Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Απαγγελία όρκου από την αριστούχο όλων Αθανασία Αλατζά από τη Δωροθέα Αλμωπίας



Στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, χθες 17-12-2021, ορκίστηκε απαγγέλλοντας τον όρκο η Αλατζά Αθανασία του Δημητρίου και της Ελένης. Έλαβε το Πτυχίο της με γενικό βαθμό ρεκόρ για τα χρονικά του Πανεπιστημίου 9,27 άριστα!
Μεγάλωσε στη Δωροθέα - Πέλλας, ξεκίνησε τα μαθητικά της χρόνια στο Νηπιαγωγείο και στο 2θέσιο Δημοτικό σχολείο Δωροθέας, συνέχισε στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας και ολοκλήρωσε τα μαθητικά της χρόνια στη 2βάθμια εκπαίδευση στο Γενικό Λύκειο Αριδαίας με γενικό βαθμό 19,5.
Αφού εξετάστηκε επιτυχώς στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 πέρασε 4η στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Της ευχόμαστε πρώτα υγεία, καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες!



 


 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Συγχαρητηρια στην κοπελα...παντα στην κορυφη να ειναι και να αξιοποιησει με τον καλυτερο τροπο το πτυχειο της!! Συγχαρητηρια κσι στους γονεις γιατι εχουν και αυτοι το μεριδιο τους σε αυτην την επιτυχια. Ειναι αξιοι γονεις γιατι καταφεραν να μεγσλωσουν και να περασουν ωραιες αξιες στο πσιδι τους. Μηπως ο πατερας είναι απο την Μηλια? Ρωταω για να ακουστει και αυτο το χωριο που πιθανον γεννησε κσι μεγσλωσε τον πατερα της! Και πσλη ευγε..
    αξια κοπελα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθανασία. Συγχαρητήρια σε σένα προσωπικά και τους γονείς σου. Καλή τύχη στη ζωή σου και πάντα επιτυχίες. Συνεχίζεις την παράδοση των άξιων παιδιών του χωριού μας που λέγεται Δωροθέα. Τ. Ο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο...μπράβο....και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο στο κορίτσι , υπάρχουν εκατοντάδες άλλα παιδιά σαν την κοπελιά ,δεν χρειάζεται όλα στα μανταλάκια και στις φωτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και χρειάζεται να ανακοινώνονται οι αριστούχοι γιατί αποτελεί και έναν ακόμη τρόπο επιβράβευσης. Δεν θα μαθαίνουμε μόνο τους δολοφόνους και τους ψυχασθενείς.
      Πολλά συγχαρητήρια στην κοπέλα και στους γονείς της!!

      Διαγραφή
  5. Τι είναι η διοίκηση επιχειρήσεων;δεν έχω ιδέα απλά ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η επιτυχία θέλει σφιχτή δεμένη οικογένεια.Όχι πολυκοσμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.