Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η απόλυτη Αναζωογόνηση του Κινητήρα σας! (φωτο)Η τεχνολογία καθαρισμού κινητήρων εσωτερικής καύσης EngineCarbonClean, με περισσότερα από 240 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως, παρέχεται  και στους Ν. Πέλλας και Ημαθίας!

Η κορυφαία τεχνολογία των συστημάτων EngineCarbonCleanπαράγει μόνο καθαρό υδρογόνο και καθαρό οξυγόνο για τον καθαρισμό οποιουδήποτε κινητήρα εσωτερικής καύσης, από συσσωρεύσεις και επικαθίσεις άνθρακα.
Είναι κατάλληληγια κάθε βενζινοκίνητο, πετρελαιοκίνητο και υγραεριοκίνητο κινητήρα από μοτοσυκλέτες και επιβατηγά, φορτηγά και λεωφορεία, γεωργικά μηχανήματα και μηχανήματα έργου έως γεννήτριες ισχύος και πλοία.

Η αναζωογόνηση των κινητήρων γίνεται με μη επεμβατικό τρόπο, χωρίς αποσυναρμολόγηση μηχανικών μερών, χωρίς την χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών, με ασφάλεια και με απολύτως οικολογικό τρόπο.

ΗEngineCarbonClean είναι πιστοποιημένη με CE, EMC και ISO/AS,  διαθέτει διακρίβωση αποτελεσμάτων μείωσης καπνού και εκπομπής ρύπων, διακρίβωση παραγόμενων αερίων, δηλώσεις κατασκευαστών όπως Cummins, DAF και Scania. 
Τα συστήματα EngineCarbonCleanκατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε τον κινητήρα σας να “αναπνεύσει” πιο εύκολα για να σας επιστρέψει όσα έχετε χάσει με την πάροδο του χρόνου, πετυχαίνοντας:
Επαναφορά της Ισχύος και Επιδόσεων 
Οικονομία καυσίμων
Μείωση Εκπομπών Ρύπων
Πρόληψη Δαπανηρών Επισκευών

Διατηρήστε τον κινητήρα σας καθαρό, ήσυχο και αποδοτικό, επιμηκύνοντας την διάρκεια “ζωής” του!
Καθαρότερος κινητήρας,σημαίνει μικρότερη κατανάλωση ανά χιλιόμετρο!

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ν.Πέλλας και Ημαθίας:
Ταρασίδης Ανδρέας, Μιαούλη 10, Αριδαία.
Ερχόμαστε στον χώρο σας!
Για ραντεβού καλέστε: 2384309043 & 6945667710

anazk

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.