Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΚΥ-ΔΡΑσις: ''Υιοθετώ τη γειτονιά μου'' (φωτο)



Μία ιδέα που εφαρμόσαμε σε μία γειτονιά ως project και πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει σε πολλές γειτονιές.
Οι γύρω κάτοικοι της γειτονιάς, με την βοήθεια της ΣΚΥ-ΔΡΑσις, επαγγελματιών-χορηγών και του Δήμου μετέτρεψαν ένα ξεχασμένο γηπεδάκι μπάσκετ που είχε να συντηρηθεί πάρα πολλά χρόνια, σε έναν αξιοπρεπή χώρο για τον ελεύθερο χρόνο παιδιών αλλά και γονέων.
Το project αυτό μπορεί βήμα-βήμα να πάει σε πολλές γειτονιές. Οι κάτοικοι κάθε γειτονιάς θα βάζουν την προσωπική τους φροντίδα αλλά και μικρές χορηγίες. Οι επαγγελματίες της πόλης μας,με ανταπόδοση τη διαφήμιση και τη στήριξή τους, θα προσφέρουν χορηγίες για αγορά διαφόρων ειδών (δέντρα,παγκάκια, χρώματα κ.α.).Ο Δήμος με τα μηχανήματα του και το προσωπικό του θα συνεισφέρει στην υλοποίηση σημαντικών θεμάτων. Όλα αυτά η ομάδα μας, η ΣΚΥ-ΔΡΑσις,θα αναλαμβάνει να συντονίζει αλλά φυσικά και θα βοηθάει με την εθελοντική εργασία που τόσο πολύ μας αρέσει.
Για την υλοποίηση αυτού του έργου ευχαριστούμε πάρα-μα πάρα πολύ για της χορηγίες τους, τους επαγγελματίες, που χωρίς αυτούς θα κάναμε λιγότερα πράγματα και είναι οι εξής:
- Ποτουρίδη Αναστάσιο, Αγγειοχειρούργο-Αγγειολόγο,Τσιμισκή 126,Θεσσαλονίκη. Μας προσέφερε το όμορφο παγκάκι πικ-νικ.
- Mavridis Sport,κατάστημα αθλητικών ειδών,1ο χλμ Σκύδρας-Έδεσσας.Μας προσέφερε 2 πινακίδες "Προσοχή,πέρασμα παιδιών".
- Open Care,Οικιακός & επαγγελματικός εξοπλισμός,Μεγάλου Αλεξάνδρου 67, Σκύδρα.Μας προσέφερε 2 κάδους απορριμμάτων.
-Τέχνημα Μετάλλων,Κατασκευαστική μεταλλικών κτιρίων,Ακρολίμνη Κρύας Βρύσης.Μας προσέφερε τα καπάκια αλουμινίου για το δεντράκι με το παγκάκι.
-Επαγγελματία που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.Μας προσέφερε τα δέντρα,σύρμα περίφραξης,πινακίδα "No Parking",διχτάκια,χρώματα.
-Τον Δήμο Σκύδρας για την αποκατάσταση φωτισμού και την απομάκρυνση χωμάτων και χόρτων που καθάρισαν οι εθελοντές.
Όταν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ συνεργαζόμαστε γίνονται όμορφα πράγματα...Πάμε,να υιοθετήσουμε τις γειτονιές μας!!










 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.