Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Πήγε για καφέ με πιστοποιητικό άλλου



Στη σύλληψη ενός ατόμου που μπήκε σε καφετερία στην Αριδαία με πιστοποιητικό άλλου προσώπου, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές.
Επιπλέον, στον πελάτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη τους καταστήματος. Μάλιστα το μαγαζί σφραγίστηκε για 15 ημέρες.

Πρόστιμα και συλλήψεις σημειώθηκαν και σε Ημαθία και Πιερία για παραβίαση των μέτρων περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα, στην Πιερία συνελήφθη προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ πρόστιμο αλλά και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας, για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας.
Στην Ημαθία επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για χρήση μουσικής.
Βεβαιώθηκαν 8 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες καταστημάτων και 15 πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, πλην Θεσσαλονίκης.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΓΙΝΕΣ ΡΟΜΠΑ, ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ;
    ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ;
    ΠΑΝΕ ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΟΛΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ
    ΞΕΧΑΣΑ, ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ 150 € Ή ΚΑΠΟΙΑ GB ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΏς ΓΙΑ ΤΟΥς ΗΛΊΘΙΟΥς ΔΕΝ ΕΦΗΎΡΕ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ ,ΕΜΒΌΛΙΟ,ΟΎΤΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ ΙΌ! Είτε με ξενο πιστοποιητικό εμβολιασμού ,είτε με δικό του ο ηλίθιος δεν παύει να είναι ηλίθιος:Αλλά η φύσυν έχει την δύναμη τηης αυτοκάθαρσης ! ποιοί πεθαίνουν στην πλειοψηφεία;Οι αντιεμβολιαστές-αρνητές ,και λοιποί ανεγκέφαλοι ξερόλες

      Διαγραφή
    2. Μάλιστα
      Εδώ βλέπουμε ένα πρωτεύον να λέει αρλουμπες για μια μπανάνα

      Διαγραφή
    3. Να πάρουμε τα πράγματα σοβαρα.
      Όταν λες
      ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΦΕ;
      Κάτι τέτοια λένε κάτι Ορκ του άρθρου 120 που το παίζουν όργανα της τάξεως, αστυνομικοί, εισαγγελείς, εφοριακόι κλπ κλπ.
      Κανονικά
      Εσάς θα έπρεπε να σας μπολιάζουν με σκοπό την στείρωση

      Διαγραφή
    4. Για να καταλάβεις πόσο επικίνδυνοι είστε όλοι οι ψεκασμενοι 1:21.

      Διαγραφή
    5. Γιατί φωνασκούν όλοι οι εμβολιασμένοι;
      Δεν θωρακίσατε την υγεία σας και δεν κερδίσατε την ελευθερία σας;
      Αφήστε τον άλλο να υποστεί τις συνέπειες της πράξης του και να φάει πρόστιμο. Τόσο μυαλό έχει.

      Διαγραφή
    6. 4:28 σοβαρεψου! τι φταιει η επιχειρηση αν μπαινει μεσα με ψευτικο πιστοποιητικο; ολοι εσεις οι ψεκασμενοι που τους δικαιλογειτε ειστε εξισου επικινδυνοι. Μια επιχειρηση εκλεισε για 15 μερες! Ελευθερια οσο δημιουργουν οι ψεκες προβλημα δε θα εχουμε ποτε

      Διαγραφή
    7. Πολλοί μας έχουν πει της βλακείες που μας γράφεις 1:21 ... Κάποιοι με το μυαλό το δικό σου ήταν τυχεροι και δεν κόλλησαν ..κάποιοι άλλοι όμως σαν και τα μούτρα σου κόλλησαν και μετά μέσα από το νοσοκομείο τους ακούσαμε να λένε πως κάνανε βλακεία που δεν κάνανε το εμβόλιο.. Δυστυχώς εσείς οι αρνητές του κω..ου ξυπνάτε μονο όταν μπειτε μέσα και τα κάνετε πάνω σας απ'τον φόβο..

      Διαγραφή
  2. Ξεσκιστετον τον ηλίθιο. 5000 πρόστιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1:21 μ.μ. είμαι υπέρ της διατήρηση σου εσένα και τους ομοίους σου, δεν πρέπει να αφανιστείτε, άξιοι συνεχιστές του ανθρώπου των σπηλαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε αντε στο γεροδιαβολο...εχουμε φτασει να ποινικοποιουμε την εξοδο για καφε και καποιο να λενε μπραβο.Χαζεψαν ολοι.Φωλιασε βαθεια ο φοβος για την ζωουλα μας απο τους κουραδοκουβαδες που λεγονται καναλια.Ελευθερια θελει ο κοσμος οχι πιστοποιητικα,προστιμα και τρομο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σσσσσσσ, μη φωνάζεις και ξυπνήσει κανένας.
      Άφησέ τους στην νιρβάνα τους ή στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο τους.
      Είναι ελεύθεροι κρατώντας στο χέρι τους τις χειροπέδες, κινητό λέγεται, χωρίς να τις φοράνε και είναι έτοιμοι να το επιδείξουν όπου και όταν του ζητηθεί μόλις δώσει το σύνθημα ο Εισαγγελάτος και άλλοι όπως αυτόν

      Διαγραφή
    2. Η βλακεία θα έπρεπε να ποινικοποιείται σε αυτή τη χώρα και άτομα σαν εσάς επρεπε να τους βάζουν μέσα και να τρώνε ξύλο! Το λόγο τον ξέρετε δε θα ρωτάτε. Ελευθερία με τέτοια μυαλά σαν τα δικά σας δε μας αξίζει.

      Διαγραφή
  5. κοιτάτε τον δένδρο και χάνεται το δάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το κάπνισμα παντός τι γλύτωσε που όσοι θέλουν καπνίζουν μέσα στο μαγαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια φορά μαλακας για πάντα μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα μαγαζιά παντός δεν πρέπει να τα ρίχνουν πρόστιμα η δουλειά του ελέγχου είναι της αστυνομίας.εσας τους μπολιασμενος πως σας φαίνεται που είστε ελεύθεροι στις 12 σπίτι και με μάσκα?και μην ξεχάσω δείτε πόσοι πεθαίνουν σαν ζόμπι από το μπολι και στα νοσοκομεία δεν πεθαίνουν ανεμβολιαστοι από τον ιό πεθαίνουν από βρόμικου οξυγόνο και χιλιάδες μικρόβια που τους ισχωρουν στα πνευμονια ζώα και κανείς δεν πρέπει να πληρώνει τεστ και μλκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα
      Να και κάτι καινούργιο.
      Οι μπολοαμενοι γίνονται ζόμπι και πεθαίνουν στα νοσοκομεία,ενώ οι οι καθαροί ανεμβολιαστοι πεθαίνουν από βρώμικο οξυγόνο και άλλες ύποπτες ουσίες που τους βάζουν με το οξυγόνο....

      Τι λε παιδάκι μου.....

      Για πες μας κι άλλα.
      Πότε θα γίνει η άνοδος η άνοδος των ΕΛ ,για τα Νεφελίμ και τα ελοχιμ.και την διαμάχη καλού και κακού,για την μέση γη και τα χόμπιτ.
      Τον φλας Γκόρντον,την άκρη της γης,τον ναυτίλο και τις 1000 λεύγες κάτω από την θάλασσα....
      Διασκεδάζω άφαντα με θεωρίες συνομωσίας εμπλουτισμένες με επιστημονική φαντασία και μεσαιωνική αντίληψη

      Διαγραφή
  9. Ποιο μαγαζί είναι ρε παιδια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.