Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους 3 μήνες η χορήγηση της τρίτης δόσης εμβολίου



Σε ανακοινώσεις για τις αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σχετικά με την επίσπευση της τρίτης δόσης προχώρησε ο Γ.Γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως ανακοίνωσε, ο χρόνος που πρέπει να γίνεται στο εξής η τρίτη δόση μειώθηκε στους τρεις μήνες, από έξι μέχρι σήμερα, για όλους όσοι είναι άνω των 18 ετών.

Τρεις μήνες μετά θα μπορεί να γίνει ο εμβολιασμός και όλων όσων νόσησαν από Covid, ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όσον αφορά στους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί με το σκεύασμα της J&J, το διάστημα των δύο μηνών παραμένει.

Όπως είπε ο κ. Θεμιστοκλέους, υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για εμβολιασμό αυτήν την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα διορθωθούν και οι συστάσεις.

Η πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού, για όλες τις ομάδες, θα ανοίξει απόψε, ενώ σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ. Θεμιστοκλέους, η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, που συνεδρίασε νωρίτερα, προχώρησε στις παραπάνω αποφάσεις με βάση τα εγχώρια επιστημονικά δεδομένα, αλλά και εκείνα των άλλων χωρών.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τι γίνεται ρε παληκάρια;Να το πάμε καλύτερα καθε μήνα μαζί με τον ΕΝΦΙΑ η τη κινητή.Μαζι με τον λογαριασμό θα μας έρχεται και η δόση του εμβολίου.Για να μη ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεστοκάρισμα.........
      Κάποτε λέγαμε στου κασίδη το κεφάλι, τώρα θα λέμε στου κασίδη το μπράτσο

      Διαγραφή
  2. Τι ιατρικη ειναι αυτη;που θα κανω εμβολιο καθε τριμηνο.πως αποφασιστηκε αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου είπε ότι είναι ιατρική;
      Μπίζνα είναι.
      Όταν η Ε.Ε παρήγγειλε περίπου 8 δόσεις για τον κάθε πολίτη της έως τις αρχές του 2023, πώς θα τις χρησιμοποιήσει αυτές;
      Τρεις δόσεις μέσα στο 2021 και άλλες 4 το 2022 και καμιά αρχές 2023 για αποχαιρετισμό, φτάσαμε περίπου στον στόχο.
      Αν διαβάσει κάποιος και το σκεπτικό της απόφασης των ειδικών του Κούλη, τότε μπορεί να καθίσει και να τσιμπηθεί ανά 2 μηνο.
      Από το μονοδοσικό ή το δύο δόσεων και κερδίσαμε την ελευθερία μας, πάμε σε μηνιαίο τρύπημα.
      Τι θέλει κάποιος ακόμα για να ξυπνήσει;
      Εκτός αν μιλάμε για εθισμό.

      Διαγραφή
    2. πως αποφασιστηκε αυτο;
      Όταν η μαμά σου λέει ότι μετά το δίμηνο δεν έχει ή έχει ελάχιστα αντισώματα, λαμβάνεις απόφαση περί τριμήνου

      Διαγραφή
  3. Όταν μια κυβέρνηση μαζί με τους ακαταδιωκτους σου δίνει μετά τον εμβολιασμό σου πιστοποιητικό για ένα χρόνο, στο 5αμηνο το περνάει πίσω και σου λέει ότι ισχύει για 7 μήνες και στο καπάκι κάνοντας την τρίτη δόση το κάνει 3 μήνες κάτι δεν πάει καλά. Έχουν χάσει την μπάλα μας δουλεύουν; δεν ξέρουν τι τους γίνετε; που είναι ο φωστήρας ο τσιοδρας που κρύβεται; τι θα γίνει κάθε 3 μήνες θα εμβολιαζομαστε και θα κολλάμε, θα μεταδιδουμε, θα αρωσταινουμε;. Τι σόι εμβόλια είναι αυτά;. Η υπομονή μας έχει αρχίσει να εξαντλείται όχι αλλά ψέματα ας μας πουν την αλήθεια επιτέλους οι ακαταδιωκτοι άλλως είμαστε αξιοκι της μοίρας μας που τους ανεχόμαστε. Και θέλουν να εμβολιζουμε και κάθε 3 μήνες τα παιδιά; είναι πολλά τα λεφτά μάλλον αλλιώς δεν εξηγούνται όλα αυτά. Παγκόσμια χούντα με το προσωπείο της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σούζα μπρος στον Κούλη, μέχρι να το φάνε ούλοι.
      Σημ. Τουλάχιστον 7-8 φορές
      Λαό τρυπιων θα μας κατάντησουν.

      Διαγραφή
  4. εεε δεν σας άρεζε ο Σύριζα εεε; σας είπε ψέματα εεε; Φάτε τώρα Κούλη αχάριστοι ! Να μάθετε τι εστί Μητσοτάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως είδες την θέση του αλ6ξης στην ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή για την αντισυνταγματικότητα του νόμου των 100 €;
      Έτσι και ο αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει την 🦆 μέχρι ο Κούλης να συνεχίσει το έργο των Πρεσπών και να το ολοκληρώσει σε Αιγαίο και Θράκη.

      Διαγραφή
  5. Αλήθεια σε ποια άλλη χώρα η τριτη δόση γίνεται μετά από τρεις μήνες ? Και σε τι έρευνες βασίζεται η χορήγηση της τρίτης δόσης μετά από τρεις μήνες? Εντάξει κάναμε το εμβόλιο αλλά αυτό παραπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε έρευνες;
    Μα στην επιθυμία του Κούλη και στην δική μας ανοχή.
    Δεν μπόρεσε να χωνέψει ότι το αρχικό πείραμα έγινε στο Ισραήλ μια και εμείς δεν ήμασταν οργανωμένοι και τώρα που τρύπησε τόσους από εμάς θέλει να αναλάβει τα ηνία της επέκτασης της έρευνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα Βούρλα έχουν άποψη και σχολιαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το λεγαμε το λεει η ιατρική 200 χρονια το ξερουμε απο τους αλλους ιους οι αναπνευστικός ιοι μεταλλάσσονται θελουν τροποποίηση τα εμβολια συνεχώς αλλα με συνεχή εμβολιασμό ο ιος αποκτάει ανοσία στα αντισωματα και γινεται πιο ισχυρος διοτι ξεπερνάει ενα περιβάλλον με ενεργή άμυνα και ετσι το φορτίο που μεταδίδεται ενσωματώνει στον γενετικό του κώδικα την επίθεση που δέχτηκε αυτο συμβαινει παντου και σε εμας τους ανθρωπους το dna μας ο γενετικός κώδικας δηλαδη αποθηκεύει στα κύτταρα την καθε απειλή μονο που οι ιοι σε αυτο εχουν την καλύτερη λειτουργεία απο οτιδηποτε αλλο. Επισης η πρωτεΐνη ακιδα απο την αλλη σαν πρωτεΐνη ειναι τοξικη για καποια όργανα κατα ποσο θα αντέξει το ανοσοποιητικο στην συνεχή παραγωγη αντισωμάτων για νεες μεταλλάξεις που δεν πιάνουν ικανοποιητικά ποσοστά τα εμβολια…. Τι γινεται με την πρωτεΐνη Ν η οποια μεταφέρει τον γενετικό κώδικα του ιου;;; Γιατι mRNA και οχι ιικο φορέα οπως πολλα εμβολια ετσι ώστε να αποκτήσει ο οργανισμος σε πολλα μερη του ιου αντισωματα;; Πολλα τα ερωτήματα… Το πιο βασικό;;; Ποσο θα αντέξουν τα κύτταρα την συνεχή παραγωγη αντισωμάτων και θα αφήσουν αλλες προσβολές ανενόχλητες;; Και γιατι εμβολια με βαση το πρωτο στέλεχος και οχι τροποποιημένα;; Ειμαι εμβολιασμενος και προβληματισμένος πλεον διοτι πολυ φοβαμαι οτι τα συστατικά των εμβολίων σε πυκνές και πολλες δόσεις θα αρχησουν να δημιουργουν προβλημα λογο των συστατικών τους πχ τριγλυκερίδια αυξάνουν τους θρόμβους στο αίμα λογο της ακανόνιστης μορφης. Οποιος ψάξει και διαβασει λιγο την ανατομία του ανθρωπου η ειναι στον χώρο της υγειας θα καταλαβει η ανθρωποτητα πλεον θα δοκιμαστεί μαζικά σε κατι που δεν εχει ξαναγίνει αν καθε 3 μηνες κανουμε εμβολιο. Ο ιος θα αποκτήσει ανοσία και μετα ουτε τα φαρμακα θα λειτουργούν και οχι ο ανθρωπος. Αν ημουν θεος θα ελεγα το εμβολιο ποτε δεν θα γινει επικυνδηνο και ας το κανω καθε 2 μηνες ομως δεν ειμαι θεος να ξερω και κανενας δεν ειναι ουτε αυτοι που το παιζουν θεοι που καθοδηγούν τον κοσμο ειμαι ομως ανθρωπος που δεν ξερω αλλα ξερω οτι υπαρχουν και καποιες κόκκινες γραμμές στην φυση που ειναη καλο να μη τις παραβαίνεις. Η φυση εχει μια λειτουργία και οι ιοι προϋπήρχαν πολλα χρονια πριν τον ανθρωπο και συνυπάρχουν με τον ανθρωπο καλο ειναι να γινονται εμβολια με βαση τα τωρινά δεδομενα και οχι να κανουμε αυτα που μας έμειναν και ας προστατεύουν 39% για να μην πανε χαμένα……….. ρωτηστε και ψαξτε καταφέρνει και διαλύει πνευμονια και εμβολιασμένων δεν πανε σε ΜΕΘ ομως καταφέρνει και τους κανει βλάβες και πολλοι το ανακαλύπτουν μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.