Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Δεκεμβρίου



Σάββατο 25 Δεκεμβρίου σήμερα και εορτάζονται τα Χριστούγεννα. 
Σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν τα ονόματα: Βηθλεέμ, Γκασπάρ, Γκάσπαρος, Γάσπαρης, Εμμανουήλ, Μανώλης, Μανόλης, Μανουήλ, Μάνος, Μανούσος, Μανουσάκης, Μανουσάκι, Εμμανουέλλα, Εμμανουέλα, Μανουέλα, Μανωλία *, Μελχιώρ, Μελχιόρ, Μπαλταζάρ, Μπαλτασάρ, Χρήστος, Χρίστος, Χριστίνα, Χριστιάνα, Κριστιάνα, Χρίστα, Κρίστα, Χρίστη, Κρίστη, Χριστινάκι, Χρυσή, Χρύσα, Χρυσαλία, Χρυσαυγή, Χρυσούλα, Σήλια, Χρυστάλλα, Χρυσταλλία

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Χρόνια πολλά και καλά στον γιο μου στο καμάρι μου να έχει πάντα υγεία,καλή πρόοδο και ευτυχία. Ο Χριστός να τον βοηθάει από κάθε τι κακό.Χρόνια πολλά και στα άλλα μου παιδάκια και καλά με υγεία πάνω από όλα.Στον συζυγό μου που τον αγαπώ πολύ υγεία και δύναμη να συνεχίζει την ζωή του πλάι μας.Σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.Ο Θεός χθες πήρε την πεθερά μου. Να την προσέχει και να θυμάται πως την λατρεύουμε όλοι πολύ.Την ευχαριστούμε πολύ για όλα. Θα μας λείπει πάντα πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.