Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σειρά επαφών του δημάρχου Πέλλας στην Αθήνα με απτά αποτελέσματα (φωτο)



Με γεμάτα χέρια γύρισε ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρηγόρης Στάμκος, από την Αθήνα και τις συναντήσεις του εκεί.  Το Μουσικό Σχολείο είναι πλέον γεγονός, το ίδιο και ο ηλεκτροφωτισμός με LED που είχε κολλήσει στην άρνηση της αντιπολίτευσης να ψηφίσει τον ισολογισμό του δήμου.  Αυτά και πολλά άλλα που βρίσκονταν στην ατζέντα του δημάρχου εδώ και καιρό απεμπλέκονται και προχωρούν με καταφανείς ωφέλειες για τον τόπο μας.

Πιο αναλυτικά, ο δήμαρχος επισκέφθηκε με  το βουλευτή κ. Διονύση Σταμενίτη κυβερνητικούς αξιωματούχους, όπως τον Υπουργό Περιβάλλοντος, τον Υπουργό Εσωτερικών,  τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών και τον Διευθύνοντα  Σύμβουλο της ΔΕΔΑ. 
Ανάμεσα στα θέματα  για την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής στο δήμο Πέλλας ήταν η  επίσκεψή του στη ΔΕΔΑ όπου ενημερώθηκε για την κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στα Γιαννιτσά , με τον κ. Τσάκα να τον ενημερώνει ότι η δημοπρασία και οι απαιτούμενοι έλεγχοι έχουν ολοκληρωθεί και εντός των επόμενων ημερών θα υπογραφεί η σύμβαση με την ανάδοχη εταιρία και θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του δικτύου.  
Ακολούθως, επισκέφθηκε τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα με σκοπό τη χρηματοδότηση της υπογειοποίησης του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας  στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών.  
Με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα συζητήθηκε η πορεία των προτάσεων που έχει καταθέσει ο δήμος Πέλλας στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με την διαβεβαίωση του Υπουργού ότι  έχει προταχθεί αυτή που αφορά σε αντικατάσταση των δικτύων  ύδρευσης,  θετική έκβαση  έχει και η πρόταση του Μουσικού σχολείου ενώ η αξιολόγηση των υπολοίπων συνεχίζεται.   
Τέλος, με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη επικεντρώθηκαν  σε θέματα  υποστελέχωσης  του δήμου Πέλλας και σε θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του και άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργού. 
Από το Γραφείο Τύπου 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Φάτε μάτια ψάρια! Θα τον περάσουμε τον Δήμο Τρικκάλων! Θα μεταμορφωθούν τα Γιαννιτσά σε Βενετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑN KPINΩ AΠO AYTA ΠOY ΔIABAΣA KAI EΠEΣA AΠO TA ΣYNNEΦA ΓIA TO KOΛYMBHTHPIO ΓIA TEXNIKO ΔEΛTIO KAI MEΛETEΣ,ENΩ EIXE ΔHMOΠPATHΘEI NA XAME NA ΛEΓAME ,MONO OI ΦΩTOΓPAΦIEΣ ΘA MEINOYN. BOYΛEYTHΣ KAI ΔHMAPXOΣ ΔEN ΠEPIMENA TOΣO AΣXETOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στα χωρια με φακους γυρναμε για να βλεπουμε. Αλλα μας βαλανε κατι μισοκαμμενα λαμπακια για στολισμο. Μην ειμαστε κ αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατείσται αυτό το άρθρο Karatzova και πριν τις δημοτικες εκλογές να την αναρτήσετε εκ νέου για να δούμε τον ευτελισμό του Αϊ Βασίλη με τον Καλλικανζαρο σύντροφό του. Κυνηγημένοι θα φύγουν αυτοί οι δύο πακετο, οι δε υπουργοί που από αγγαρεία τους έδωσαν 2' από τον χρόνο τους για μια φωτογραφία εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Αχ αυτή η κακή η αντιπολίτευση του δημου που δεν ψήφισε για τα LED!!! Να την στείλουμε στο εκτελεστικό απόσπασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταμκος Σταμενιτης το διδυμο της συμφορας. Η ανυπαρξια προσωποποιημενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελάει ο κόσμος μαζί σας γιατί πέραν της ανικανότητας σας αυτοξευτελιζεστε παραμυθιαζόμαστε και τον ίδιο σας τον εαυτό. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ήδη ξεβρασατε στο Δέλτα του Αξιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.