Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοινωνία σε Κίνηση: Απουσιάζει ο Δήμος Έδεσσας από τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού



Σε ανακοίνωση- καταγγελία σχετικά με την "απουσία" του Δήμου Έδεσσας από τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3Κ/2018 και 13Κ/2021 για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε ΟΤΑ, προχώρησε η παράταξη "Κοινωνία σε Κίνηση":  

"Τι κοινό έχουν οι προκηρύξεις 3Κ/2018 και 13Κ/2021, οι δύο μεγαλύτερες διαδικασίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού σε ΟΤΑ Α’ & Β’  βαθμού στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια;
Καμία από τις συνολικά 9.634 θέσεις δεν αφορά στον Δήμο Έδεσσας!
Όταν όλοι οι Δήμοι της χώρας διαμαρτύρονται για την αποψίλωση των υπηρεσιών τους και απαιτούν άμεσα προσλήψεις, κατανοώντας ότι μόνο οι επαρκώς στελεχωμένες με μέσα και προσωπικό υπηρεσίες μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά υπέρ των δημοτών τους, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ.Γιάννου συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα.
Η δική του επιλογή είναι να επενδύσει το μέλλον της πόλης σε απευθείας αναθέσεις πάσης φύσεως μόνο σε ιδιώτες, φροντίζοντας με ιδιαίτερη επιμέλεια να μην προέρχονται από το επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό της περιοχής μας.
Με αυτόν τον τρόπο, εκατοντάδες μελέτες ανατέθηκαν σε γραφεία εκτός Δήμου, ενώ το κόστος της καθαριότητας υπερδιπλασιάστηκε.
Τελικά, είναι επικίνδυνη προχειρότητα ή πονηρή αδιαφορία;
Την ίδια ώρα, η πόλη υποφέρει από ανεργία και εγκατάλειψη.
Τα αποτελέσματα της απογραφής του 2021 που θα ανακοινωθούν σύντομα, όσο τρομακτικά κι αν είναι, δεν θα αποτελούν έκπληξη για κανέναν μας, γιατί είναι ήδη ορατά. Είναι η κατάληξη της διαδρομής που ο κ.Γιάννου και η παράταξή του επέλεξαν για να ακολουθήσουν.
Στο τέλος της θητείας τους θα παραδώσουν μια πόλη μικρότερη και φτωχότερη."
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

17 comments:

  1. ρε σύντροφε 280 άτομα!!!!! είναι μόνιμα στον δήμο και άλλους θέλεις πας καλαααααααα, τελευταία με το έτσι θέλω και δικαστήρια βολέψατε ( το κόμμα σου) 25 άτομα άπο τους καταρράκτες που τώρα τα ξύνουν στον δήμο παρέα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος Σκύδρας να δείτε.Μόνο με αγροτόδρομους ασχολείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους πληρώνετε εσείς τουσ τεμπέληδες.αν πας στον δήμο ο ένας πάνω στον άλλων είναι και χωρίς αντικείμενο .θέλετε προσλήψεις,αυτού από τους καταρράκτες τι τους κρατάτε στα σκουπίδια άντε ποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόταση του Δημητριάδη ήταν το προσωπικό των καταρρακτών να ενισχύσει την καθαριότητα αλλά
      Ο δήμαρχος μετρούσε τα ψηλακια τους και σεις μαυρίσατε Δημητριάδη στις προηγούμενες εκλογές και δήμαρχος λέει ότι ο κόσμος στηρίζει τις επιλογές του και τον κρίνει στις κάλπες.

      Διαγραφή
    2. απο την πρωτη στιγμη που πατησαν στο δημο αυτοι οι 17 οι περισσοτεροι ειπαν δεν ξερουμε υπολογιστες κτλ και ηταν απροθυμοι να κανουν οτιδηοπτε...μιλαμε προκλητικα αδιαφοροι...και σιγα μην καταδεχοντουσαν να μασουν σκουπιδια η να καθαρισουν δρομους..δεν καταλαβες καλα...

      Διαγραφή
  4. Εχω μια απορία στην επιχείριση σου γιατί δεν παίρνεις άλλα 10 άτομα να τα βάλεις να δουλεύουν; εκεί πληρώνεις εσύ αλλά στο δήμο... βάλτε άλλα 100 -200 άτομα πληρώνουν άλλοι! με τέτοια μυαλά γιαννη την άλλη φορά 3ος θα βγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΚΕΔΕ είναι μάλλον άσχετη με το θέμα κι βάζει πρώτη προτεραιότητα την πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού;;;
    Αν κάποιοι όπως υποστηρίζεις δεν δουλεύουν στον Δήμο σημαίνει ότι αυτοι που εκλέχθηκαν δεν τους ελέγχουν επομένως δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.
    Τέλος για την 3κ όπου η Πέλλα έχει κριτήριο εντοπιότητας δεκάδες εδεσσαιοι έκαναν τα χαρτιά τους και προσλήφθηκαν σε άλλους δήμους και τώρα παρακαλάνε να πάρουν μετάθεση, ήδη έχουμε δύο τρεις που ήρθαν στο δήμο, αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να ταλαιπωρηθουν να ξεσπιτωθουν και τελικά να έρθουν πίσω στον δήμο επειδή η τέλεια διοίκηση μας δεν πρόβλεψε ότι σε λίγα χρόνια θα έχει κενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος απ' την αρχή της θητείας του έδειξε ότι δεν θέλει προσωπικό και το τηρεί..... τουλάχιστον σε αυτό είναι απόλυτα συνεπής.... Άλλωστε και ο ίδιος πριν γίνει δήμαρχος στο δημόσιο δουλευε και ξέρει τι μπαχαλο επικρατεί με τους υπαλλήλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που δούλευε δεν μπορείς να κατηγορείς πως κάθονται. Ειδικά τώρα τρέχουν και δεν φτανουν!

      Διαγραφή
  7. Εκεί στην είσοδο
    στην Δήμαρχεια γινετε χαμός από υπαλλήλους που κάνουν τσιγάρο άραγε ποιο είναι το αντικείμενο τουσ;τουλάχιστον κρύψτε τους.α και παρακαλώ όχι τσιγάρο στην είσοδο χτυπάει άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντί να διώξουν εργαζόμενους απο τον δήμο ( υπάρχουν άτομα που δουλεύουν πραγματικά άλλα εχει και πολλούς με χαζό αντικείμενο ) να πάρουν και άλλους ρε τσεπκετζη; με αυτά τα μυαλά θα σε περάσει και ο Ρισαφης ,θα μου πεις εσύ τους πληρώνεις. Παντός κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου χάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πόλους χωρισ καθόλου αντικείμενο,απόλυτος χωρισ αντικείμενο.ντροπη τουσ

      Διαγραφή
  9. Αυτό το παιδί από πατάτα σε πατάτα πάει! τι το θες και το ανοίγεις το ρημάδι για μόνιμες προσλήψεις όταν αυτούς που έχουν δεν ξέρουν που να τους βάλουν, θα μας κατσικωθει ο γιαννου για άλλα 10 χρόνια με τα χαζά που κάνετε ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τσεπκεντζη κλπ πάρτε τους στις επιχειρήσεις σας και να τους πληρώνετε από την τσέπη σας,.αλλά έτσι σας είπε να πείτε η κυρία ότι πετάει ψηφίζετε και αυτά λέτε ου να μου χαθείτε ξεφτυλεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε χαμενε με ξένα λεφτά κάνεις τον μαγκα παρτους στο μαγαζί σού,τι είναι ο δήμος; συνέχισε καλά τα πας σε λίγο μόνος θα μείνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εδω ενας απο αυτους των καταρρακτων του οποιου η γυναικα κατεβηκε μαζι σου το παιζει και συνδικαλίστης της ΠΟΕ - ΟΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δέκα χρόνια ένα οργανόγραμμα δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μόνο ψηφαλακια βλέπουν στους υπαλλήλους και στους ειδικούς συνεργάτες γιατί να τους χωρίσουν και να γίνουν καλοί να χάσουν κάνα ψήφο. Όλα στον αυτόματο πιλότο Αλί και τρις Αλί σε αυτόν που θα αναλάβει αυτό το μπαχάλο. Δεν είναι τυχαίο ότι 90% υπαλλήλων στηρίζει Γιάννου, βρήκαν και κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.