Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ στη Φλώρινα αισθητός και στην Πέλλα



Ισχυρός σεισμός 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (23:44΄) έξι χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Φλώρινας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στην Πέλλα και ευρύτερα στην Βόρεια Ελλάδα καθώς επίσης στην Κέρκυρα, Καρδίτσα, Λάρισα.


Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 8 χλμ βόρειο-βορειοδυτικά της Φλώρινας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χλμ.

Σεισμική δόνηση 5,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που χαρακτηρίζεται «ισχυρή», σημειώθηκε στις 23:43 χθες Κυριακή με το επίκεντρο να εντοπίζεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων δυτικά της πόλης της Φλώρινας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησαν τρεις μετασεισμοί (3,5 Ρίχτερ, 3,5 Ρίχτερ και 4,1 Ρίχτερ).
Οι κάτοικοι ανήσυχοι έχουν βγει στους δρόμους.
 
 

Η στιγμή του σεισμού:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Αισθητός και με μεγάλη διάρκεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η κάτοικοι βγήκαν στις πλατείες χωρίς μέτρα προστασίας χωρίς μάσκες δεν είναι δυνατόν η αστυνομία τη κάνει πρέπει να κόβει κλείσεις. Χαχαχαχαχα όλα τα πρόβατα στη σειρά καλά μας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο μ@λ@κ@ς πεθαινεις.......

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να ντρεπεσαι

      Διαγραφή
    3. Είσαι μέγας ηλ@@@@@ος χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια

      Διαγραφή
    4. ¨οταν γίνεται σεισμός,πλημμύρα ή πυρκαιά ,πρώτα κοιτας νασωσεις την οικογένεια σου με ασφάλεια! Οι μάσκες κτλ έρχονται δεύτερα στο μυαλό σου! Αλλά όταν έχεις το γκαντέμη πρωθυπουργό,τα ξεχνάς όλα!

      Διαγραφή
    5. θέλουμε πινόκιο για πρωθυπουργό χαχαχα ,ο ερντογάν θα είχε φτάσει στον Ακρόπολη .Ελα ζαίε πάμε μαζί . Ενα και ένα κάνουν δύο , δύο και δύο κάνουν τέσσερα ,μπας και μάθεις τίποτα γιατί στο σχολείο μόνο καταλήψεις ήσουνα σαν τον πινόκιο .

      Διαγραφή
    6. Ο Αλέξης που αποκαλείς Πινόκιο ούφο είναι σταθερός στο 32%.
      Ο τουρίστας που τα έχει κάνει μπάχαλο παντού, όμως παντού, έφτασε στο 18%, εύχομαι και στο 3%.
      Τωρα τρώνε με 15 μασέλες γίδι, γιατί σου λέει ποτέ θα ξαναβγουμε, ότι προλάβουμε.
      Εσύ Ρουφα τ αβγός.

      Διαγραφή
  3. Αν ξαναγίνει σεισμός εσύ να πάρεις την μάσκα σου και το κουβαδακι σου. Σύμφωνα με την ελληνική γραμματική η λέξη κλήση είναι με ΗΤΑ. Με έψιλον γιώτα να κλείσεις την πόρτα και να βγεις έξω. 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.