Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο στην εστίαση



Ανακοινώσεις παραχώρησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την άρση μέρους των μέτρων έναντι της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως εξήγησε, με την άνοδο των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον είχαν ληφθεί μέτρα περιορισμού της διασποράς.

Πλέον, με εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων αποφασίστηκε η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων, ως ακολούθως:
  • επανέρχεται η μουσική και το κανονικό ωράριο λειτουργίας στην εστίαση, ωστόσο θα αφορά καθήμενους πελάτες
  • ο αριθμός θεατών στα γήπεδα παραμένει ως έχει, ωστόσο το τι θα αλλάξει θα επαναπροσδιοριστεί την επόμενη εβδομάδα
  • δίδεται παράταση ως προς την ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού έως τις 7/2, λόγω του ότι πολίτες ανέβαλλαν τους εμβολιασμούς τους λόγω της κακοκαιρίας
 Δείτε ολόκληρη την ενημέρωση από τον κ. Πλεύρη: 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

18 comments:

  1. τον κακό σας τον καιρό! Μέχρι προχθές ρεκόρ θανατων !113 σε μία ημέρα! Πρέπει να ξημερώνονται τα κωλόμπαρα, με την νεολαία για "αναμετάδοση" του κορονωιού; Θα φάτε μεγάλο κάζο στις εκλογές, γιατί η έπαρση και η αλαζονεία της εξουσίας πρέπει να τιμωρήται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έχουμε γραμμένους στα χ-δια μας, θα απαντούσαν.
      Έτσι και αλλιώς κοπάδι έχουμε απέναντι μας

      Διαγραφή
  2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ27 Ιανουαρίου 2022 στις 6:39 μ.μ.

    Με τέτοια επιτυχή διαχείριση της πανδημίας κακώς απελευθερώνει μόνο την μουσική και το ωράριο στην εστίαση. Πρέπει να τα αφήσει όλα χύμα στο κύμα γιατί ο αριθμός διασωληνωμενων και νεκρών δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που δεν έχει προτείνει η επιτροπή των "σοφών" είναι να μείνουν μέσα στα σπίτια τους οι εμβολιασμενοι και να κυκλοφορούν μονον οι ανεμβολιαστοι δίχως μάσκες, δίχως περιορισμούς και κυρίως με υποχρεωτικά κορονοπαρτυ. Είναι ο μοναδικός τρόπος ανοσίας πληθυσμού. Απίστευτος ο Θάνος με τις προσαρμοσμένες νεοφιλελευθερες απόψεις που άρχισε να εφαρμόζει τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναδιάβασε τι έγραψες και πάνε κοιταξου

      Διαγραφή
    2. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ28 Ιανουαρίου 2022 στις 5:16 μ.μ.

      Ρε φίλε 10"40 αφού δεν σε κόβει το ρημαδι γιατί απαντάς σε ένα σχόλιο που δεν κατάλαβες και από ότι αντιλαμβάνομαι δεν θα το καταλάβεις όσες φορές κι αν το διαβάσεις.Πιθανον να ήσουν καλός στην πυρηνική φυσική γιατί από θεωρητικά δεν σε κόβω να το χεις.Θελει και λίγο κάτι παραπάνω από ότι διαθέτεις.Αλλος πρέπει να κοιταχθει και όχι εγώ.Εχεις καθρέφτη γιατί χιούμορ δεν διαθέτεις;

      Διαγραφή
  3. Πρέπει σιγά σιγά να γίνουν όλα ελεύθερα το 70% έχει εμβολιαστεί οι άλλοι 30 % πρόβλημα τους, πρέπει να τελειώσουν όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι πρωτόγνωρη μια τέτοιου είδους απόφαση από μια Κυβέρνηση που αντιμετωπίζει τους πολίτες ως όχλο, ως αγέλη και όχι ως φυσικά πρόσωπα. Σταχυολογωντας και δίχως πολλά λόγια αποτελεί μια απόφαση άθλια που δεν σέβεται τους κατά συρροή θανάτους, τις αυξημένες διασωληνωσεις και τα υπέρογκα κρούσματα με αυξημένο αριθμό θετικοτητας. Αυτοί δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν έναν προαναγγελλομενο χιόνια, τις φωτιές και τις πλημμύρες και θα αντιμετωπίσουν την πανδημία; Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο και για όλα φταίει ο Χατζηπετρης. Τα ίδια ζήσαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τις οικουμενικές κυβερνήσεις. Παθογένειες δηλαδή που αντί να διορθώνονται, γίνονται αιτίες για τραγελαφικές συγκρούσεις στο Κοινοβούλιο, προτάσεις μομφής δίχως νόημα και συμφωνίες που θα τις δούμε μπροστά μας στις επόμενες εκλογές. Μια ωραία συγκυβέρνηση από μια τριπλέτα σαν αυτή του πρώην ΠΟΚ για όσους ξέρουν από ποδόσφαιρο. Ο μόνος που τους λείπει για να ηγηθεί ως πρωθυπουργός είναι ο αρχηγός της παράγκας Βίκτωρας Μητρόπουλος. Οι υπόλοιπες εξουσίες είναι τύπου Σπαθα, Κανσαφερη και Βοριά που έδιναν πέναλτυ από το κέντρο όταν ο Αλεξανδρής έβαζε τρικλοποδιά στον εαυτό του. Υπαίτιοι όλοι εμείς οι απολιτικ ψηφοφόροι που ακόμη δεν πήραμε είδηση τι μας περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο Τζόκερ αλλά πολύ ΠΑΟΚ. Έχεις δίκιο φίλε, ετσι είναι αλλά τα βόδια δεν το καταλαβαίνουν.Τα νέα μέτρα είναι για μπαμπουίνους.

      Διαγραφή
    2. Όλοι εσείς που συνεχώς μόνο κρίνετε, έχετε αναλογιστεί το δικό μας μερίδιο ευθύνης; Από την καραντίνα μέχρι και σήμερα ότι μέτρα βγαίνουν ο πολίτης δεν τα τήρησε ποτέ. Πριν κατηγορήσετε την κυβέρνηση κοιτάξτε λίγο τα μούτρα σας στον καθρέφτη και ξεκινήστε με τον εαυτό σας.

      Διαγραφή
  5. Πέφτει ο κουλης και τα αφήνει όλα ελεύθερα μέχρι το Πάσχα που θα έχει εκλογές ακόμα και τα πιστοποιητικά θα τα πάρει μαζί του ο σκοπός επετεύχθη. Αντε για πρόβατα πάλι στο κουλή. Ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κούλη για κάτι τέτοιους θα σε ψηφίσω. Γουστάρω να γλεντας την αναρχία

      Διαγραφή
  6. Όλη η Ευρώπη σιγά σιγά τα αφήνει όλα ελεύθερα, ο κόσμος έχει εμβολιαστεί σε μεγάλο ποσοστό το ίδιο θα κάνει και η χώρα μας, ο ιός θα απασχολεί περισσότερο τους ψεκασμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί, αυτοί κατά 90% θα μπαίνουν στα νοσοκομεία και στις μεθ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς υπάρχουν επιστήμονες σαν και εσένα.
      Είδαμε κυριως ποιοι κολλούσαν την Ο.
      Αλλά τι να πεις εμάς λέτε ψεκασμένους που δεν έχουμε εμβολιαστεί ενώ εμείς σας αφήνουμε να κάνετε ότι θέλετε. Αποφασίσατε να κάνετε εμβόλιο ωραία καλά κάνετε έχετε ακούσει κανέναν ανεμβολιαστο να σχολιάζει τους εμβολιασμένους; ΟΧΙ. Αντιθέτως όμως οι εμβολιασμένοι θα τους φάτε τους ανεμβολιαστους. Και μη μου πείτε ότι εμεις φταίμε για την υπέρ μετάδοση γιατί εμεις τα Χριστούγεννα κάτσαμε σπιτάκι μας. Μετά τα Χριστούγεννα έγινε εξαρση.

      Διαγραφή
    2. 09:35 μάλλον ζεις σε άλλη χώρα. Φυσικά και έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης (αν όχι το μεγαλύτερο) οι ανεμβολιαστοι που κυκλοφορούν όπου θελουν με πλαστά πιστοποιητικά και μετά κουνάνε και το δάχτυλο επειδή έχει κρούσματα. Αν δεν είναι ψεκασμός αυτό τότε τι είναι;

      Διαγραφή
    3. 9:35 π.μ. ρε φίλε εσείς ΤΩΡΑ ΘΑ έχετε το πρόβλημα με δικούς σας είναι γεμάτες οι μεθ να μην πω και τι άλλο,έλεος σας βαρεθήκαμε θέλεις να κάνεις το εμβόλιο καλός, δεν θέλεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ όλη η ευρωπη σε λίγο θα κυκλοφορεί ελεύθερα εσυ να κρύβεσαι να μην κολλήσεις, περαστικά σου.

      Διαγραφή
  7. Το πρόβλημα το έχουν οι ψεκ εμεις και να κολλήσουμε θα είναι σαν ενα απλό κρύωμα για μένα ολα ανοιχτά για όλους, όσοι δεν έχουν κάνει τα εμβόλια ...ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάναμε τις επιλογές μας από εδώ και πέρα σιγά σιγά θα είναι όλα ελεύθερα, αυτοί που δεν εμβολιάστηκαν στις τρύπες τους για περισσότερη ασφάλεια, για εμάς να προσέχουμε λίγο περισσότερο και όλα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.