Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξήντα κρούσματα κορωνοϊού στην ΠΕ Πέλλας



Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν ακόμη 5.157 νέα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως αναφέρει η γραπτή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, το απόγευμα της Σαββάτου (4/12). Εξήντα από αυτά εντοπίστηκαν στην ΠΕ Πέλλας. Αναλυτικά σε όλη την επικράτεια τα κρούσματα εντοπίσθηκαν:


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η ανόσια πλησιάζει για το νόμο..όσο πάνε και πέφτουν τα κρούσματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διακρίνω μια περισυλλογή, ίσως μια βουβαμαρα, πιθανόν μια αμηχανία εκατέρωθεν 'η μου φαίνεται; Κάποιοι λαλιστατοι φίλοι που δεν άφηναν να πέσει κάτω τίποτα δεν έχουν πλέον άποψη; Μήπως μελετούν μετά το τέλος των διαδικτυακών σπουδών για το μεταπτυχιακό τους που αφορά την λοίμωξη η οποια δολοφονει καθημερινα χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας, φυλής, φύλου και κοινωνικής θέσης; Θα μου απαντήσει κάποιος γιατί ενώ δεν πιστεύει στην επιστήμη και τις προσπάθειες αυτής, πηγαίνει να εμβολιασει τον ηλικιωμένο γονέα του αφού το εμβόλιο δεν παρέχει καμμία προστασία και μάλιστα δίχως να έχει επικαιροποιηθει; Μήπως για το 💯 ευρώ του Μητσοτάκη; Μήπως γιατί βλέπει κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό της ώρας και έναν θάνατο; Που οφείλεται τελικά αυτή η υπέρμετρη αύξηση των εμβολιασμων και ο συνωστισμός στα ειδικά αυτά κέντρα που στήθηκαν για να σώσουν ζωές; Οι παπάδες μετά την περιπέτεια του Σεβασμιωτάτου Αιτωλίας γιατί λουφαξαν; Οι "ειδικοί" των επιλοχων και επιτοκων νέων γυναικών που με αγωνία περίμεναν να φέρουν στον κόσμο την ΖΩΗ έχουν να μας δώσουν κάποια νέα συμβουλή που να αποδεικνύει ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο; Βλέπετε πόσοι φίλοι μας, γνωστοί μας στην μικρή κοινωνία που ζούμε δεν είναι πλέον μαζί μας γιατί δεν άκουγαν την γνώμη των ειδικών αλλά την δική σας, των κληρικών, των επαναστατών δίχως αιτία, του κάθε ηλίθιου πολυλογα και φωστήρα μελετητή του αθώου αυτού αναπνευστικού ιού; Και σαν να μην εφταναν όλα αυτα, δημιούργησαν "θεός φυλάξει" και τάγματα εφοδου για την προστασία και την τήρηση του Συντάγματος. Μήπως ρε ζείτε σε άλλο πλανήτη; Μήπως βγάζετε όλα τα συμπλέγματα σας τωρα; Μήπως πρέπει αντί του υποχρεωτικού εμβολιασμού να προχωρήσει η Πολιτεία και σε υποχρεωτικό εγκλεισμό σε ψυχιατρικά καταστήματα; Τα ψέματα έλαβαν τέλος για όλους γιατί το τραίνο πέρασε και το χάσαμε. Δεν αρκεί μόνο η εμβολιαστικη κάλυψη πλέον αλλά και μια σειρά μέτρων σε ανεμβολιαστιυς και εμβολιασμενους πιο σκληρά, πιο στοχευμένα, πιο αποτελεσματικά. Είδατε την συνέπεια που διέκρινε τον εκ Κρήτης "κρουσμα μηδέν" που αφορά την μετάλλαξη Όμικρον; Αν και εμβολιασμενος πλήρως, με αρνητικό PCR, τέσσερα rapid επίσης αρνητικά έπραξε το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που ορίζουν τα πρωτόκολλα ώστε να σταματήσει την διασπορά της νόσου που έφερε κατά τον επαναπατρισμό του. Καληνύχτα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.