Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 1.649 ατόμων στο υπ. Πολιτισμού - 12 προσλήψεις στην ΕΦ.Α. Πέλλας



To υπουργείο Πολιτισμού γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά χιλίων εξακοσίων σαράντα εννέα (1.649) ατόμων για την κάλυψη αναγκών σε Υπηρεσίες αρμοδιότητας της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων & Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση-υπεύθυνη δήλωση ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://sox.culture.gov.gr ή μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης https://www.gov.gr/ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο Εργασία και ασφάλιση -> Απασχόληση στο δημόσιο τομέα https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/ apaskholese-sto-demosio-tomea/aiteseis-proslepsesprosopikou-sto-upourgeio-politismou-kai-athletismou.

Για την είσοδο στην εφαρμογή συμπληρώνουν τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet. Εν συνεχεία επιλέγουν: «Διαγωνισμοί» → «Κάντε Αίτηση» προκειμένου να συμπληρώσουν τα πεδία της αίτησης, όπως αυτά προβλέπονται στο, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ . Κατόπιν οι υποψήφιοι υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, για τον Αρχαιολογικό Χώρο & το Μουσείο Πέλλας, θα προσληφθούν 12 άτομα: Δέκα (10) άτομα ΔΕ Φύλαξης- Πληροφόρησης Ημερησίων Φυλάκων Αρχαιοτήτων και δύο (2) άτομα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας. 
Στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας θα προσληφθούν συνολικά σαράντα δύο (42) άτομα.

Η διάρκεια της απασχόλησης των προσληφθέντων θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, για επτά (7) μήνες και όχι πέραν της 31.12.2022.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.