Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπός - Καβάλα 1-1



Την Καβάλα υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας ο Αλμωπός για την 24η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της BETSSON Super League 2.

Ο Αλμωπός ξεκίνησε δυνατά έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης, μάλιστα η ομάδα είχε καλή ευκαιρία με τον Χρήστο Ρόβα στο 4ο λεπτό όταν και βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καβάλας.

Στο 8ο λεπτό ο Δημήτρης Σουλιώτης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφυλλάκη. Ο υψηλόσωμος αμυντικός κέρδισε την εναέρια μονομαχία και άνοιξε το σκορ.

Μετά το γκολ ο Αλμωπός συνέχισε την πίεση και θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Χρήστο Ρόβα στο 32ο λεπτό. Το 1-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλμωπός συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την Καβάλα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδος ενώ στο 60ο λεπτό ο προπονητής του Αλμωπού πέρασε τον Δημήτρη Ασλαμπάλογλου στη θέση του Τριανταφυλλάκη.

Στο 72ο λεπτό σε μια ανύποπτη φάση η Καβάλα ισοφάρισε με κεφαλιά του Caiuby ενώ ο Αλμωπός ήταν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Ο Γιώργος Τυριακίδης λίγα λεπτά αργότερα θέλοντας να δώσει φρεσκάδα στην ομάδα του πέρασε τους Γιαλαμούδη, Πρίκα και Πατσιαβούρα.

Ο Αλμωπός πίεσε στα τελευταία λεπτά κυρίως με τον Ρόβα και τους Ζαχαρό και Πατσιαβούρα να έχουν καλές στιγμές. Το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έχει ρεπό. 

Διαιτητές
Κακουλίδης, Τζιότζιος και Καραγιάννης – 4ος ο Τσοπουλίδης.

Συνθέσεις
Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σουλιώτης, Κέρθι (Ζαχαρός 73′), Κολλαράς, Σέχου, Πέττας, Ρουσσάκης (Πρίκας 82′), Γιουκούδης (Πατσιαβούρας 82′), Παρασκευάς (Γιαλαμούδης 82′), Τριανταφυλλάκης (Ασλαμπάλογλου 60′), Ρόβας.

Καβάλα (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Θωμαΐδης, Γροσδάνης (Βouman 46′), Armalas, Καραγιάννης (Alimi 46′), Ρέτσος, Caiuby, Nedeljkovic, Μπελεβώνης, Stamenkovic.
 
Κίτρινες κάρτες: Πέττας (39′), Stamenkovic (50′), Κολλαράς (55′), Γιοκούδης (80′), Μπελεβώνης (80′), Σουλιώτης (90′)  
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.