Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Γίνεται πράξη η δέσμευση Χατζηδάκη σε Καρασμάνη για το επίδομα ανεργίας στους εποχικά εργαζόμενους



Ψηφίζεται αύριο η τροπολογία με την οποία μειώνονται από 100 σε 50 τα ένσημα προκειμένου να πάρουν το επίδομα ανεργίας οι εποχικά εργαζόμενοι (κονσερβοποιεία, διαλογητήρια κλπ).
Είναι το επιστέγασμα των επίμονων προσπαθειών και συνεχών παρεμβάσεων του Γιώργου Καρασμάνη προς τον Υπουργό Κωστή Χατζηδάκη που, από την πρώτη στιγμή και με ιδιαίτερη ευαισθησία αντιμετώπισε το θέμα και είχε δεσμευτεί προς τον πρώην Υπουργό ότι η αδικία θα αποκατασταθεί με νέα ρύθμιση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πρόκειται να αδικηθεί κανένας από τους εποχικά εργαζόμενους».

Δέσμευση που αύριο γίνεται πράξη.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ
    ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΤΗΣΕΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια κύριε υπουργέ που δημιουργείς τεμπέληδες μην χαίρεσαι τόσο έχετε καταστρέψει τον κόσμο λυπάμαι!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μπορεί να λυπάσαι, εκείνοι όμως χαίρονται γιατί έχουν καταστήσει τους πολίτες αυτής της χώρας επαίτες που το μόνο που περιμένουν είναι η ελεημοσύνη

      Διαγραφή
  3. EIΣAI ENAΣ KAI MONAΔIKOΣ AHTTHTOΣ, AΓEPΩXOΣ, KYPIOΣ ME KEΦAΛAIA. AΣE TOYΣ AΛΛOYΣ NA TPAΓOYΔANE ΣAN TA ΠAΛIA ΓPAMMOΦΩNA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο καλύτερος πολιτικός που έχει περάσει από τον νόμο μας. Ότι ανακοινώσεις κάνει είναι πραγματικές και αληθινές. Σταμενιτης 3 του μήνα θα πληρωθεί ο παγετός που το είδατε.... ψέμα ψέμα ψέμα. Πάντα όσο θέλει ο υπουργός θα είναι βουλευτής του νόμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένα άτομο γράφει 5 σχόλια δεν βαρέθηκες Λένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Συνέχισε Γιωργη όλοι είμαστε μαζί σου μικροί μεγάλοι γιατί είσαι μοναδικός που τα δελτία σου τα κανείς πάντα πράξη. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει δίπλα σου. Θα κρέμας το σακάκι σου στην κρεμάστρα και θα βγαίνεις πάντα πρώτος βουλευτής.
    Υ.Γ παλιός ψηφοφόρος σου που έφυγε το 2019 πήγε στην νεολαία ντεμεκ και οι νεολαία αποδέχτηκε πολύ λίγη. Το πόρισμα που έβγαλα είναι ότι δεν θα ξαναπεράσει καρασμανης αποτελεσματικός δίκαιος αντικειμενικός. Η μεγάλη φωνή της Πέλλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.