Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ΝΟΓ Γιαννιτσών για το θάνατο του Θόδωρου Αρετάκη



Απέραντη θλίψη για την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, καθώς σήμερα το πρωί ο Αντιπρόεδρος μας Αρετάκης Θόδωρος μετά απο πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Θόδωρος, εδώ και τρία χρόνια από την θέση του Αντιπροέδρου, παρείχε  πολύτιμη προσφορά στον Όμιλο μας. Πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος να λύσει οποιόδηποτε πρόβλημα και πάντα με αισιοδοξία.  Ως Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών θα εξακολουθούμε να είμαστε υποστηρικτές αυτού που μαζί οραματιστήκαμε για την ανάπτυξη του Ναυταθλητικού κέντρου του Λουδία .

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητηρια στην οικογένεια του και το σίγουρο είναι πως θα τον θυμόμαστε για μια ζωή.

Καλό παράδεισο αγαπημένε Θόδωρε 




 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. τι να πουμε; θηριο ο ανθρωπος αλλα ο ιος πιο θηριωδης τελικα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό παράδεισο ένας ήρωας που πέρασε στην αιωνιότητα,ένας άνθρωπος με ιδανικά πιστεύω,για την πατρίδα την οικογένεια την θρησκεία,σπάνια διαμάντια που χάνονται στις μέρες μας,αυτός γράφτηκε αιώνια στις ψυχές μας,καλό παράδεισο πάντα θα ζεις μέσα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες φίλε μου.Οσοι τον γνωρίζαμε από κοντά έτσι ακριβώς θα τον περιγραφαμε.Αγωνιστης,γνήσιος άνθρωπος της προσφορας,καλός οικογενειάρχης και αληθινός πατριώτης.Καλο παράδεισο Θοδωρή.Ευχομαι να σε περιμένει μια καλή θέση εκεί που πηγαίνεις γιατί πάντα αγαπούσες τον Θεό και την εκκλησία.
      Καλή αντάμωση!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.