Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκλεψαν τις εισπράξεις της ημερήσιας έναρξης από τα Λουτρά Πόζαρ



Ξημερώματα της Πέμπτης τρεις δράστες μπήκαν στο Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο της Λουτρόπολης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό της ημερήσιας είσπραξης των ταμείων. Εκείνη την ώρα ήταν κλειστές οι εγκαταστάσεις όπως αναφέρει η ανακοίνωση της επιχείρησης και δεν προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Το περιστατικό ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Δεν ηταν οι εισπράξεις,το αρχικό της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος σας ειχα και για σοβαρο site.Αρθρο κλικ μπαιτ 🤮 τα λεφτα που αφηνουν σαν ταμειο για το επόμενο πρωι πηραν δηλαδη μικρο ποσό.Και όχι τις εισπράξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισπράξεις ημερήσιας ΕΝΑΡΞΗΣ λέει το άρθρο. Εκτός αν αυτά τα λεφτά φύτρωσαν εκεί και δεν είναι εισπράξεις. Εσύ τα έδωσες 7:16;

      Διαγραφή
  3. Αλαγη διοικητή αστυνομιας ποτε θ γινει ρε παιδιά μπας κ αλλαξει κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι ή κυρίες μας ενδιαφέρει το πόσο μεγάλο ή μικρό ήταν το ποσό που έκλεψαν ή ότι κλέφτες μπήκαν στο Αλεξανδρειο υδροθεραπευτηριο κ έκλεψαν; το δάσος παιδιά το δάσος. Το δέντρο το βλέπουν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.