Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τμήμα Μεταφορών και Επικοινωνιών της ΠΕ Πέλλας: Μεταβίβαση στο νέο ON LINE σύστημα



ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Κ.Μ. ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ON- LINE ΣΥΣΤΗΜΑ.

 Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το αριθμ. Πρωτ. 339283 -27/11/2021 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που αφορά την διαδικασία μετάβασης στο νέο on-line πληροφοριακό σύστημα, δεν θα μπορούν να διεκπεραιώνονται υποθέσεις στα Τμήματα Αδειών Οδήγησης και & Αδειών Κυκλοφορίας των Υπηρεσιών Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. , από την Παρασκευή 14/1/2022 έως και την Δευτέρα 24/1/2022 . 
Έτσι μέχρι να ολοκληρωθεί η έναρξη της νέας παραγωγικής διαδικασίας , δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε κανένα πληροφοριακό σύστημα που αφορά : Άδειες κυκλοφορίας, άδειες οδήγησης, ειδικές άδειες οδήγησης ΕΔΧ, και Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών. 
Οι Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Κ.Μ. δέχονται αιτήματα για πρωτοκόλληση – κατάθεση δικαιολογητικών , για τις παραπάνω διεργασίες αλλά τα αιτήματα δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν πριν την μετάβαση στο νέο on/line σύστημα η οποία θα λάβει χώρα στις 24/1/2022. 
Οι διαδικασίες του Προγραμματισμού και της διεξαγωγής Θεωρητικών και Πρακτικών εξετάσεων θα πραγματοποιούνται κανονικά κατά το ανωτέρω διάστημα, καθώς και οι υπόλοιπες αρμοδιότητες των υπηρεσιών μας.

ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. αυτό το τμήμα είναι κλειστό εδώ και 2 χρόνια και υπολειτουργεί εδώ και 5, ούτε αετό δεν πετάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι κλειστό; αυτοί πότε ήταν ανοιχτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7έως τις 3 το μεσημέρι, δηλαδή τις ώρες που εσύ κοιμάσαι πεταλουδίτσα μου.

      Διαγραφή
    2. Άκου ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ που εύκολα πιθανόν την κοπανάς από εκεί όπου έπρεπε να βρίσκεσαι και να κάνεις αυτά που είσαι υποχρεωμένος.
      Τι πρέπει να συμπεράνει κάποιος ή πως να αντιδράσει όταν ολόκληρη μέρα προσπαθεί να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με ¨¨κάποια υπηρεσίᨨ και δεν απαντά κανείς στο τηλέφωνο, ξέρεις ο covid είναι βούτυρο στο ψωμί ορισμένων.
      Όταν την επόμενη μέρα αναγκάζεται να βρεθεί έξω από το αντίστοιχο γραφείο και να τεστάρει τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής καλώντας το νούμερο και ακούγοντας το τηλέφωνο να χτυπά μεν, αλλά τους υπαλλήλους να μην απαντάνε.
      Ότα αφού χτυπήσει την πόρτα και μπει στο γραφείο να βλέπει 3 με πρώτη αντίδραση το ερώτημα: Πώς μπαίνετε έτσι μέσα;

      Διαγραφή
    3. Τελικά είναι ανοιχτά ή κλειστά,αφού έκανες τον κόπο να πας ως εκεί;Αν μπεις στη σελίδα της περιφέρειας υπάρχουν τα πάντα που σε αφορούν.Εσύ όμως μόνο στο Σειρηνάκη ξέρεις να μπαίνεις,όχι αλλού.Όσο για το πώς θα μπαίνει κάποιος εκεί μέσα,υπάρχει νομοθεσία.Μήπως το μπέρδεψες με το σπίτι σου καλή μου;

      Διαγραφή
    4. Τελικά είναι μέσα στο γραφειο η την έχουν κοπανησει; Όταν τελικά μπαίνεις στο γραφείο με τι μάσκα στο πηγούνι ανασαινωντας στο λαιμό του πολίτη που εκείνη την στιγμή εξυπηρετειται, διακοπτωντας τον, τι διαπιστώνεις; Μήπως ότι τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς γιατί όλοι θελουν η "δουλεια" τους να γίνει τηλεφωνικα και χωρίς τα απαραίτητα εγγραφα; Αν απαντούν μόνο στα τηλέφωνα ποτέ θα εξυπηρετηθουν οι πολίτες; Και τελικά αφού έχεις διακόψει τον συμπολίτη σου και απαιτείς να διεκπαιρεωθει το αίτημα σου αυθημερόν και κατά προτεραιότητα και λαμβάνεις την απάντηση ότι θα γίνουν όλα με την σειρά τους, μήπως αναζητήσεις το γνωστό "βύσμα" γιατί έχεις μεγαλώσει μ'αυτη την νοοτροπία;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.