήμη χρυσόψαρου. Πόσες φορές κατά το παρελθόν γίνονταν επιλεκτικά ανανεώσεις σε ημέτερους και εκδιώξεις σε όχι γιουσουφακια του Στάμκου; Άλλωστε κ. πρώην αντιδήμαρχε που ήρθες, είδες και απηλθες, ποια είναι η αρμοδιότητα σου σε ένα Νομικό Πρόσωπο Ειδικού Καθεστώτος όπως η ΔΕΥΑ ΠΕΛΛΑΣ; Την καταξίωση στην αυτοδιοίκηση την κερδίζεις με το έργο σου, την σφραγίδα σου και την προσφορά σου προς τους πολίτες του Δήμου και όχι με πασχαλινά βεγγαλικά που κάνουν κρότο και σβήνουν σε δευτερόλεπτα. Αν ο Καστεριδης σου ζήτησε να είσαι υποψήφιος του δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. 'Η ότι του έδωσες το δικαίωμα εσύ όπως κατά το παρελθόν έπραττες και με άλλους υποψηφίους Δημάρχους, 'η ότι ξέπεσε τόσο πολύ ώστε να βασίζεται σε έναν ταλαιπωρημένο ναυαγό. Πιστεύω ότι η πιο πιθανή εκδοχή είναι η πρώτη. Όσο για την κ.Δαρδανελιωτη έκανε ότι και οι προηγούμενοι που μας διοικούσαν την επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης, το αυτονόητο δηλαδή που στην γλώσσα του πεζοδρομίου ονομάζεται ρουσφέτι. Δεν είναι ούτε κακό, ούτε μεμπτό αλλά σεις διδάξετε αυτήν την τακτική καταντώντας την κανόνα και όχι εξαίρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το νοσοκομείο σου βογκάει από ασθενείς,οι γιατροί δεν θέλουν να σε βλέπουν στα μάτια τους,το Δ.Σ. του νοσοκομείου βγάζει φλύκταινες και μόνο στο άκουσμα του ονόματος σου,ο υποδιοικητής σου κερδίζει τη συμπάθεια και την εύνοια ολοένα και περισσότερου κόσμου και δικαιώνει καθημερινά την επιλογή όσων τον πρότειναν, και εσυ αντί να κοιτάς μηπως σώσεις το τομάρι σου συνεχίζεις να ασχολησε με τον δήμαρχο και τους δημοτικούς του συμβούλους;

      Διαγραφή
    2. Δεν γνωρίζω αν ο 12:30 απαντά σε μένα η κάπου αλλού, αλλά και στις δύο περιπτώσεις εκτός από άστοχη τοποθέτηση κάνει και ένα μεγάλο ολισθημα το οποίο δεν ήθελα να θίξω λόγω της μαύρης επιδημιολογικης κατάστασης του Δήμου μας. Καταντησατε με την ανεπάρκεια σας ακόμη και σε αυτόν τομέα να έχετε μια θλιβερή πρωτιά σε κρούσματα ανά την Ελλάδα. Όσο για τα γραφόμενα στο πιο πάνω σχόλιο μου δεν βλέπω να απαντάς παρά άλλα λόγια και ανυπόστατες βλακείες να αγαπιόμαστε. Ένας σοβαρός Δήμος με αξίες θα είχε πάρει όλα τα απαραίτητα (ακόμη και με πολιτικό κόστος) μετρα για να σταματήσει αυτήν την πολιτική και υγειονομική κατρακύλα. Αν μπερδεύεσαι λόγω σύγχυσης καλά θα κάνεις να ζητήσεις βοηθεια από αρμόδιους για την περίπτωσή σου. Δεν είναι κακό...

      Διαγραφή
    3. JOKER ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΣ.ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΥΜΠΑΓΚΟ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ.ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΔΛΔ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ.

      Διαγραφή
    4. Joker,όλη η αλήθεια σε πέντε λέξεις.Ετσι είναι τα πράγματα όπως τα γράφεις και ακόμα χειρότερα.Δυστυχως στον δήμο μας τα βόδια είναι πιο πολλά από τους ανθρώπους και μάλιστα καλοταισμενα.Μπραβο που τους τα χώνεις αλλά στου κουφού την πόρτα τζάμπα βαράς κουδούνι.Τωρα να δούμε πόσα θα πάρει ο αυτοκράτορας Γρηγόριος αν κατέβει φυσικά γιατί τον βλέπω πολύ χλωμό.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο στον Φωκα. Έκανε το σωστό και το κατάλαβαν όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και ας μην τοποθετήθηκαν. Επιτέλους να ακουστεί και αλήθεια γιατί από υποκρισία χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυρια δημοτική σύμβουλος με τη μεγάλη καρδιά που δεν υπάρχει στον κόσμο μεγαλύτερη. Αγαπάει τους απολυμένους ΑΜΕΑ,αγαπάει τις καθαρίστριες,τους εστιάτορες, τους ανεμβολιαστους, τους αγρότες,τους ποδοσφαιρόφιλους,τους στραντζαλιωτες και παει λέγοντας.Εμεις φυσικά είμαστε όλοι ανόητοι και δεν καταλαβαίνουμε την ανιδιοτελή αγάπη της.
    Δεν κοιτάει που έχει καταντήσει σαν μαϊντανός και φυτρώνει παντού. Νομίζει ακόμη πως ο κόσμος έχει μείνει στις παλαιοκομματικες μεθόδους του 1970-80 και οτι αυτό θα την βοηθήσει να μαζέψει περισσότερους ψήφους.
    ΥΓ Καλός ο μαϊντανός αλλά πρώτα αυτόν κατουρ@@ε τα σκυλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ βρε Νατάσα τι σου έκανε ο Γιαννάκης... Τα έβγαλε όλα στην φόρα. Ρουσφέτι σε βάρος του οργανισμού που είσαι μέλος. Φαντάζομαι τι θα είχε γίνει αν ήσασταν στην διοίκηση του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ.ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια στην Δαρδανελιώτη για την πράξη της και την υπεράσπισή της στους ΑΜΕΑ.
      Αυτός ο Φωκάς τον νοιάζει μόνο ο εαυτός του και τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  7. Φωκα την Αναστασια δεν την φτανεις ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι θα σκασεις απο την ζηλεια σου εκανε το δικαιο και το σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝΣΩΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΟΥΣΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ!Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΩΤΗ ΕΖΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΡΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είστε κ οι δύο αξιολυπητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωκά μιλάμε για ΑΜΕΑ!Εσείς τους διώξατε μέσα στην κρίση!Ο κόσμος πεινάει και δε σας νοιάζει!Καλά έκανε!Δαρδανελιώτη μπράβο!Είσαι μεγάλο μαγκάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣΕΠ παντού για να σταματήσετε επιτέλους να εκβιάζετε με οκταμηνίτικες συμβάσεις τον βιοπορισμό αξιοπρεπών ανθρώπων. Ντροπή σας, είστε οι νταβατζήδες ψήφων, ο ορισμός της πελατειακής δημοτικής διοίκησης, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η εκμετάλλευση της ανάγκης των ανθρώπων για εργασία, για να συνεχίσετε μέσω ρουσφετιών και εξυπηρετήσεων να ανανεώνετε τις αιρετές παχυλές μισθοδοσίες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπράβο καστερ που έχεις την άξια Δαρδανελιώτη στο συνδιασμό σου.Φωκά κοίτα να κάνετε καμιά παιδική χαρά να παίζουν τα παιδιά μας και άσε μην ασχολείσαι με την Αναστασία.τόσο πολύ την ζηλεύεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαϊντανός έχει καταντήσει η κυρία. Ας την μαζέψει κάποιος επιτέλους. Μόνο κακό κάνει στον καστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.