Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης



Ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε εκτάκτως το λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής και μετά από μία σφοδρότατη κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό κατέθεσε πρόταση μομφής, λέγοντας «να φύγετε κύριοι της κυβέρνησης, γιατί δεν αξίζει στην κοινωνία και στη χώρα αυτή η παρακμή. Ζήτησα εκτάκτως το λόγο για να καταθέσω πρόταση μομφής εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε επίσης λόγο για ερντογανοποίηση και ορμπανοποίηση της πολιτικής ζωής, σημειώνοντας πως η κοινωνία δεν μπορεί πια να περιμένει τίποτα από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 
“Δεν πάει άλλο με την ανάλγητη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη” σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει, το συντομότερο δυνατό, πριν να είναι πολύ αργά για την κοινωνία, τη χώρα, τη Δημοκρατία, για όλους μας. 
“Να φύγετε γιατί έχετε κοστίσει και συνεχίζετε να κοστίζετε ακριβά, σε χρήμα, ζωές, σε δικαιώματα, σε φόβο και ανασφάλεια. Δεν αξίζει σε αυτή τη χώρα τόση παρακμή”.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Πάει βουρ για 3ος ο Αλέξης,κουλη ρίξε την κυβέρνηση για να δει ο ψεύτης τι θα πει ΠΑΣΟΚ ξανά στο 4 % θα πάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάπου μεσα λεει ''εναντίον της χειρότερης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά'' ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ 11% ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 11% σύμφωνα με τον Σκάι η το Μέγκα του πραγματικού πρωθυπουργόυ;

      Διαγραφή
    2. ΤΟΥ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Ο Τσίπρας με την κλίκα του , αφού σπίλωσαν το όνομα και την "χάρη" της Αριστεράς , αφού την ξεγύμνωσαν από ιδεολογικές επιδαψιλεύσεις αποδεικνύοντας την ανικανότητα και την επικινδυνότητα των για την Κοινωνία και την Δημοκρατία, προσπαθεί με δημαγωγικές κορώνες να περισώσει οτιδήποτε (εάν) σώζεται.. Μάταιος κόπος , αλλά θα μας χαρίσει κάποιες στιγμές γέλιου κα χαράς (που σωθήκαμε από αυτούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγνοια κινδύνου έχει ο μικρός Αλέξης οδεύουν προς την βάση του 3% ας γίνουν εκλογές να γελάσουμε με την παρέα των ψευτοαριστερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε όλους εσάς τουε παραπάνω καλύτερα να μην γίνουν εκλογές γιατι παλι Κουλη θα ψηφησετε και ξανα μανα υα ίδια. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ με τα μυαλα που βγάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δίνει παράταση ζωής σε μια ξεψυχησμενη κυβέρνηση, εντολές εκτελεί,όπως άλλωστε και ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε αλεξη μια φορά μας κορόιδεψες και μάλιστα χοντρά τράβα τώρα στο 5% να βάλεις μυαλό, ο ανδρουλακης θα σε αντικαταστήσει στην ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 700 νεκρούς σας πείραξε ο τσιπρας από εσάς τραβάει ο λαός ότι τραβάει είστε τόσο κοντοφθαλμοι δεν βλέπετε δίπλα σας ότι έχει καταργηθεί η δημοκρατια ότι έχουν θησαυρισει οι υμετεροι, ότι είναι παντελώς ανίκανοι. Τέτοιες που είστε τέτοια σας αξίζουν. Τελείως ανεγκέφαλοι μέχρι και με το χιόνι έπνιξαν την χώρα. Συνεχίστε έτσι άξιοι της μοίρας μας, τέτοιους δουλικους θέλει η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση που ξεζουμισε τα πάντα για όφελος λίγων.

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει άνθρωπος με μυαλό να ψηφίσει τσιπρα πλάκα με κάνεις,Ανδρουλάκης δαγκωτό θα πάει η κέντρο αριστερά απέκτησε και άλλον διεκδικητή, σε εσάς καλό 4%.

      Διαγραφή
  8. Ο τυφλός έκανε πρόταση μομφής στον μονόφθαλμο! ρε αλ6 είπαμε δεν έχουμε μνήμη άλλα όχι και χρυσόψαρου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς έχετε μνήμη χειρότερη από του χρυσόψαρου. Δεν βλέπετε τα χάλια τους λογαριασμούς την ακρίβεια τίποτε. Καλά να πάθουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Όταν μια κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο και μερικοί από σας την ξανά ψηφίζουν μόνο ηλιθιοι μπορεί να είναι, η τυφλοί.

      Διαγραφή
  9. Τσίπρας με Τζάκρη χαααχαχαααα θα ανάψουν τα φουγάρα.θα ψηφίζουν ότι πετάει χααχχαααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα σχόλια έκανες μέχρι τώρα σε αυτήν την ανάρτηση;;;Μπραβο σε σένα και στον Κουλή για όλα αυτά που κάνετε για μας!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.